Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pracující

pracující Pisálek fóra

Ahoj mám pár volných dárku (3), jestli někdo potřebuje nůžky, tak písněte - sova.

2. eliska194747

eliska194747 Pisálek fóra

ahojky,prosím,prosím smutně koukám,již delší dobu marně sháním dekorku do stonku :oops:..rybí kamarád.. bohužel marně.Prosím,kdo by mohl poslat,tak pošlete holoubka..předem děkuji :(

3. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahojky jde posílat vydra?

zajimalo by mne kde se dozvim co jde aktualne poslat a co nejde dekuji

4. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Dobré odpoledne všem farmářům, prosím nabídne někdo dekorku kaštanový ježek? Mám spoustu jiných dekorek, vzácné stromy i zvířátka, některé i růžové. Moc děkuji za nabídky holoubkem a těším se na výměny.

5. -tygous-

-tygous- Pisálek fóra

Ahojte, kdyby byl někdo tak laskavý, měl a chtěl mi zaslat jinan dvoulaločný, sviště, medvěda, veverku nebo skunka.
    Ráda bych vám všem taky nabídla nějaký stromky nebo stáje, ale nic moc originálního nemám. >:(Ze stájí mám holuba, mývala, ježka, čápa, kiviho, žáby, kohoutka a ptakopyska. Pár oranžových stájí jako včelky, husy, netopýry a bobříky. A ze stromů buk (xl, xxl), kamená pinie (xl), javor japonský, planiku, meruňku (xl) a mandle (xl, xxl).
    Třeba někomu pomůžu nevypsala jsem úplně vše tak se kdyžtak ozvěte. ;)

6. blond87

blond87 Pisálek fóra

nabizim kustovnici xxl za kastanoveho farmare nabidne nekdo?

7. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Za bobrí hrad IV. ružový dám kukačky IV. ružové

8. smakoun

smakoun Pisálek fóra

ahoj poslal by mi někdo nužky moc děkuji

9. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

prosííííím nožnice. ĎAKUJEM

10. maxikov

maxikov Aktivní autor

Prosím moc,moc,moc nemáte někdo dekoraci Stávka!Nabídněte.

11. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

[QUOTE="hubabuba1968, post: 194775, member: 5025" Od kdy je labut a jalovec zavedena do hry dle mého názoru je už to dosti dlouho.....
    Jalovec skalní a grapefruit od 18.10.2015 a labuť od 18.11.2015 pokud jsem dobře četla, tak by měli jít měnit po 4řech měsících po uvedení: někde asi chyba bude, protože když chtěla prodat nadbytečné výběhy, za labuť mi to nabídlo 1250 krejcarů... slušný výdělek :D

12. Kwaja

Kwaja Zelenáč fóra

Všechny moc zdravím! ;) chtěla bych poprosit, kdo má nějaké volné dárky a byl by laskavý mi poslat pár nůžek, budu vděčná! :inlove: Zbývá mi jich 99, a já stále věřím na zázrak! Z dlouhodobých mi nepadá skoro nic... obr stromy mi bohužel toho taky moc nenesou... všem kdo pošlou, budu moc vděčná!!! :music:Přeji krásné úterý! Kwaja

13. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj, nabízím kustovnice, pitomba a acai XXL, sháním dekorku Piraňizilla. Nabídne někdo?

14. Bibi820

Bibi820 Pisálek fóra

jde poslat jen to co se ti objeví v nabídce....já např.dnes zjistila že nemohu poslat vrbu černou.....tak se mi budou asi hromadit....:))

15. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

ahoj nemocnice, nejsi náhodou dvojče Ploskoramy? Chování máte téměř stejné. Ve tvém případě když něco potřebuješ, tak si to kup.:p:p:p

16. Alena

Alena Rádoby autor

Zažádej na VZP

17. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Zdravím, stále hledám Kočičí skříň :(

Mohu nabídnout:
    Nejlepší kamarádi,

Výběh pro ptakopyska, Výběh pro pásovce, Stáj pro soby I: Žlutá, Kachník II: Oranžový, Ovčín II: Oranžový, Prasečí chlívek II: Oranžový, Kravín II: Oranžový, Kachník III: Červený, Kozí chlívek III: Červený, Netopýří jeskyně III: Červená, Výběh pro husy II: Oranžový, Pštrosí výběh II: oranžový,

Jalovec Skalní, Javor Japonský XXL, Jeřáb Oskeruše, Kowhai, Planika obecná, Planika obecná XL, Planiká obecná XXL, Rakytník, Sakura XXL, Vrba černá,

Jinak by se mi hodily i červené chvílky na baha :) pandy, opice a velbloudi :)

18. mataky

mataky Zelenáč fóra

ahojte všetci, ak máte náhodou nožničky naviac pošlite mi ich prosím,za pomoc vopred dakujem.

marcelinos32 tohle ocenil(a).
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nabízím kaštanovou srnu , nabídněte....

Naposledy upraveno: 29/3/16
  20. semi28

semi28 Zelenáč fóra

Dobrý večer, moc prosím všechny hodné farmáře, pokud mají nějaké stromky nebo stáje navíc, o darování. Jsem úplný začátečník. Mockrát děkuji.

Mohu nabídnout 2 dárky - nůžky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.