Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Esterka250

Esterka250 Zelenáč fóra

Ahojky, prosím pěkně chybí mi 5 míčků. Najde se někdo kdo mi pošle? Moc děkuji!

2. adenka85

adenka85 Pisálek fóra

ahojte.chcela by som vas poprosit,ak ma niekto volny darcek,potrebovala by som lopticky, aby sa mi podarilo splnit magicku stonku.dakujem

3. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Prosím, prosím, nemáte přebytečný míček???

4. bumbrdlík70

bumbrdlík70 Pisálek fóra

Ahoj, prosíím moc o nějaké ty míčky. Ještě jich pár chybí na poslední výkop.:cry::cry:

5. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poslal míček, chybí mi dvě hvezdičky k dosažení dekorky;):), ještě jedna sklizeň, ale asi to nedám:sleepy:

6. jakoja

jakoja Aktivní autor

málo kdy sem píši ale dnes mi chybí dva míčky a jinak je nezískám nenašel by se někdo kdo by mi mohl poslat míček? děkuji předem

7. kohoutka1

kohoutka1 Pisálek fóra

hezký den,
    prosím chybí mi 3 míčky, abych mohla odkopnout poslední mičudu.
    najde se hodný človíček, který ještě může poslat dárek?
    děkuji moc

edit: tak už jen dva. bohužel z pšenice nic nevypadlo

Naposledy upraveno: 15/6/16
  8. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím,prosím o zasílaní sáčků.Předem děkuji Hanka

9. L.P.Prcek

L.P.Prcek Pisálek fóra

Také moc prosím o zaslání sáčků....děkuji

10. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Ahojky, prosím o zaslání sáčků čaje. Jsem sice vyšší lvl, ale štěstěna mě trápí. Asi 5x mohu oplatit, písněte si. ;)

11. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj farmáři mám málo času dnes jdu na noční do práce a chybí ještě dost sáčků čaje.Tím to prosím o pomoc kdo by chtěl zaslat čaj předem moc děkuji farmářka ve hře nick HELENIE

12. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Ahoj farmáři, dárečky jsem již rozeslala, ale stále mi chybí sáčky :sleepy:. Ráda bych dodělala alespoň 4 úkol. Má li někdo dáreček navíc, tak prosím, prosím.

13. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Dobrý večer všem poslal by mi někdo prosím 5 sáčku už jsem překopal farmu na stromy.Děkuji nemohu oplatit už nemám dárky.Zítra mám ranní tak nestíham poslat Děkuji vám

14. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosím,prosím o zasílání sáčků.Předem děkuji Hanka.

15. harmonika.

harmonika. Zelenáč fóra

Ahojte, veľmi by som potrebovala ešte väčšie množstvo čajových sáčkov, aby som mohla akciu dokončiť, budem veľmi vďačná, ak by mi niekto poslal, kto už má hotovo ;) Ďakujem :) Môj nick je harmonika. (harmonika s bodkou)

16. Šárulkaa

Šárulkaa Zelenáč fóra

Ahojky, mohl by i mě, prosím, někdo poslat sáček s čajem? Mám 7 volných dárků, můžu oplatit. Předem děkuji.. Šárulkaa

Naposledy upraveno: 4/7/16
  17. ma-lenka

ma-lenka Zelenáč fóra

Zdravím, prosím nezbývá někomu ještě dárek "čaj" moc bych ho potřebovala.., prosím..

18. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Zdravím farmáře a prosím, zda by někdo neposlal pytlík čaje, zase se zoufale peru s nedostatkem padátek...
    Moc děkuji ;)

19. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

Krásné ráno všem prosím kdo má dárečky navíc a chtěl by pomoc o jejich zaslání-sáčky s čajíkem
    MOC DĚKUJI

20. JahůdkováPetřička

JahůdkováPetřička Pisálek fóra

Ahojfarmáři/řky prosím o sáčky s čajem kdo má navíc dárečky děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.