Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Ahojte, já nic nepotřebuju, kromě novinek a ty posílat nejdou, ale
    nabízím zdarma nováčkům:
    Výrobnu vajec
    kozí mlékárnu
    kraví mlékárnu
    včelín
    (výrobnu medu)

na nic je už nepotřebuju a nováčkům se můžou hodit. Tak, kdo má zájem, pište mi na farmu evalumar (bez těch teček okolo).

P.S.
    Než si o něco napíšete, zkontrolujte si, zda na to už máte level - na co ještě level nemáte, to poslat nepůjde.

Naposledy upraveno: 30/3/16
  2. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím chlévy:
    Červené: kachník, kozí chlívek, kravín, oslí stáj, ovčín, chovný rybník, kravín
    Růžové: kachník, kozí chlívek, králíkárna,
    Spoustu tajemných stromů či chlévů z dřívějších akcí, i xxl stromy...
    Hledám červenou barvírnu (o růžové si asi můžu nechat jenom zdát), červenou lanýžovou farmu, vraní hnízdo červené, vraní úkryt červený, bobří pilu červenou, pštrosí farma červená...
    Pište na nick hudy536, díky moc

3. •VOJTA•

•VOJTA• Zelenáč fóra

Ahoj, prosím pošlete nám někdo nějaké přebytečné dekorace do parku na body zkušenosti?Třeba něco co nepotřebujete...prosím park nám zeje prázdnotou a malý by se moc potěšil...předem děkujeme :)

4. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Hľadám dekorácie srdiečko love, samba ovca, noky citrónov a bobrí hrad IV. ružový

Ponúkam liahne pštrosích vajec IV. ružové.

5. mařenka70

mařenka70 Zelenáč fóra

Dobrý večer,sháním dekoraci RŮŽOVÁ KRÁVA nabízím za ní 2xOLIVOVNÍK XXL a 2x POMERANČOVNÍK XXL

6. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

Pěkný večer farmáři a farmářky ;)

jako obvykle nesháním jen věci pro sebe/nenabízím jen výměny od sebe... případné domluvy komu-co a od koho vám doladíme poštou,.. děkují vaši: adrimek, beruška-86, dracice-86, hvězdička-31, leviathan, sluníčko-33

nabídky pro vás: chlévy: holubník, liščí nora, čapí hnízdo, obydlí pro ježka, vlčí doupě, obydlí pro mývala, červená netopýří jeskyně... + základní výrobny z družstva..
    stromy: bez, granátovník, hvězdný strom, javor japonský (i XL), juvie, vajíčkový, pistáciovník
    stromy XXL: bez, meruňka, katalpa, vajíčkový, pistáciovník .. aj. ptejte se, třeba se domluvíme
    + řemeslné produkty (i kombinace ve více ks): MJS, cukináč, dýňovky, čokolívance, smoothie, ananasové pečivo, koláče z listového těsta, olivovo-česneková omáčka, vaječný koňak, růžové želé, čokoládový nápoj aj.
    sháníme: dekorace: dřevařská pila, habanero salsa, horká lázeň, kaštanová srna, kaštanový farmář, kaštanový ježek, kaštanový pavouk, kvído peprný, lukostřelba, pikantní kuchyně, pouštění draka, přírodní energetický nápoj, přízrak v poušti, stávka, šermování, vířivka (omlouvám se, pokud něco nejde měnit - nestíhám kontrolovat)
    stromy: už se dá posílat grep a .. (ani nevím, jak se ty "nové" stromy jmenují), garcinie

PS: také bychom uvítali info, co se dá posílat v této mini akci a v minulé ještě nešlo - nevíte někdo? dub korkový nejde?
    .. pište na tuto farmu - mi si to už přebereme. děkujeme

kimikimia tohle ocenil(a).
  7. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

shanam rybarika, nektarinku dam za to pasovca, kohuta, zaby, vtakopyska, vlkov,vybeh pre kiwi, rozne oranzove

8. lenkakolbaska

lenkakolbaska Zelenáč fóra

dobry vecer,prosim posle mi niekto tamarind???dakujem

9. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Za zkoušku nic nedáš:p - tak pro "velký úspěch" po pár týdnech opakuji:
    sháním růžové výrobny -na koberce (velbloudi), hydranty (hafani) nebo dřevo (bobříci)

na výměnu mám: růžový rodeo ranč, růžovou kotlárnu, růžový včelí úl (chlév, ne výrobna), všechny neonové chlévy, nějaké ty dekorace (i JC), stromy XXL farma i baha - pošlu více věcí dle domluvy

