Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    Nečekaně, ale mám stejný problém - zajíček Duracell mně nemá rád. :cry:
    Kdyby se někdo našel kdo by mi pomohl s baterkama, budu jen ráda. Klidně hned (dnes už ne, ale zítra určitě) pošlu zpátky, cokoliv. Jen když tak pošlete holoubka, ať vím.
    Danke. :inlove:
    Nick: Allarisse

2. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Ahojky,
    taktiež by som uvítala nejaké batérie.... určite pošlem späť. Dnes však už batérie došli :( Zajtra určite vrátim :)

3. Opicka88

Opicka88 Zelenáč fóra

ahoj, nápodobně jako všici ostatní, baterky chybějí, tak kdyby se našla nějaká dobrá duše, tak bych byla moc vděčná.

4. kostik11573

kostik11573 Zelenáč fóra

Ahojky taky jsem chtěla poprosit o zaslání baterek, vůbec mi nepadají. Asi akci nestihnu. :sleepy:Děkuji všem předem.:)

5. minutka10

minutka10 Aktivní autor

doteraz som nikdy nepotrebovala prosiť o vyskakovátka, ale teraz ak by sa našli dobrí ľudkovia a poslali mi nejaké baterie, budem vďačná, stále sa nejako nedarí a to som dnes popoludní dopestovala posledné akčné plodiny a rada by som akciu urobila celú

6. kuře99

kuře99 Pisálek fóra

Ahoj,jako všem co jsem píší , i mě chybí baterky,prosím ty co mají nějaké navíc o laskavost.Děkuji předem:)

7. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Ahoj, prosím prosím o zasání nějakých nadbytečných baterií. Nějak mi jich chybí moc. :( Děkuji a přeji všem krásnou neděli. ;)

8. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Prosím hodné farmáře o zaslání baterií. Děkuji všem předem.

9. setura

setura Pisálek fóra

Taky pěkně prosím o nějaké baterky,padají mi dost málo,moc děkuji;)

10. adhara

adhara Zelenáč fóra

Chtěla bych také poprosit o nějaké baterky, nějak se mi nedostávají. Můžu na oplátku poslat také baterku, děkuji.

11. xladyjane

xladyjane Pisálek fóra

ahoj,též se připojuji k těm co mají málo baterek a prosím jestli se u někoho nenajde nějaká zbytečná baterie,která by mi moc pomohla a potěšila.Děkuji

12. Kalhot

Kalhot Zelenáč fóra

kdo chce baterie pošlete si holoubka...prvních 5 vyhrává...

13. sova70

sova70 Zelenáč fóra

prosím také farmáře o nějaké baterky.

14. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

krásný den přeji vsem, obracím se na Vas přátele farmaři, kdo by mi mohl poslat baterky, budu moc ráád předem všem děkuji a přeji ússpěšnou akci.

15. Aknelka15

Aknelka15 Zelenáč fóra

Prosím farmáře o zasílání baterií,ještě chybí 200 kousků,předem moc dík

16. bjanina1

bjanina1 Pisálek fóra

prosím vás kdo můžete můžete mi poslat prosím vás nějaké ty baterie ? nikdy jsem tu nežádala ale tato akce prostě nevyskakují jako jindy a já se hodně obávám že díky tomu nebude řada na stonku :-((( plodin mám až do aleluja , navíc napěstováno stále pěstuji jím marmošky a prostě nevyskakují :-((( budu vám moc vděčná :)

17. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj hledám přátele jsem levl 89 hraju cudla

18. chericheri63

chericheri63 Zelenáč fóra

Moc prosím, kdo muže at mi pošle baterie, asi to nestihnu. Předem všem moc děkuji a příště mohu pomoci zase já. Přeji pěkný den.

19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

20. Verense

Verense Stálice fóra

Též zdravím a přidávám se k prosebníkům o zaslání baterií, kytky napěstuju v pohodě, ale ty zatrolený vypadávátka asi mají ještě zimní spánek... Předem moc děkuju!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.