Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bedlika

bedlika Perspektivní autor

AHOJKY A PŘEJI KRASNÝ DEN

Chtěla bych poprosit jestli by mi někdo mohl poslat holubník, motýli , slivoň trnitá, strom s mlekem i kozim mlékem moc děkuji. Pokud budu mít něco co byste na oplátku chtěli tak není problém se domluvit. Děkuji a krásnou hru přeji.

2. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Zdravím potrebujem do stonky "Neónová koza" Ponúkam XL, XXL stromy a mám aj viacej TCH. Pošlite holúbka, dohodneme sa

3. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj, sháním růžovou kukačku, nabízím za ni víc věcí, pokud máte na výměnu napište:)

4. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním:
    dekorace :
    večeře pro tři
    štastný nový rok!
    do stonku
    čoko-kuřátko, narcisy, čoko-zajíček, mléčný koktejl - bar, stánek se zmrzlinou, zmrzlinový kanón, Kukaččí máma II, Bahenní koupel - rituál II, Kukaččí vejce II, Punkova mise II

nabízím:
    stromy: rakytník, garcinie, citronovník, zlatý, bez, buk, slaný, sladký, broskvoň, mišpule, vonící, rohovník, papouščí strom, pistáciovník, granátovník, kiwi, delonix, juvie, meruňka, vajíčkový, hvězdný
    XXL: bez, jabloň, kdoule, dub, jedle, granátovník, kiwi, papája, pistáciovník
    chlévy: habitat pro ledňáčky, ptakopysk, želva, pták kivi, lišky, krtka, mývala, losa, čápa, kočku, ježka, holuba, žábu, vlka, křečka, skunka, orla, páva
    děkorace : neonová kachna, neonová kráva, neonová ovce, mlsný zobáček, mlsný jako medvěd, duchařský mýval, kouzelná zima, vystrašená vrána, upíří liška

Naposledy upraveno: 23/2/16
  5. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky. Scháním veselou lupinu - kytička z kola štěstí. Pak scháním stromy žluté lapacho,jalovec skalní,mangostan a grapefruitový strom.Pak scháním ještě maskovací obchod a textilní mlýn ;) zuzkaf

6. Krysolet

Krysolet Zelenáč fóra

Ahoj. Nema nekdo navic stromy(slany, cukrovy, medovy, vajickovy, dratovy, grapefruit) takove ktere si nejde koupit. Vopred dik.

7. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Mám růžový kravín, vyměním za dekoraci Kočičí skříň. Nabídne někdo?

8. kajaa84

kajaa84 Zelenáč fóra

Hezké odpoledne všem,

prosím měl někdo navíc nektarinku, dub korkový, jeřáb oskeruše, delonix, lokvát, tamarindový strom, oskeruše, garcinia, vrbu černou, lapacho?
    a ze zvířátek hledám leďnáčky, labutě, želvy, vydry a kočky.
    Kdo by chtěl přiměřeně vyměnit, budu ráda za domluvu :)

9. ada951

ada951 Zelenáč fóra

Ahojte,
    zháňam dekorku vianoce 2013 - chrumkavá chalúpka.
    píšte ak máte, dohodneme sa
    dik Ada951

10. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj , nemáte prosím chlívek na losa?Napište....Díky ja-pe

11. Janie83

Janie83 Pilný autor

Ahoj,
    sháním: sviště, losí stáj, strom s kozím mlékem, z dekorací pak Kaštanový farmář a John Citrón.

nabízím: motýly, orly, hlavně pro začátečníky vrány + výrobna, zlatý listnáč, granátovník, kokos XXL, pomeranč XXL, šveska XXL

12. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ponúkam liaheň pštrosích vajec ružovú za 3 ks Noky citrón :)

13. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,neměl by někdo grapefruit?Dám za něj Jalovec skalní.Děkuji:)

14. .Kamila73.

.Kamila73. Zelenáč fóra

Zdravím vás...chtěla bych vás požádat o Strašidelného strašáka...byl by pro moji mamku přezdívku má saponovic je moc zabraná do farmy a já ho bohužel nemám...abych ji ho mohla poslat...děkuji vám za ochotu...hezký den Kamila

15. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahoj Nabízím pásovce ,vydru,amherstie xxl,kivi,ptakopysk a dalsí oc si pisnete
    scháním labutě a jakekoli růžové chlívky

16. Krasava

Krasava Pisálek fóra

Ahoj, chybí mi vydra, pásovec, no a samozřejmě všechny nové stromky:) podaruje někdo?? pište, třeba se dohodnem ( růžovky nemám ) :) .

17. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním : nektarinku
    Nabízím: vrbu černou, oskeruši, rakytník,...,stromy XXL, výběhy, výrobny
    Pište, co byste rádi získali, prohledám sklad

Naposledy upraveno: 23/2/16
  18. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte, nemáte prosím niekto navyše motýle ?

19. amadeus1317

amadeus1317 Zelenáč fóra

Zdravím,
    nemá někdo na víc Vonící stromeček? Moc, moc a moc by se mi jich pár hodilo, já jich moc nemám a sním o tom, mít jednu celou plochu jen s Vonícíma stromečkama.. Vždyť mě určitě pochopíte - vypadalo by to famózně! :pA byla jsem naučena, že za zeptání nic nedám přeci, tak proč to nezkusit. :)
    Tak kdo by nějaký ten Vonící měl na víc, budu za něj strašně ráda. :inlove::inlove: moc moc děkuji!
    Můj nick je: jaruska1105

20. imeldaosf

imeldaosf Pisálek fóra

Ahoj, sháním pásovce - mám různé stromy, chlívky - ale ne růžové. Zkusíme se domluvit?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.