Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Prosím, prosím, poslal by mi někdo baterii? Předem moc kuju.

2. manys

manys Pisálek fóra

Prosím kdo může poslat baterie, budu velmi ráda. Moc díky.

3. natalia.vanova

natalia.vanova Pisálek fóra

Pomôže niekto aj mne s baterkami na dokončenie akcie???? Idem dlhodobky aj na SH ale chyba mi este 200 :sleepy: Dakujem pekne natalia.vanova

4. hrabošpolní

hrabošpolní Zelenáč fóra

Pomůže mi někdo dokončit akcičku - stále mi chybí dost baterek a ne a ne vypadnout. Všem moc děkuji. hrabošpolní

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Přátelé se snaží... ale baterií mi stále chybí... páteční výpadek a zaplevelená pole mě v sobotu ráno pozdržela... myslíte, že se dá 99 chybějících baterií za 22 hod. "udělat"?
    Kdyby někomu přebývalo, ráda zítra oplatím ;) Dnes už jsem podarovala, co šlo...

6. malývokoun

malývokoun Zelenáč fóra

prosím, prosím, má ještě někdo volný dárek a může mi poslat nějakou tu baterii?? Děkuji malývokoun

7. jirka2000

jirka2000 Pisálek fóra

Moc prosím farmáře o podarování baterií. Mám napěstováno, ale baterie k dokončení akce chybí. Předem všem moc děkuji.

8. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

som level 93, ale strašne málo to padá, ak by niekto mohol mi poslať bateriu ,budem vdačná a pošlem aj ja, dakujem

9. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

moc bych prosila kdo může a pomůže a pošle baterie budu ráda a vrátím díky

10. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

ahoj tak do zítra zbývá 105 baterií bojím se že nestihnu tak kdyby mě chtěl někdo pomoci budu ráda za každou baterku děkuji nick ve hře HELENIE

11. swellt

swellt Zelenáč fóra

Prosím, někdo s volnými bateriemi? Chybí mi jich ještě cca 70 :/
    Děkuji za pomoc, ráda oplatím.
    swellt

12. Focus

Focus Pisálek fóra

Můžu se taky přidat do řad s prosíkem o baterky, chybí mi jich ještě spousta, jinak všechno napěstováno :-( Tak moc prosím o baterky. Děkuji Petah

13. farmerafarmera

farmerafarmera Zelenáč fóra

Zdravím, pokud by někdo mohl poslat baterie , budu ráda.;)

14. stenli100022

stenli100022 Zelenáč fóra

Ahoj viem že je už hlboka noc ale aj tak Vas chcem mili hrači poprosiť o baterky chyba mi skoro 70 ks za každu sa odmenim Dakujem. Stenli100022

15. adhara

adhara Zelenáč fóra

Ahoj, připojuji se k žadatelům, potřebuji pomoct s bateriemi, nějak nechtějí padat a ještě mi jich chybí asi 70. Díky za každou baterku. :adhara:

16. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

AHOJ FARMÁŘI PROSÍM POMOCTE MI S BATERKAMI DĚKUJI NICK VE HŘE HELENIE

17. brouktom

brouktom Pisálek fóra

ahojky pripojuji se k ostatním mne také chybí baterky pokud by nekdo zaslal budu rád nechtejí padat Dííík .

18. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

také prosím o nějakou tu baterii - díky tolca1

19. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

prosím, pošle mi někdo baterky?nějaké budou chybět :(

20. *mermaid*

*mermaid* Pisálek fóra

Také moc prosím o zaslání baterek, chybí posledních 30 ks a obávám se, že tolik mi jich do večera nevyskáče. Děkuju!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.