Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skalapetra

Skalapetra Pisálek fóra

Ahoj,
    nenašlo by se pár lidiček co by mi poslalo nůžky?Ještě mi jich chybí 11,díky moc

2. Janké861

Janké861 Stálice fóra

blondmary a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. _Lucka20_

_Lucka20_ Zelenáč fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji. Jituna
    ahojky já vím už jsem tu psala,ale stále mi chybí ještě 17 ks nužek.Všem děkuji co mi už poslali,sice ještě budu sklízet,ale tolik mi asi nevypadne.Muže mi ještě někdo poslat?:(

tak blížím se ještě mi chybí 7 ks.ono se to nezdá, ale je to celkem napínavé:D.Jinak samozřejmě všem děkuji jestli se to povede příště oplatím.
    aha tak díky za upozornění to jsem nevěděla.že mužu vložit jen jeden příspěvek.
    Ale stejně to nevyšlo,chybí mi ještě 2 ks nužek a mám vyčerpaný denní limit,takže příště budu muset asi nějak počítat.
    tak ještě jednou děkuji všem co mi pomohli,ještě mám malou naději zapoměla jsem že mám na baha zasazený kaktus tak snad mi tam ty jedny nužky vypadnou:music:Tak hurá vypadly mi 2ks tak konečně mužu vybrat party lístky

Naposledy upraveno: 30/3/16
    skalara.v tohle ocenil(a).
  4. kuratkonela

kuratkonela Zelenáč fóra

kanon na vajíčka za růžové bobry jsem dal do vzducholodi tak se tam mrkni

5. matyasek11

matyasek11 Zelenáč fóra

Ahoj prosim je tu nekdo kdo by mi mohl poslat zahradnicke nuzky??chybi mi posledni 3 ks a nejak mi to nevypadava.......dekuju predem

6. Bajka95

Bajka95 Zelenáč fóra

Mohl by mi prosím někdo z Vás poslat ještě zahradnické nůžky ? :) Potřebuji jich ještě 11 a chtěla bych to získat, když už se o to tak snažím :) Budu moc moc vděčná. Děkuji Bajka95

7. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Ahoj nabízím pro začátečníky:
    Granátovník, Juvie, hvězdný strom, bez černý, buk, javor japonský, meruňka,.

Holubník, čáp.
    Písněte na Grace007

Naposledy upraveno: 31/3/16
  8. .corra.

.corra. Zelenáč fóra

Prosím nemáte někdo ještě tyto stromečky-kozí,kravský,medový,cukrový,voňavý budu ráda za cokoliv moc děkuji

9. karbar

karbar Veterán fóra

Ahoj farmáři a farmářky prosím mohl by mi někdo z Vás darovat nějaký strom na baha z tajemniček co byly dříve?Hraji od ledna jsem v LV 75 a na baha mám pouze základní stromy z chrámu.Předem Vám děkuji.

10. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný den mohu poprosit o nůžky pro moji kamarádku Lenka672, děkuji, pokud je taky potřebujete napište mi ještě můžu poslat 5 dárků

11. terezkafifi

terezkafifi Zelenáč fóra

Ahoj, moc pekne prosim o nuzky pro moji dceru terezkafifi, chybi ji pouze 4:oops: predem moc dekuji a budeme snazit darek oplatit:)

Jeste jednou dekujeme hracum: sweetyKatie, ~Aylin~, monsaf, hanka1173, JIRAKAJERY1963, Sasule1, zzlobivka22, -vielkindova1- za zachranu, jsem rada, ze se najdou takhle hodni farmari :inlove:

12. micci11

micci11 Zelenáč fóra

chybí ještě 4 nůžky k podivuhodným výběhům, to asi nedám, pokud by mi někdo laskavý neposlal, prosím, děkuji

13. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

hledám dekoraci rybí tanec, nabídne někdo?

14. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Prosím mohl by někdo darovat vánoční stromek 2011, kumquat, slivoň trnitou a lokvát? Děkuji moc

Daruji přebytky základních chlévů:
    kachníky, koňské stáje, kravíny, kozí chlívky, králíkárny, krůtníky, kurníky, ovčíny (i žluté), včelí úly
    Kdo by měl zájem, napište zprávu.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/16
  15. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Dobré dopoledne všem :)

Nabízím:
    Stromy XXL (i základy): Bez, Buk (8x), Jabloň (3x), Pinie, Mišpule, Broskvoň (3x), Citron, Meruňka (3x), Ořech (4x), Švestka (3), Hruška (6x), Třešeň (3x), Dub (5x), Datle (7x), Jedle (5x), Oliva, Mandle (6x), Javor (3x), Juvie (2x), Granátovník (2x), Pistácie (8x), Hvězdný (2x), Delonix (2x), Banán (2x), Mandarinka (2x), Mango, Fík, Kiwi (2x), Pitahaya (3x), Guava (3x), Kakaovník, Avokádo (3x), Kumquat, Liči (3x), Tomel, Cesmína (3x), Hrozen moře (2x), Moringa
    Stromy: Slaný, Drátový, Javor Jap., Oskeruše, Kowhai, Lokvát, Slivoň, Vajíčkový, Zlatý, Papouščí, Amherstie (2x), Buddhova Ruka, Rohovník, Baobab (3x), Tamarind (3x), Nektarinka (2x), Garcinia, Rakytník, Vrba černá
    Stáje: Čáp, Klokan, Holub, Lišky, Ježci, Kočky, Mýval, Želvy, Krtek, Žáby, Vlk, Kivi, Křečci, Kohouti, Ptakopysci, Orli - vše víckrát
    Žluté: Kurník, Myš, Krůtník, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Prachové peří, Střihárna ovcí, Lanýžová farma, Ryby, Výroba mléka, Rodeo ranč, Včelí úl, Pštros, Kotlárna
    Oranžové: Králíkárna, Kachník, Pes, Prase, Kozí mlékárna, Vraní úkryt, Angorská vlna, Guáno, Kůň, Ryby, Včely, Včelín (med), Pštros, Osel, Bobr, Velbloudi, Hůlky
    Červené: Kurník, Králíkárna, Kachník, Kravín, Netopýři, Prase, Ryby, Ovce

Hledám:
    Červené stáje a výrobny: Hůlky, Koberce, Butik, Vraní hnízdo, Hydrantová továrna, Pes, Husy, Zavazadla, Kukačky, Knírový salon, Lep Laboratoř, Bobří hrad, Bobří pila
    C++: Anakondy
    Dekorky: Kočičí skříň

16. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

SHÁNÍM:
    Baobab
    Grapefriut
    Vrbu černou
    Ledňáčky

Nabídky dle dohody, pište relevantní nabídky (růžovky a červené měním jen za řůžové a červené ;))

17. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem, vyměním růžové stáje (psy,bobry,chameleony, pandy,opice atd. mám vše) za růžovou výrobnu na Baha.

Nebo i něco jiného , mám skoro vše.

18. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahojte :) Prosim,nepodaroval by mi niekto Noky Citron ?Alebo vymenim za motyli dom. Velmi by ma to potesilo :))

Mahira72 tohle ocenil(a).
  19. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Hezký den všem, nabízím růžové stáje - kačka,ovce,včelka,vzácné tajemné stáje,vzácné i XXL stromy baha i farma.
    Mám zájem o růžové výrobny dám i víc věcí za jednu určitě se domluvíme :)

20. -♥Kačátko♥-

-♥Kačátko♥- Zelenáč fóra

Ahoj Farmáři moc prosím, sháním mléčný koktejl bar, stánek se zmrzlinou a zmrzlinový kanon. Dále Preníkový domeček a rarášek...poslal by někdo? Pošlu za to něco nebo MJS moc prosím :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.