Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bestlola

bestlola Zelenáč fóra

Tiež mi chýbajú baterky :cry: neskáču ani z lieskovcov, ani z cibule....skúšala som čokoľvek. Z ranného zberu vypadlo 26 ks:sleepy: Budem vďačná za každý darovaný kus ;)

-jujula- tohle ocenil(a).
  2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den,
    pokud by se našla dobrá duše, které by v denním dárečku zbyl jeden plonkový navíc, poprosila bych o Malý maliník na nick Julinka11
    Děkuji....pokusím se na oplátku vám poslat, co vaše srdíčko potřebuje...:) Neříkám, že všem najednou, denní limit je denní limit...:D a taky moje hlava je dost děravá, ten němec se v ní prohání z prava do leva a někdy neví, co zrovna už udělal. Může se stát, že na někoho zapomenu, potom piště a já pošlu, co chcete za Malý maliník...:)

3. PKukova

PKukova Zelenáč fóra

Ahojky taky jsem se chtěla připojit a poprosit hodné farmáře a farmářky o zaslání baterek, prosím ještě mi jich 50 chybí a nechce se jim vyskakovat. Díky PKukova.... samozřejmě oplatím

4. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Chybí mi ještě 80 baterek a mám volných 7 dárků tak mi pošlete holoubka na Adush96 a vyměníme dárek :)

5. jirka2000

jirka2000 Pisálek fóra

Moc prosím o zaslání baterek, nechtějí padat. Pošlu taky na oplátku.

Děkuji moc všem hodným lidičkám, kteří mi dnes zaslali baterky. Jste zlatí!!!!! A moc jste mi všichni pomohli. Dnes už jsem obdržel maximální počet dárků, takže dál už není třeba posílat.
    jirka2000

Naposledy upraveno: 2/2/15
  6. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Já taky o baterky prosím,prosím smutně koukám -akce pro mě končí ve 13 hod.Díky

7. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Prosím ,prosím pošlete mi někdo baterie,nechtějí padat ať sadím cokoliv.Děkuji předem za pomoc ,oplatím ;)
    gemit8 .....nick

8. tom.j

tom.j Pisálek fóra

moc moc prosím pošlete mi baterky díky

9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Ahoj všem, jsem na fóru teprve pár dní, takže s posíláním dárků mimo své přátele nemám zkušenosti. Farmu hraju pro zábavu, nemám žádné vysoké cíle a protože ani moji přátelé mi dárky neposílají, neposílám ani já.
    Akci mám hotovou a baterie mi zbyly. Ráda bych pomohla lidem, kterým baterie schází, ale po pravdě řečeno, nevím jak na to technicky. Můžete mi někdo objasnit, jak vám baterie poslat? Lze vůbec poslat baterie někomu, kdo není mým sousedem ani přítelem?

10. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

mám ještě volné dárky tak ráda pošlu písněte si

11. 18500

18500 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    prosim o poslanie bateriek,este potrebujem 35 VDAKA

Naposledy upraveno moderátorem: 2/2/15
  12. Ferda33368

Ferda33368 Pisálek fóra

prosím o zaslání baterek, kdo můžete, opravdu je akce nastavená tak že se to nedá splnit :(
    děkuji všem kdo pošlou :)
    nick Ferda33368

13. pepek

pepek Zelenáč fóra

ahoj, také moc prosím o zaslání baterek, vázne to jen na nich, moc díky
    nick: pepek

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

-wiolan-
    Ahoj, posílat můžeš komukoliv. Jdi na poštu do města pošli dotyčnému zprávu (třeba jen posílám) na jeho nick, v odchozí poště klikni na fajfku u jeho jména, přidej si ho do přátel (dole v liště). Vše se ti ukáže zeleně. Pak si dáš Přátelé-Darovat ukáže se seznam přátel a dárky = pošleš.
    Nebo ti sám může napsat, přidáš si ho v poště do přátel dále viz výše.
    Kdybys něčemu nerozuměla, napiš.

Naposledy upraveno: 2/2/15
    -wiolan- tohle ocenil(a).
  15. Dandule2

Dandule2 Zelenáč fóra

Dobré poledne všem, také se přidávám a škemrám o baterky... Plodiny napěstovány, jen ty akumulátory chybí ;) Tak prosím kdo by měl chvilku čas a poskytl pomoc. Děkuji ;)
    Nick: Dandule2

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Díky, rozumím tomu.
    Ještě jsem dostala druhou zprávu, kde mi farmář radí prý jednodušší způsob. Stačí, když mi napíše kdokoli zprávu s prosbou o dárek, přidám si ho do přátel a dál je to stejné jako píšeš ty.
    Předpokládám, že dárky lze posílat pouze po jednom kuse a pěti farmářům denně, že? Škoda, mám tady teď baterií na rozdávání.
    Takže kdo chcete poslat baterie, napište mi zprávu na nick -wiolan-

17. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Dobrý den všem a moc prosím kdo by mi mohl pomoci a poslal mi baterie;) chybí mi jich docela dost a to poctivě hraji,ale baterie prostě nepadají.Pokud má někdo nějaké navíc,prosím pošlete mi:(moc děkuji předem a určitě oplatím .
    julinka64 ....nick Krásnou hru a pohodový den všem přeji ;)

18. xčikyna

xčikyna Zelenáč fóra

Dobrý den kdyby někdo mohl pomoct s bateriemi moc moc děkuji Takže pokud někomu nějaká přebývá pošlete mi na xčikyna baterku díky moc ještě mi jich dost chybí

19. Lordkřen

Lordkřen Zelenáč fóra

Ahoj zdravím všechny farmáře a farmářky a taky strašně mocccc prosím o baterie.Předem moc děkuji a přeji krásný pracovní pondělí.
    nick-Lordkřen

20. cita6161

cita6161 Zelenáč fóra

Ahoj, najde se ještě někdo s volnými bateriemi? :eek:) Chybí už jen pár posledních kousků. I já můžu ještě poslat. Díky moc a hezký den.
    cita6161

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.