Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

prosiiiim, prosiiiim, pekne prosiiiii, dosky mi chybaju:inlove::)

2. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

krásné odpoledne, také prosím hodné farmáře a farmářky - ještě mi chybí 108 desek a z polí to skoro nepadá, moc děkuji předem těm, kteří mi desky pošlou.

3. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Smutně koukám a prosím dobré dušičky o destičky, chybí mi tři kruhové klíče a ostatních už mám 33 a celkem mě to sežralo 594 desek a konec v nedohlednu. Moooc díky.

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Johnny
    Ahoj,tak jsem ti psala,bohužel mi to píše,že neexistuješ ani pod tím druhým nickem.
    Ahojky všem,kdyby měl někdo volnou,tak vrátím.Děkuji moc Majka

5. mjuna152

mjuna152 Zelenáč fóra

Ahoj, chybí mi poslední klíč na stonek, ale chybí mi i destičky...Poslal by mi někdo nějakou tu destičku prosím?
    Předem díky :)

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Kdo chce desku, napište holuba, můžu 6 ahoj

7. bestlola

bestlola Zelenáč fóra

Ahoj, chýba mi ešte pár dosiek:oops:....budem veľmi vďačná za každý kus. Ďakujem :inlove:

8. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj,chybí mi desky jestli někdo prosím má navíc volný dáreček byla bych ráda děkuji :)

9. luisa32

luisa32 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím, pokud někdo můžete, pošlete mi desky, dělám co můžu a pořád mi chybí kolečko :( Ve hře :) moc děkuji. Hezký den.

10. Midlinka

Midlinka Zelenáč fóra

ahojky,moc vás prosím o zaslání dárku v podobě destičky,předem všem dobrým dušičkám děkuji

11. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Moc prosím hodné farmáře o zaslání kamenné desky. Pořád mi ty zpropadené klíče nepasují do zámku.

12. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Moc moc prosím farmářky a farmáře o nějakou přebytečnou desku, stále mi padá kde co a ne to co potřebuji, vyhazuji zboží oknem...
    Visím v poslední místnosti na trojúhelníkách, koleček mám jak do hodin. Zatím ještě můžu poslat dárek zpět.

13. jusa63

jusa63 Zelenáč fóra

Prosím pěkně,kdo můžete,pošlete desky,vlnovky nechtějí padat.Předem děkuji

14. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj, pošlete si holubka, mí sousedé už dokončili a tak mám volné dárky. ;)

15. jenicekjenda

jenicekjenda Pisálek fóra

Ahoj všem, kteří mají volné dárky a chtěli by pomoc. čekám už druhý den na kulatý klíč a padají všechny možné, rostlin mám dost, ale destičky už došly. Pokuď tedy někdo může a chce pomoc, předem děkuji.

16. 18500

18500 Rádoby autor

ahojky chyba mi par dosiek ak sa vam da poslat ,tak vdaaaaka

17. hopika67

hopika67 Zelenáč fóra

Ahoj prosím o zaslání desek. Vyčerpala jsem dnes dárky a přesto, že poslední vlnka je v nabídce nemohu ji doplnit. Už nestáčím znovu sklidit ( desek chybí 4). Co mám dělat??? Dala jsem F5, odhlasila prihlasila :-((

Moc děkuji všem za pomoc. Na poslední chvíly mi padla vlnka. To byl ale adrenalin - fuj

Naposledy upraveno: 17/4/16
  18. karolinka.kaja

karolinka.kaja Pisálek fóra

• Citace bez vlastního obsahu je považována za spam. sopti

19. lvice35

lvice35 Pisálek fóra

Mám pár volných dárečku, tak si pište.Ráda pošlu desku.

20. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Potřebovala bych ještě kamenné desky.Pošle mi někdo? Předem děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.