Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pase se mi tu navic jedna kastanova srna obrna... prip. nabidky holubem. Vsem fajn vymenu! :)

2. otlave

otlave Zelenáč fóra

Ahoj všem farmářům , jsem začátečník LV 32.Mohl by mi prosím někdo darovat stromy které dávají sůl ,parfém a podobné jim?Nevím kde je jinde sehnat.Předem děkuji otlave

3. Dierdrie1

Dierdrie1 Zelenáč fóra

Ahojte farmáři a chovatelé :) Také jsem tu začátečník a troufám si říct, že se mi docela daří. Bohužel takhle na začátku nemám nic, co bych mohla nabídnout na výměnu, proto se připojuji s prosbou - pokud se někdo chcete něčeho zbavit, případně udělat jen tak radost, budu Vám všem vděčná za jakýkoli dáreček... Děkuji a příště už snad budu moci i dávat.

4. Blufinator

Blufinator Pisálek fóra

Zdravím Vás farmáři, jestli by byl někdo tak rozumný a né že někdo chce za madle nektarinky :) Tak já bych měl zájem o dekorace - kaštanového farmáře, či pavouka, poté rybí řadu na magickém nemusí být celá jen nějáké dekorky :) samozřejmě JC chce každý, ale kdyby byl nebudu se zlobit, nějáké medové stromy, papouščí, nebo na mléko a tak celkově, budu rád když se domluvíme mám toho taky celkem dost :) Ted co mohu nabídnout tak červené stáje a výrobny - mám jich celkem dost, různé stromy xxl poté třeba vrbu černou atd z těch novějších - pak výběh pro pásovce a z těch starších snad všechno několikrát krtek, orly, medvědy a všelijaké věci - pokud o něco zájem prosím pošta - Blufinator , pěkný večer Vám přeji a budu rád když se mi někdo ozve :)

5. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj sháním na MatysekKamilek dekorky kočičí skříň a kočičí šlofík, nešlo mi vytvořit nabídku... nechápu proč. A to jsem chtěla za to dát nektarinku, nebo želvy ptakopysky a to na co je dost poptávka. Daruje někdo? Moc děkuji, dostanu se sem ještě na chvilku ráno a pak mažu do práce. Jinak se mi do všech třech farem povedlo něco sehnat. Už jen textilní továrnu a maskovací obchod. A kromě všech nevyměnitelných jsme komplet. (tudíž vydry, labutě /ty si pošlu z malý, až to půjde/, mangostan a clausena.) Štvou mě kytky, nejdou a strašáci, na ty měl kluk štěstí, má celou řadu ve stonku a asi 10 navíc k ničemu :( ale to je jen jedna farma ... do těch dvou toho chybí moooc. A protože mám šílenou sklerózu, nikdy si nepamatuji, co a kam :(

Ahoj, ty nejdou, musí být jak 4 měsíce.

Ahoj, jak daruji někomu, koho nemám v seznamu přátel?

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/16
  6. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

"Broučánek, ahoj, musí ti napsat zprávu, na tvojí farmu a ty si ho pak přidáš do přátel
    Dierdrie1, psala jsem ti na farmu

Naposledy upraveno: 23/2/16
  7. katooo

katooo Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    syrarnu uz si muzes postavit.

napis dotycnemu zpravu potom klikni na policko v pravo a ukaze se ti pridat mezi pratele a melo by to jit

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/16
  8. muruna

muruna Zelenáč fóra

Našla by se u někoho na výměnu NEKTARINKA?

Výměnou můžu nabídnout: Baobab, Garcinia, Amherstie, Rohovník XXL, Budhova ruka XXL, Hvězdný XXL, Strom hroznu moře XXL, Kowhai, Javor japonský XXL, Jeřáb oskeruše, Lokvát, Mišpule, Planika, Slivoň trnitá, Meruňka XXL ...
    Ledňáčky, Želvy, Kivi, Ptakopyska ...

Dám samozřejmě i více kusů, díky za nabídky ;)

9. -Skalička-

-Skalička- Pisálek fóra

Někdo s něčím přebytečným?
    Dekorky třeba a jde posílat vůbec ten jalovec nebo labuť?

Rozhodně se domluvíme ;)

10. Brownie16

Brownie16 Zelenáč fóra

Sháním růžové velbloudy (stáj). Nabízím za ně růžové opice (stáj) + XXL strom (např. acia, pitomba, kustovnice, moringa) + růžový (běžnější) nebo neonový chlívek, příp. dle domluvy.

11. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Nabízím:
    Stromy XXL i se základy: Bez, Buk (8x), Jabloň (3x), Pinie, Mišpule, Broskvoň (3x), Citron, Meruňka (3x), Ořech (4x), Švestka (3), Hruška (6x), Třešeň (3x), Dub (5x), Datle (7x), Jedle (5x), Oliva, Mandle (6x), Javor (3x), Juvie (2x), Granátovník (2x), Pistácie (8x), Hvězdný (2x), Delonix (2x), Banán (2x), Mandarinka (2x), Mango, Fík, Kiwi (2x), Pitahaya (3x), Guava (3x), Kakaovník, Avokádo (3x), Kumquat, Liči (3x), Tomel, Cesmína (3x), Hrozen moře (2x), Moringa
    Stromy: Slaný, Drátový, Javor Jap., Oskeruše, Kowhai, Lokvát, Slivoň, Vajíčkový, Zlatý, Papouščí, Amherstie (2x), Baobab (3x), Nektarinka, Rakytník, Vrba černá
    Stáje: Čáp, Holub, Lišky, Ježci, Kočky, Mýval, Želvy, Krtek, Žáby, Vlk, Kivi, Křečci, Orli - vše víckrát
    Žluté: Myš, Krůtník, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Prachové peří, Střihárna ovcí, Lanýžová farma, Ryby, Výroba mléka, Rodeo ranč, Včelí úl, Pštros, Kotlárna
    Oranžové: Králíkárna, Pes, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Vraní úkryt, Angorská vlna, Guáno, Kůň, Ryby, Rodeo ranč, Včelín (med), Pštros, Pštrosí farma, Bobr
    Červené: Kurník, Králíkárna, Kachník, Kravín, Netopýři, Prase, Ryby, Ovce

Hledám:
    Červené stáje a výrobny: Velbloudi, Hůlky, Koberce, Butik, Vraní hnízdo, Hydrantová továrna, Pes, Husy, Zavazadla, Kukačky, Knírový salon, Lep Laboratoř, Bobří hrad, Bobří pila
    C++: Anakondy
    Dekorky: Kočičí skříň, John citrón

Za červené stáje a výrobny nabídnu i něco mimo tenhle seznam, co mám třeba jen jednou :)

12. Macík70

Macík70 Pisálek fóra

Ahoj
    zimní sportovkyně,sobí koledníci,měl by někdo?I jiný dekorky,do stonku především
    Díky

13. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahoj,
    za javor cukrový nabízím MJS,kus za kus a za vonící stromky 2 MJS za kus.

14. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Zdravím, nabízím dekorace: Český záhon, Kritik kostýmů, Jarní úklid, Příšera z rybníku, Vyvalené vejce a Květinový králíček.
    Máte li někdo zájem, nabídky prosím poštou na farmu, děkuji...

Sháním: pitombu, kustovnici a acai palmu, vše XXL
    Nabízím: Snad vše o co máte zájem..., pls. písněte....​

15. AnnifridSkywalker

AnnifridSkywalker Zelenáč fóra

Ahoj :)
    Nemáte někdo navíc na výměnu jeden zmrzlinový kanón? Dala bych za něj i růžovou (nějakou "běžnější" ... např. kráva, krůta, koza) nebo neonovou stáj, případně mám většinu chlívků i stromů (včetně třeba nektarinky).

P.S. na farmě se jmenuju Kahít ... kdyby náááhodou někdo napsal

16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Sháním:

Výrobnu palet IV.
    Vranní úkryt IV.
    Výrobnu koberců IV.

Srdce pro maminky
    Kaštanový král
    Kaštanový pavouk
    Dřevařská pila
    Flašinet
    Stříbrnná bečka
    Střbrnný flašinet
    Samba ovce
    Postel hrůzy
    Láska nebeská
    Kanón lásky
    Pouliční umělec

Nabízím:

Liška,Čáp,Holub
    Kočka,Krtek,Žába,Vlk
    Kivi,Sova,
    Pštrosí farma IV.
    Oslí stáj IV.
    Kozí chlívek IV.

Kozí chlívek V. neon
    Kurník V. neon
    Výběch pro Chameleona IV.
    Jeřáb oskeruše,Javor Japonský xxl,Jedle xxl,Broskvoň xxl,Datlovník xxl,Kdoule xxl,Javor Cukrový xxl
    Tamarind,Rohovník xxl,Garcinie,Baobab,Amherstie

Dekorace:
    Vlajky: Anglie,Austrálie,Dánsko,Rusko,Skotsko,ČR,Francie,Řecko,Slovensko,Španělsko,Švýcarsko,Švédsko,USA

Áááááá!,Brazilské vlajky,narozeninová kočička ( 1x 2),Nažhavení býci,neonová slepice,neonová kachna,Neočekávaná návštěva,Ohňostroj ,,4.července",Pařížská kavárna,Ničitel paliček,Stan,Sněhové dělo,Sněhulák Frosty,Sněhový anděl,Svišť Ruda,Tancující kozy,Traktor,Turbo křeček,Vodní meloun-soutěž v pojídání,

K mání jsou i nějaké dekorky či vlajky,ptejte se :)

17. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Zdar,
    prosím, nepřebývá někomu dekorka : maďarské barvy ??? Dejte vědět, co za ni, prosím, rozumně ;), díkajs

P.S. přebytečný Johny Citrón by u mě taky našel místo

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Nevyměnil by někdo Johna Citrona za něco rozumného? Případně i kaštanového farmáře,ale to už asi moc fantazíruju.

19. venuse81

venuse81 Pisálek fóra

Čau,tak mi ještě chybí světluše,nepřebejvaj někomu náhodou???
    Dík

Tak ještě mi ke světlušce chybí i svišť,nemáte někdo navíc?

20. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Hledáme růžovou výrobnu jídelních hůlek. Písněte po holoubkovi, co případně za ni.
    Děkujeme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.