Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Ahoj, taky prosím o poslání básní - nějak jsem to tentokrát nezvládla a chybí, chybí ... Díky všem předem!!! Pokud budu moct a bude mi stačit počet dárků, vrátím.

2. tom.j

tom.j Pisálek fóra

prosím pošlete mi básen ještě mi jich hodně chybí děkuju

3. ivotek85

ivotek85 Pisálek fóra

Ahoj, našel by se někdo kdo má navíc báseň? Ještě mi jich dost chybí... Díky těm kdo mi pomohou...

4. alex.70

alex.70 Zelenáč fóra

Ahoj, ještě mi chybí pár dopisů, nemá někdo nazbyt. děkuji, pokud ni to stav dovolí pošlu zpět...

5. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Může mi prosím někdo poslat zamilované dopisy?Chybí mi ještě 6 dortíků do konce a musím do práce,takže nestíhám... Předem mockrát děkuji. zuzkaf

6. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný den, mám velikou prosbu chybí ještě 40 básní, něco my napadá, ale mám obavu, že už tolik ne, nenašlo by se pár hodných lidiček co by mi je poslaly, předem moc děkuji

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat dárky,pište

8. bububrambi

bububrambi Zelenáč fóra

Prosím někoho laskavého o zaslání posledních pár básní... děkujiii

Naposledy upraveno: 17/2/16
  9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Můžu poslat 7 dárků. Pošlete holuba

10. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Kdo ještě potřebuje dárky, piště si holubem.

Adamiste tohle ocenil(a).
  11. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Ahojka, prosím, komu zbývají básně, pošlete - tentokrát mi nějak "nenapadalo"!. Ještě mi jich chybí cca 30 a už toho moc nenasklízím ...Předem děkuji!!!

Díky moc: ziggystardust!!!!

Naposledy upraveno: 17/2/16
  12. karbar

karbar Veterán fóra

At´ dělám co dělám stále mi chybí básně našel by se prosím někdo kdo může ještě poslat dárky?Děkuji.

13. Player32

Player32 Pisálek fóra

Ahojte priatelia ak má niekto darček navyše veľmi by som bola rada keby mi pomohol chýba mi nakŕmiť 10 pandičiek a chýbajú mi básne :(

14. iveek

iveek Pisálek fóra

hezký den všem,
    bytí bez internetu je děs a také se to projevilo na sklizni. Chybí mi básně... a tak prosím, kdo můžete, pošlete, ale bohužel stejně tuším, že to nedám... za půl hodiny jedu do nemocnice na vyšetření a návrat až kolem 15 hodiny - tedy po akci, tak na to mám ještě 35 minut.
    Děkuji všem hodným farmářům za zaslání básně.
    iveek

15. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Potřebuju poslední 3 básně.Prosím je tu někdo kdo ještě může darovat?Děkuji předem

16. Focus

Focus Pisálek fóra

Já ještě zoufale potřebuji několik básní, najde se ještě někdo? prosím prosím Petah děkujííí

17. TommySame

TommySame Zelenáč fóra

• V tomto vláknu se žádá jen o výměnu dárků. Sousedé se hledají v jiném. sopti
    Čauko, sháním 1 dobrého souseda na výměnu dárku... Ti moji moc štědří nejsou a tak mi tam každý den jeden přebývá a nemám ho kam zaslat :)

18. vladik58

vladik58 Zelenáč fóra

• V tomto vlákně se o žádá dárky, sousedé se hledají jinde.sopti
    čauky tak si přidej mě ale nevím co očekáváš ,já mám sousedé dobré..vladik58

19. aljenka73

aljenka73 Perspektivní autor

• V tomto vlákně se o žádá dárky, sousedé se hledají jinde.sopti
    Ahoj,hledám souseda,děkuji. Já lvl 92....

20. miirkoo

miirkoo Zelenáč fóra

Ahoj, hľadám suseda na posielanie darčekov, mojím sa veľmi nechce, ďakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.