Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fefu123

fefu123 Pisálek fóra

Ahoj, ešte mi chýba 30 nožníc a ak ešte niekto má darček budem veľmi rád. Dííík

2. flestr

flestr Zelenáč fóra

Krásný večer všem,
    mám velkou prosbu...chybí mi 30 nůžek,kdo by mohl pomoci,tomu moc a moc děkuji.
    Tuto akcičku mě nějak nejdou :-(

3. irja2010

irja2010 Pisálek fóra

ahojky - nemá někdo jezevce navíc? děkuji moooooc - mě tentokrát nevypadl z tajemných stájí - i vyměním - mooc předem děkuji.

4. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Zdravím, nabízím dekorace, český záhon, Jarní uklid, Kritik kostýmů, Květinový králíček...
    Nabídky pls na farmu...

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Brý pozdní večer,konečně jsem doma po dvou celodenních šichtách,2 následující dny volno,ale zítra mám vyřizování,tak budu odpočívat až odpo :)

Z akce O&D moc nadšená nejsem,bo už dlouhou dobu se mi nedaří získat vysněné a to mám co nabídnout.Chybí mi po z několika posledních akcí TS stromky i zvířata,ale žádné stále měnit nelze jak jsem se tu dočetla :(:(:(

Dlouho už sháním spec. dekorky jako např.: Srdce pro maminky,nebo z dostupnějších : Samba ovci,dále Barvírnu IV. Mohu za ni nabídnout Výrobnu pštros.vajec IV. nebo třeba Bobra IV. a jiné.Ani se mi nechce vypisovat seznam,kdo by měl zájem ptejte se holoubkem,ale rozuně prosím ...

Pěkný večer přeji všem

6. strimfla77

strimfla77 Pisálek fóra

Ahoj:)...Veľmi by ma potešilo ak by sa našiel niekto kto chce vymeniť 8 stromčekov kozieho mlieka /potrebujem do vzducholode :)/
    Ponúkam: rôzne stromy aj xxl /okrem cukrového, slaného, medového, drôteného, grepu a trubkovca/môžem aj produkty podľa vášho vyberú som: Cukrár 5, Pekár 4, Kvetinár 4, Spa 4, Alchymista 3.

Naposledy upraveno: 29/3/16
  7. blondmary

blondmary Magnát fóra

Fesakface , poslala som delo na sliz, len netuším či ho ešte nemáš tak snáď urobí radosť :)

8. pohoda0

pohoda0 Zelenáč fóra

moze mi niekto poslat noznice? Ďakujem

9. AlOkiN17

AlOkiN17 Zelenáč fóra

Moc prosím o zaslání nůžek,děkuji

10. soudce

soudce Zelenáč fóra

Sháním nové stromy,s novými stájemi počkám až co mi vyběhne z tajemných.Můžu poslat téměř vše včetně nůžek.Nevím přesně co jde a nejde posílat,ale ty stromy by měly být: žluté lapacho,mangostan,dřínový květ a clausena

11. damduláček

damduláček Zelenáč fóra

prosím nenašel by někdo zahálet někde skunka pro mého vnoučka na tuto farmu? Byl by štastný nemůže plnit úkol,moc toho nemá,ale má štěstí a tak může nabídnout červenou netopýří jeskyni kterou měl v tajemných stájích a nebo kočičku nebo nějaký pěkný dáreček co se dá poslat normálně děkujeme jestli se najde někdo hodný :)

skalara.v tohle ocenil(a).
  12. Bibi820

Bibi820 Pisálek fóra

ahoj...jak poslat nůžky někomu mimo seznam sousedů? děkuji

13. sopka00

sopka00 Pisálek fóra

Čo to má znamenať, asi sa budem musieť obrátiť na vyššie miesta, ja totiž nemôžem nič ani darovať a ani vymieňať. Tu chcete jazvecov, neonové stajne, neonové kura,kravu, ale ja nič také nemôžem posielať ani so stromov čo sme získali asi za posledný polrok. Mám zato, že to je pomsta od 361

14. buba9927

buba9927 Zelenáč fóra

Kde nájdem čo môžem darovať či vymieňať?Ďakujem za odpoved.

15. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj vyměním labutě za dekorku stávka.Napište mi prosím ,kdo by měl zájem.

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

babioli tohle ocenil(a).
  17. defkongice

defkongice Zelenáč fóra

Ahoj všem. neposlal by jste mi někdo prosím želírovací cukr? jsem tu cca 2 měsíce tak se mě hodí všechno kdyby někdo byl ochotný mi pomoci :).
    Děkuji předem všem a přeji hezký den (já letím spát po noční ;) )

18. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

ahojky,nabízím stromy granátovník,pistácii,budhovu ruku,juvii,hvězdný,delonix královskou,za MJS (jsou obyč a XL),pište holoubkem,děkuji

19. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj. Mám 4 volné dárky. Komu ještě chybí nůžky, pište na Janké86 ;)

Jonsdorf a dannger11 tohle ocenili.
  20. prchal

prchal Pisálek fóra

scháním Piraňazila,navrhni co za to:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.