Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj farmáři, komu přebývá dárek, prosím, nasměrujte jej na mou farmu, chybí mí ještě přes 150 proužků. Děkuju moc

2. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Ahoj moc prosím o proužky, zoufale mi chybí moc děkuji, mohu oplatit prvních 5

3. Bizonka68

Bizonka68 Rádoby autor

Krásný večer všem, chybí mi cca 50 papírových proužků...kdo můžete, pošlete, prosím....moc děkuji a přeji zdárné dokončení karnevalu...

4. Davídek79

Davídek79 Zelenáč fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Prosím prosím, chybí mi 16 proužků, prosím toho komu zbyli o poslání, na výměnu už nemám :-( ....díky díky

...jsem to špatně spočítal :-D , chybí mi 4x papier-maché

Prosím, pokud někdo můžete poslat proužky, budu moc rád. Ještě jich pár chybí... díky

Prosím farmáře co ještě nespí, máte volnej proužek? za 10min oplatím prvním pěti kteří pošlou, díky.

5. Marčella7770

Marčella7770 Zelenáč fóra

Prosím o zaslanie papierikov, tentokrát mi to slabo sypalo. Chýbajú mi 40. Vopred ďakujem.

6. vierucka1

vierucka1 Zelenáč fóra

ahojte prosím prosím o papierove kotúčiky chýba mi ešte 6 dakujem

7. goretka

goretka Zelenáč fóra

Ahoj, moc a moc prosím, neposlal by někdo papírek? Děkuju moc

8. Jandulina

Jandulina Pisálek fóra

Ahoj,moc prosím chybí mi 20 papírových proužků,můžete mi pomoct.Díky Jana

9. .peťula.

.peťula. Pisálek fóra

Ahoj prosím pošlete mi papírové proužky chybí mi jich 10 moc děkuji.:)

10. Ladi.76

Ladi.76 Zelenáč fóra

Ahojte,

Chcel by som vás poprosiť, ak máte voľný darček, pošlite mi prosím papierový prúžok.

Ďakujem :)

11. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Ahoj, moc znovu prosím o proužky, ještě mi nějaké chybí, opravdu se po třech dnech mého psaní sem nenajde ani jeden farmář, co by nějaký neposlal? :oops: Děkuji

12. lukasik8

lukasik8 Zelenáč fóra

chcel by som poprosit vsetkych ochotných farmárov, ktorí chcú a môžu, aby mi poslali papierový prúžok, zataiľ mi chýba 42 ks, mám posadené a malo by mi vypadnúť niečo okolo 35-40 ks, takže hrozí že kvoli 2-3 padatkam sa nedostanem ku kralovnej.
    Všetkým ochotným pomôcť vopred ďakujem.

13. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Mám voľné darčeky kto potrebuje pošlite holúbka.

14. Šárulkaa

Šárulkaa Zelenáč fóra

Pěkně prosííím všechny co mají možnost poslat papírový proužek. Mám jich zoufale málo a tak moc ráda bych se alespoň na chvilenku dostala k opičí královně. Všem budu vděčná a zavázaná. Předem moc děkuju za pomoc.

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Komu chybí proužky,mohu poslat

16. mišpurinka

mišpurinka Zelenáč fóra

prosím , pošlite mi prúžky, chýba mi ešte 9 na dokončenie aspoň jednej úlohy, veľmi mi to pomôže, nakoľko som malý level a akciovky nechcú vyskakovať pri plodinách so 4 hodinami a malým počtom bodov, ďakujem

17. petrík31

petrík31 Rádoby autor

AHOJ, prosím sousedy o pomoc s proužky kdo může, chybí mi ,děkuji moc.

Naposledy upraveno: 9/2/16
  18. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

Prosím chybí mi ještě proužky -posledních 10 - mohu poprosit kdo máte volno? Děkuji

19. ovisek1999

ovisek1999 Pisálek fóra

Kdo může, prosím pomozte,chybí mi proužky,moc díky

20. bububrambi

bububrambi Zelenáč fóra

Ahoj, chybí mi pár papírků, nemá někdo nazbyt.... děkuji mocccc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.