Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. prcek

prcek Zelenáč fóra

ahoj všem, jsem tu nová kdyby někomu překážel nějaký dárek budu vděčná za poslání....já nemám nic na výměnu předem děkuji

Mahira72 tohle ocenil(a).
  2. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Moc prosím nemáte někdo na výměnu růžovou hydrantovou továrnu nebo bio-lep laboratoř a J.C. Ráda bych získala jednu z těch věcí a mám toho dost na výměnu.

3. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, na výměnu mám: čápa, holuba, ježka, mývala, žábu, vlka, kohouta a krtka. Shání želvu, klokana, losa a medvěda. Kdo má zájem o výměnu , pošlete holuba. Díky ;)

4. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízim růžový kachník habitat pro lednáčky shánim růžový kravín nebo růžovou konskou stáj cudla

5. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, docela nuda při této akci....už po několikáté....Tak ráda bych si domlouvala obchodování či výměnu jako dřív...je to velmi omezené a některých zvířat a stromů máme hafo, tedy o ně není ani zájem. Mám jednoho pásovce, měl by někdo jednoho navíc? To je asi to jediné, co tu snad můžu dnes získat. Nabízím XXL stromy, produkty...můžu rozdávat kočky, ježky, čápy....děkuji za nabídku.

6. Krasava

Krasava Pisálek fóra

Ahoj, hledám pásovce,vydru.
    A ze stromů dřínový strom, mangostanu, lapachu.

Mám nějaké stromy i stáje z TS navíc, pošlete holoubka, zkusíme se dohodnout.

7. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Pěkné odpoledne, nabízím růžové kachničky, králíky, ovce, kravičky, oslíka (nebo dostupné neonové), popř. poptejte cokoli jiného, za kaštanové ježky. Děkuji za nabídky a přeji spoustu úspěšných výměn.

8. MAŘENKA67

MAŘENKA67 Zelenáč fóra

dám 3 JC za růžovou výrobnu bobří pily pište na farmu, děkuji

9. lucika1982

lucika1982 Zelenáč fóra

Ahoj zhánam vydru,kvet driena,žlta trubka,mangostan ponukam stromy na baha XXL,pásavca a iné stajne...

10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Daruji:
    netopýří jeskyně červená
    výrobna mléka
    výrobna vajec + výr, vajec žlutá
    včelín žlutý, oranžový
    výběh pro husy

Zájemci písněte si holoubkem, pošlu.

A pokud má někdo zbytečně moc vonících stromků, udělá radost dárkem zase mně ;)

11. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    za růžovou hydrantní továrnu dám 5 JC, kdo má zájem písněte poštou, díky

vyměnim dekoraci RŮŽENKA za výrobnu růžové bobří pily, zájemci písněte na farmu, díky

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/16
  12. Snoopygirl1982

Snoopygirl1982 Zelenáč fóra

nemá někdo zbytečného Johna citrona? předem moc děkuji

Mahira72 tohle ocenil(a).
  13. maruska8181

maruska8181 Zelenáč fóra

vyměnim růžovou továrnu na jídelní hůlky za růžovou kraví mlékárnu, nebo za dekoraci srdce pro maminky

14. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ahojte hledámdekoraci Z duchů nemám strach a můžu nabídnout třeba Neotáčej se, Chytání duchů nebo orandžový: Včelý úl, Ovčín, Kozí chlívek Chovný rybník a Výběh pro chameleona. A Buk XL a XXL, Kamenoupinii XXL, Hvězdný strom XL, Rohovník obecný XXL, Delonix královská XXL a Garcia.

Naposledy upraveno: 30/3/16
  15. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Neměl by někdo na výměnu valentýnského kohouta? Mám na výměnu pár růžových chlívků (kachny,kozy,ryby,králíky-ty i neonové),spoustu tajemných chlévů i stromů a stromy xxl na farmu i baha.

Dále hledám růžovky- psíky a husy a jakékoli výrobny.
    Za ně nabídnu víc věcí,jen pošlete holoubka s vaším přáním.Přidám 1x J.C.

16. adka.kolbaska

adka.kolbaska Zelenáč fóra

ahoj.zhanam vajickovy strom,motilov,pavukov ,mliecny strom,vyrobnu syra,grapefruit,papagajovy strom.pomoze niekto? dakujem

17. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    ahojte, zháňam dekorácie Kapitán strašidlo, Čarovné strašidlo, Strašiak Scary. Na výmenu mám Strašidlo Pogo, Skákajúce strašidlo, dekorácie z akcie jarného upratovania, a rôzne iné

ahoj, zháňam voňavý a sladký strom, mám napr. holuby, ježkov, korytnačku, príp. pár oranžových chlievov....dekorácie, skúste sa spýtať :)

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/16
  18. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Ahojte, chcela by som poprosit o Gastanoveho Farmara. Vymenou ponukam mix z dekoracii:
    Milovnik Rybarcenia
    Nieco vo vode
    Neotacaj sa
    Lietajuca liska
    Dvojchlapova pila
    Strasiak Vran
    Hrozostrasna vila
    Naplno za zlatom
    Cierny plamen
    Zelena Hrozba
    Padajuce hviezdicky
    Zamrznuti priatelia
    Odviate Vetrom
    Valentinka pre Renatku
    Gulanie kmena
    Vyhananie duchov
    Duchov sa nebojim
    Schladene deti
    Napln krhlu
    Zaplava mladat
    Kolac potrebnych veci
    Laska vo vzduchu
    Mozem este ponuknut stromy, alebo zvierata(ruzove mam len kacky, ovce, neonove mam vsetky). Pripadne ponuky prosim posielat postou na nick duna.duna
    Dakujem

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj nemáte někdo vajíčkový kanon? Napište co za něj:p;)

20. matúšik1

matúšik1 Zelenáč fóra

ahojte,som novy farmar,chcel by som poprosit ci by ste mi nemohli prispiet darcekom.potesili by macky alebo pavuky,vajickovy,mliecny strom,ginko,listnac,gastan.dakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.