Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

Dakujem vsetkym co mi poslaly noznice..
    Ak niekto ma navyse JC tak vymenim za pasavca..
    zhanam este stromy- baobab,nektarinku,trnku,gastan,vianocny strom,mangostan,,Sladky strom

2. Barunka84

Barunka84 Pisálek fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    ahojky nabizim ruzove pstrosy za vajickovy kanon kdo by mel zajem.....

nabizim stromy z tajemnych sazenicek,nebo pribytky z tajemnych staji za kanon lasky

ahoj nema nekdo navic kvet drinu,labute nebo vydry???mam toho vic piste muzem se domluvit...dekuju moc

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/16
  3. matus.kolbasky

matus.kolbasky Zelenáč fóra

ahojte,chcel by som vas poprosit o strom s kravskym,a kozim mliekom,vajickovy strom,motylov,pavukov.potesi kazda drobnost.dakujem

4. Rybaryk5

Rybaryk5 Pisálek fóra

Ahoj všem, moc děkuji farmářce Matlafous123 za všechny dárky, co mi poslala. Kamílek

matlafous123 tohle ocenil(a).
  5. 18500

18500 Rádoby autor

hladam delo lasky a vajickova explozia--napis ,co ziadas

6. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ahojte, prosím vás zháňam, motýle, a vajíčkové stromy za ne ponúkam korytnačky, vtakopyska, achachu, tamarindový strom :)

7. terezka1952

terezka1952 Zelenáč fóra

dobry vecer,chcela by som vas velmi pekne poprosit,neviem zohnat motyli dom.je tu niekto kto by mi ho mohol poslat?bola by som velmi vdacna.

8. abc23

abc23 Komisař fóra

KiQuSiQ
    u mě ve vzducholodi se dá získat za 10 vonících stromů, chceš? :-D nebo za 1x JC .. jinak za růžovky..

evainfo tohle ocenil(a).
  9. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

ahojky schanim dek.Rybi tanec nabidne nekdo ,pokud mate piste co pozadujete diky

10. rrenda

rrenda Pisálek fóra

sháním jinan

11. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Ahojky, sháním na doplnění řady ve stonku dekorace Vítězná penalta a Št'astný nový rok!-(ten s tou telkou)
    nabídky pište herní poštou-holubem ;)

12. semi28

semi28 Zelenáč fóra

Ahoj, mohl by prosím někdo darovat vajíčkový, kraví, kozí nebo jakýkoli jiný stromek. Budu moc rád za každý. Děkuji.

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

zdravim zhanam ruzove stajne a vyrobne hlavne ake nemam a JC za ine ruzovky alebo dekorky rozneho druhu aj viac kusov len si napiste mozno mam
    potom zhanam na bahamu xxl stromy vyzsieho druhu za ine stromy popripade remeselnicke produkty

ponukam na trhu AS astro mysi na vyrobu ruzovych mysi a pocitacove mysi na vyrobu ruzovej vyrobne syra za asrrtomysi za tavy ruzove a pocitacove mysi za ruzove koberce
    zhanam
    ruzovu vyrobnu okrem striharne oviec, mliekovych a vajickovych pstrosych vajec a kotlarne a hydrantov
    ponukam gastanoveho jezka
    ponukam 5 sustruhov paliciek oranzovych popripade aj viac za jedny ruzove
    surne zhanam ruzovu vyrobnu mlieka ponuknite

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky ;)nabídne někdo : JC, klidně i více, nebo Adventní strom 2011, srdce pro maminky, palma se srdíčky, královská palma se srdíčky, farmerama aréna 2011, Valentýnský kohout, narozeninové balónky, horkovzdušný balón (2010), perníkové srdce, diky za info Taky sháním růžovou bobří hydranta - růžový pilu nabídněte dohod;)a jistá:D

Naposledy upraveno: 30/3/16
  15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Sháním mumifikované medvědy, napište mi do zpráv, co za ně chcete. Děkuji a přeji fajn den a hodně výměn.

16. alderonka

alderonka Aktivní autor

ahojte
    ponukam na vymenu ruzove posledne husy, zajace, kacky, moriaky, prasa, kon, kozy, kravy, ovce, chameleony, osly, pstrosy
    dekorky vsetky su po viac kusov
    kuchynsky hrdina ,zapecatene bozkom , drak wavel, lovec hub, varsavska morska panna, najlepsi priatelia, k nebesiam, moje vianocne zelanie
    Zhanam ruzove vyrobne bikiny, koberce, palicky, angoraky,zbernica peria, farbiaren ,guano, hluzova, vrani ukryt, rodeo, batozina, japonske kapry,bobria pila, a noki citronov

za vyrobne dam aj viac veci

17. Alena

Alena Rádoby autor

Já mám, ale nedá se poslat.

18. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

ahoj,hľadám ružové vrany,husy,psov a výrobňu slepačích vajec,mám na výmenu kačky,ovce,prasa a neónové

19. stenly.hol

stenly.hol Zelenáč fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Potřebuji poradit, dá se vůbec nějakým způsobem poslat např. dekorace Kapitán Strašák, Strašák Pogo a ostatní strašáci? Už nad tím pár minut špekuluju a systém OaD zatím vítězí. Díky všem za radu.

mockrát díky za info

20. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Dobré odpoledne. Moc bych si přála mít JC. Růžovky na výměnu nemám, ale hodně stromů XXL na ostrov i farmu. Kdyby mi někdo chtěl udělat radost, byla bych moc ráda za zprávu.

Ahojky, píše mi to že neexistuješ. Napiš mi prosím na farmu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.