Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. holzka

holzka Pisálek fóra

Ahojky,
    nabízím: kozí chlívek neonový, kachník růžový
    sháním: vše růžové - vraní hnízdo, barvírnu, kozí mlékárnu,netopýří jeskyni,krůtník,ovčín,prasečí chlívek

nabízím: vše červené - kurník,králíkarnu,kachník,kozí chlívek,kravín,netopýří jeskyni,ovčín,prasečí chlívek,koňskou stáj,včelí úl,oslí stáj
    sháním: vše červené - biolep,bobří pila,pštrosí farma,výrobna mléka,lanýž farma, stříhárna ovcí,guáno,výrona vajec,barvírna,ohrada pro velbloudy, továrna na koberce,továrna na jídelní hůlky, vraní úkryt

nabízím: dekorace - dělo s konfetami,duhový strom,hlídací pes,hvězdářský dalekohled,jarní strom,kocour mourek,německá ovčák,pantomima,sklizňový kanon,zajíček z bílé čokolády 2011,zajíček z mléčné čokolády 50BZ,ááááá,chytání duchů,ckrová liška,hřiště pro kočky, konec je blízko,kouzelná zima, květinový králíček,mlsný jako medvěd,narozeniková kočička,narozeninové překvapení,narozeninový transparent,neočekávaná návštěva,neotáčej se,odpočinek,panda colada,slavnostní klaun,slepice baletka, slizký punč,stánek Ohnivák,střemhlav,šťastná kráva,upíří liška,z duchů strach nemám,žíznivý křeček,ahoj madam Bů,divoký tkací stroj,karnevalový medvídek3,kocour kavalír,modrý záblesk,papírové srdce,rozpálený závodník,rozvlněný chomáček bavlny,zelená hrozba,zlatý blesk,naplň konev,v baru
    sháním: dekorace - přízrak v poušti, kočičí šlofík,horká lázeň,stávka

Kdo by měl zíjem o výměnu, budu moc ráda a předem díky. Pište do pošty. nick: holzka​

Naposledy upraveno: 30/3/16
  2. Janie83

Janie83 Pilný autor

Ahoj,
    sháním losí ohradu, nabídnout můžu třeba zlatý listnáč, jeřáb, pomerančovník XXL, datlovník XXL, buddhovu ruku, holubi, vlky.
    Děkuji

Vyměněno. Kdyby ale měl někdo zájem buď o to, co jsem tady vyjmenovala, nebo o něco ze seznamu v mém deníku (pouze věci, co mám 2x a víc), stačí se ozvat holubem :)

3. Zemědělec_Jaryn

Zemědělec_Jaryn Zelenáč fóra

Moc prosím hodné lidi o posledních 9 nůžek! Děkuji všem, co pošlou!

Edit: Splněno, děkuji všem!!! :)

skalara.v tohle ocenil(a).
  4. gibi75

gibi75 Rádoby autor

Ahojte. Prosím Vás, ak ma niekto zvyšné nožnice, tak mi ich pošlite. Vopred veľmi pekne ďakujem.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

6. Esterka250

Esterka250 Zelenáč fóra

Prosím pěkně kdo má volný dárek . Stále mi chybí nůžky. Děkuji!

Moc děkuji všem za pomoc ..hotovo - :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:díky Vám

7. Maxula

Maxula Pisálek fóra

Ahoj, nevím, jestli jsem ve správné sekci, ale mám obrovskou potřebu poděkovat všem, kteří mi poslali do soutěže chybějící zahradnické nůžky. Díky těmto lidem jsem poprvé dokončil soutěž. Moc, moc děkuji. Je mi sice teprve 8 let , ale dokážu si toho opravdu vážit. Všem Vám přeji krásnou hru. Max

8. il.ja

il.ja Pilný autor

Nabízím Želvomat scháním vířivku

9. kačena

kačena Zelenáč fóra

ahojte, zháňam dekorky: zruční baliči tričiek, hopsajúci koláč a fatamorgána. napíšte čo za to

10. smejdil20

smejdil20 Zelenáč fóra

Moc moc prosim o zahradnicke nuzky chyby mi jich jen par,dekuji smejdil20

marcelinos32 tohle ocenil(a).
  11. endzi

endzi Zelenáč fóra

Ahoj, mohl by mi prosím prosím někdo poslat zahradnické nůžky, chybí mi poslední kusy! Moc děkuji endzi08

marcelinos32 tohle ocenil(a).
  12. 22Hans

22Hans Pisálek fóra

Ještě jednou díky všem co poslaly nůžky akce je hotová :)

blondmary, evainfo a Witchy.D tohle ocenili.
  13. _Lucka20_

_Lucka20_ Zelenáč fóra

ahojky prosím moc, schází mi tak 30 nužek a už jsem zoufalá že to nestihnu.muže mi někdo poslat.předem děkuji

skalara.v a marcelinos32 tohle ocenili.
  14. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Scháním dekoraci Stávka..vyměním za Ledňáčka nebo Pásovce

15. katy6

katy6 Pisálek fóra

ahojky, sháním kaštanového ježka, pavouka a farmáře, ale růžovky nebo JC nevlastním, budu ráda za rozumnou nabídku.

16. Margarita

Margarita Zelenáč fóra

Ahojky, kdyby měl prosím někdo navíc nůžky, prosím pošlete, ještě mi chybí. Děkuji moc

17. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Píše mi to, že neexistuješ ?!?

18. dkacka

dkacka Rádoby autor

Hledám Tamarind, Granátovník, Citrónovník, Rakytník, Slivoň trnitou, Baobab a Meruňku

19. yky01

yky01 Zelenáč fóra

Ahoj všem, moc prosím o zaslání nůžek..... chybí a chybí. Díky, díky

20. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

dkacka stromů je mraky, ale ty licence noo -.-

RT dávejte darovací licence, néé na prodej :D

dkacka a fujtajblinka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.