Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Šárulkaa

Šárulkaa Zelenáč fóra

Ahoj, sháním dekorky hopsající dort a halloweenský medvídek. Našel by se někdo hodný, kdo by je měl a za něco i pro mne dostupného je vyměnil nebo daroval? Předem moc děkuji. Šárulkaa

2. Petr

Petr Pisálek fóra

Sháním dekoraci Vířivka. Nabídněte někdo s požadavkem na PeDo61

3. stěby

stěby Polobůh fóra

Zdar, moc by se mi hodil Vánoční stromek 2011 nebo Zlatý listnáč. Můžu nabídnout XXL stromy na farmě i baha, nebo standardní výběhy (co jdou poslat). Díky, napište na nick: stěby78.

Naposledy upraveno: 29/3/16
  4. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, hľadám nektarinku. Prosím ak niekto máte ozvite sa.

5. rybička

rybička Rádoby autor

pro Radana 77 plno věcí co sháníš nejde posílat!

6. marketaopicka

marketaopicka Zelenáč fóra

Ahoj , prosím nemá někdo nůžky navíc? Ať se snažím jak mohu, skoro mi nepadají. Moc moc děkuji za každou pomoc.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Nabízím růžové oslíky a sháním růžovou angorskou vlnu nebo růžové husy popřípadě včely. Mohu měnit i za XXL stromy na baha i farmě. Pěkný den!

Ahojky, provedla jsem výměnu růžový kurník za neonovou ovci, v příjmu se mi objevilo, že bych ovci měla mít, ale mezi chlívky není. Neobjevila se ani po odhlášení a znovu přihlášení. Poradí mi někdo? Děkuji;););)

dannger11, děkuji za radu, špatně jsem si nabídku přečetla a přišla jsem zbytečně o růžové slepice, ještě, že mám neonové! Mohlo mne napadnout, že neonový chlívek nepůjde posílat, byl totiž nedávno byl zaveden a třeba grep, který máme již od října, tak ten nejde do dnes posílat! Já se ho nedočkám! Pěkný den a příště budu lépe číst!;););)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/3/16
    evainfo a dannger11 tohle ocenili.
  8. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Hľadám XXL stromy:
    Acai Palma, Cezmina paraguajska a Ebenovnik rajciakovy

Stajne, chlievy:
    žltá stajňa pre medvedíka čistotného

oranžové stajne: myš, kukučka, medvedik cistotny, sob, vrana, opica, panda, ťava

červené stajne: bobor, hus, krava, kukucka, ovcin, prasa, pes, panda, ťava, kon, osol, pstros, sob, vrana, opica, chameleon

Ponúkam

Stromy:

baza, broskyna, buk, citron, jarabina, javor japonsky, kowhai, marhula, mispula, pinia, rakytnik, granatovnik, hviezdny strom, para orech, pistaciovnik, rohovnik

XXL stromy:
    buk, ceresna, datlova plama, dub, dula, hruska, javor cukrovy, jedla, katalpa, mandlovnik, marhula, mispula, morusa, orech, pinia, pomaranc, slivka, avokado, bananovnik, figovnik, granatovnik, guava, hviezdny strom, kiwi, kokosova palma, mango, mombinovane slivky, para orech, pistaciovnik, rohovnik, jablon

Stajne, chlievy:
    bocian, myš, holub, ježko, korytnačka, krtko, pes, vlk, kiwi, kohút, žaba

oranžové: bobor, hus, ryba, kralik, krava, kurnik, ovcin, prasa, pstros, vcela
    červené: ryba, netopier

v hre mi piste na nick --Thomas--

Naposledy upraveno: 29/3/16
  9. Feris1

Feris1 Expert fóra

zdravim zhanam ruzove stajne a vyrobne hlavne ake nemam a JC za ine ruzovky alebo dekorky rozneho druhu aj viac kusov len si napiste mozno mam
    potom zhanam na bahamu xxl stromy vyzsieho druhu za ine stromy popripade remeselnicke produkty

ponukam na trhu AS astro mysi na vyrobu ruzovych mysi a pocitacove mysi na vyrobu ruzovej vyrobne syra za asrrtomysi za tavy ruzove a pocitacove mysi za ruzove koberce

10. .peťula.

.peťula. Pisálek fóra

Ahoj prosím nemá někdo tyto stromy- planika obecná,amherstie, sliviň trnitá, lokvát, malvice oskerušec,vánoční strom předem děkuji

11. svadlenka007

svadlenka007 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povoleno mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahojky, prosím nemá někdo nůžky ? Ještě mi chybí. Předem moc moc děkuji všem,kdo mi pomůže....

Ahojky, mě ještě nůžky chybí. Mohu poprosit o pomoc? Děkuji

12. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

Mám hotovo, napište kdo potřebuje nůžky.

Ahoj,
    sháním prosím
    romantickou houpačku
    ohnivou lásku
    skákající strašák
    přízrak v poušti
    pouštění draka
    skákání panáka
    úklidový tým
    čas na hraní
    borsty a.s.
    přírodní energetický nápoj
    stávka
    pokud nepotřebujete ozvěte se určitě se domluvíme na výměně
    Díky

13. džejna3

džejna3 Zelenáč fóra

ahojte vo spolok prosim nema niekto nazvys parfumovy strom a mohol by ho darovat ? dakujem

14. Netopírek12

Netopírek12 Zelenáč fóra

Ahoj nabízím narozeninové puzzle všechny 4díly pokud máte někdo zájem napiště
    Netopírek12

15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

sháním dekorace do stonku
    pavoučí síť - kerberos - čarodějnická kuchyně - zajíc drácula -

16. Maxula

Maxula Pisálek fóra

Prosím, prosím, potřeboval bych poslat zahradnické nůžky. Byl bych vděčný, kdyby měl někdo volný dárek. Pokud by se mi povedlo nůžky do zítřka nasbírat, měl bych 1. hotovou soutěž a 1. stonek. Vždy skončím s tím, že nemám dost vypadávátek. Předem děkuji. Max

17. -bobča-

-bobča- Pilný autor

ahoj všem, proč se nedají poslat - nebo nikdo nemá - plod lapacha a plod mangostanu? děkuji za odpověď

18. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Já už fakt ztrácím přehled, co jde a nejde poslat a ani mě to neba hledat, zvířat a stromů přibývá a stále nejdou měnit...dokonce už je nedostáváme ani do odměn v úkolech, jako to bylo kdysi, když se tedy některé"zakleté" farmy k novým zvířátkům či tajničkám nedostaly. Dostáváme staré stáje....v Renzu je vlk....a co se nám toho válí v liště. Tak to zkusím zde....nemám dřínový květ, lapachu,mangostan,grep, clausenu a ze zvířat labuť, vydru a jezevce. Zaobchodoval by si se mnou někdo? Má někdo něco navíc? Nevím co nabídnout v 97.levlu....mám leccos, produkty, semtam růžovou stáj, různé stromy xxl i z baha.....neonová zvířata do stonku...třeba vás napadne něco, co momentálně mě nenapadlo a máte o něco zájem. Budu ráda za cokoliv....mohu dát i více věcí.Prosím, pište.

19. tygřík159

tygřík159 Zelenáč fóra

ahoj,
    nabídne někdo vrbu černou,,baobab a cesmínu?
    Děkuji
    Ještě mi chybí pár nůžek,kdo by pomohl moc moc děkuji

20. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Sháním JC - nabízím růžovky nebo neonky. Dohodneme se.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.