Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. getz12

getz12 Pisálek fóra

prosím o zaslaní proužků .děkuji všem kteří pomužoou

2. berousek74

berousek74 Zelenáč fóra

Prosím o zaslání papírových proužků vůbec mi to nepadá a já to nestíhám , moc moc děkuji ...Petr

3. emkop

emkop Perspektivní autor

Prosím o papírové proužky,chybí mi 77 ať můžu dodělat tuto akci.

4. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

:) ďalšia do radu, koho potešia papierové prúžky. ďakujem

5. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, ak by mal niekto ešte voľné darčeky, nejaké papierové prúžky by ma veľmi potešili. Dík a peknú hru :)

6. PeterBadac

PeterBadac Pisálek fóra

Ahojte. Poprosil by som o papierove pruzky. Ak sa niekto najde kto by mi poslal, bol by som mu velmi vdacny. Dakujem

7. upirka20

upirka20 Zelenáč fóra

Moc prosim o zaslání papíroveho prouzku,predem moc dekuji.
    :oops::oops:

8. karinka20

karinka20 Zelenáč fóra

Prosim kdo jeste muze poslat darek,tak moc prosím o zaslání papírového proužku,děkuji předem za pomoc.

9. KarinTh

KarinTh Zelenáč fóra

Moc a moc prosím,kdo ještě máte poslat dárek,tak moc prosím o zaslání papírového proužku.Stále jich mám nedostatek. Děkuji moc a moc hodným dušičkám

10. michichi

michichi Zelenáč fóra

Jestli někdo můžete pošlete mi prosím papírový proužek, mám jich stále málo, jsem nějak ve skluzu. Předem děkuji. :cry: -michi--

11. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Ahojky, pokud by někdo mohl poslat prožky, chybí mi "už jen" 11, pokud je nezískám dnes tak se nedostanu k minihře. Prosím a děkuji za každý kousek.

děkuji všem hodným lidičkám. Už mám dost na dokončení :-D

Děkuji všem, hotovo.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/2/16
  12. raraskova1

raraskova1 Pisálek fóra

Ahojky, pořád se snažím ve dne v noci, ale papírové proužky nepadají, proto pěkně prosím, kdo bude tak hodný a pomůže mi... díky moc za každý papírový proužek a ostatním jako jsem já hodně štěstí ke zdárnému splnění všech tří úkolů...

13. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

ahoj, taky bych chtěla poprosit o nějaký papírek pokud máte někdo volné dárky Díky

14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

velmi moc potrebujem papierové pružky......:sleepy:
    pomôžte ak môžete....:) dakujem ;)

15. jezek12

jezek12 Pisálek fóra

Ahoj.Prosím o zaslání papírového proužku.Budu se snažit vrátit.jezek12

16. xberuskax

xberuskax Zelenáč fóra

Ahoj ,taká se musím přidat a loudit.Potřebuji jich asi 15 .Moc a moc prosím ,ráno mám ranní a tak se nechytám.Děkuji moc a moc.

17. zofinka5

zofinka5 Pisálek fóra

Ahoj.Moc prosím o zaslání papírku.Ráda oplatim pokud to půjde nebo pošlu koš.zofinka5

18. barofka

barofka Pisálek fóra

Ahoj.Chybí mi dost papírků.Prosím o zaslání.Budu se snažit vrátit teď nebo v další akci.Dík.barofka

19. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

tiež mi chyba papier. ak ešte niekto má darčeky tak vopred ďakujem

20. vladenka1970

vladenka1970 Zelenáč fóra

Prosím zoufale kolegy farmáře, papírky nepadají a nepadají, alespoň u mně, běžný je jeden dva z celé plochy růží a podobné "perly". Budu moc vděčná za každý papírek a samozřejmě vrátím! Děkuji, smutná vladenka1970.:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.