PS: Jo a jsem fakt naštvaná, že nabídka růžové hydrantové továrny za 6 dekorek kuchyňský hrdina u nás ze vzducholodi zmizla chvilku předtím než jsem je dala dokupy. Lidi, když už mne takhle navnadíte, tak to máte schovat pro mne!!!:music::p

jesterka74 tohle ocenil(a).
  10. batawi

batawi Pisálek fóra

napiš mi a pošlu ti tamarind

11. andrea1309

andrea1309 Zelenáč fóra

ešte mám 8 licencii takže ak ešte niekto niečo potrebuje hlavne začiatočník tak holúbka treba poslať

12. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

Ahojte.
    Mám na vás 2 prosby:

1) Nemáte náhodou niekto na výmenu niektorú z týchto dekoriek?
    Štrajk (Stávka) - z akcie Preč s Borstym z roku 2014
    Termálny kúpeľ (Horká lázeň) ?
    Chýbajú mi do výhonku. Moc by ste mi pomohli.

2) Mala som v škole aktívne kuriatko,(teraz je level 67) ktorého hra veľmi začala baviť a tak by som vás v jeho mene chcela poprosiť, či by ste mu niekto nemohli poslať nejaké stromy na výrobky aby sa mu lepšie farmárilo (vajíčkový, kraví, kozí, medový, slaný, cukrový, kvetinový drôt). Ak ich máte veľa zvyšných moc by ste mu pomohli. Nick v hre má: bukotesko

Veľmi pekne ďakujem.

13. marublaha

marublaha Pisálek fóra

ahoj,
    hledám vrbu
    nabízím např. planiku nebo xxl upgrady některých stromů
    pošlete holuba

14. webmarian

webmarian Rádoby autor

Chcem sa opýtať, strom Jarabina a Jarabina XXL ide na výmenu a Jarabina XL nefunguje?

15. adenka85

adenka85 Pisálek fóra

ahojte.zhanam: medovy strom,carovne strasidlo,strasidlo pogo,strasiak scary.cervene a ruzove stajne,alebo vyrobne.potesi niekto???

16. honzi

honzi Komisař fóra

Předpokládám, že Pštrosí výběh růžový asi neseženu, když za něj nenabídnu nic růžového? Kdyby přeci jen ano, ozvěte se ;)

17. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

marně sháním 2 dekorky,kukaččí máma 2,sladké hody,jsou starší jestli někdo máte určitě se dohodneme děkuji

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, dumala jsem, co chtít, co mám "ve vzducholodi" hledat...
    ...a asi, vzhledem k tomu co jde a co nejde posílat,
    začnu kompletovat poslední 2 šedé větve v Nebi, ještě z mých farmářských začátků...

Greenweek
    je tam potřeba 6 dekorací, a já mám jen Větrný mlýn Fíííí... takže budu ráda, jestli se někdo ozve, že má a vymění:
    Auto, značka Sauber
    Borsty, špinavý továrník
    Paolo, vegetariánský šéfkuchař
    Demonstranti na farmě
    Vysavač smogu

a
    Fotbalová horečka 2012
    je tam potřeba 5 dekorací, a já mám jen Trofej vítěze... takže sháním:
    Správce zařízení
    Výměna triček
    Vítězná penalta
    Veřejné sledování

tak jsem zvědavá :) zkompletuju tyto 2 větve, anebo nezkopletuju tyto 2 větve? Toť otázka!

jesterka74 a tomokoco tohle ocenili.
  19. moncicak49

moncicak49 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Prosím má někdo zbytečné stromy jeřáb oskeruše a Lokvát? moc toho nemám,ale nějaké dekorky i starší a nějaké stromy normální ve var. XXL nebo si napište co za to dám co budu moci Děkuji za nabídky :) a neleží někde v bedýnce třeba maskovací obchod? Jestli se někdo najde písněte a uvidíme snad se domluvíme

A pokud by mohl někdo poslat nůžky pošlu dárek dle výběru DM,chleba,MJS, a pod...
    pošlete si holoubka :)

prosím skunka jestli se někde zbytečně nepovaluje můžu nabídnout oranžovýho chameleona,paví výběh,a nebo merunku XXL děkuji za nabídky a popř. mám nějaké volné dekorky a to i starší..... tak doufám,že někdo hodný se ozve děkuji mooooc

Naposledy upraveno moderátorem: 31/3/16
  20. johankai65

johankai65 Pisálek fóra

Ahoj farmáři: prosím nemá pro mne někdo dekorky?
    rybí kamarád,habanero salsa, pikantní kuchyně,kaštanový farmář nebo vítězná penalta

nabízím:
    stromy XXL...mišpule, černý bez buk, broskvoň, kdoule, citronovník, meruňka, ořešák, moruše, jeřáb, katalpa, datlovník, mandlovník,
    javor cukrový, pistácie, mandarinka, kokos, avokádo, mombín, rohovník
    červené chlívky.....kachník, krůtník, netopýr, chovný rybník, včelí úl, koňská stáj

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.