Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Sháním:
    růžové výrobny - husy (zavazadla), psi (hydranty), bobři (pila), velbloudi (koberce)
    růžové chlévy - psi, bobři

Na výměnu nabízím:
    růžový rodeo ranč
    růžovou kotlárnu
    větší množství XXL stromů (mám vše z baha i farmy), dekorek(Slyšte andělé, neonové apod.), chlévů apod.

př. - dám za jednu požadovanou výrobnu růžový rodeo ranč + J. Citrona + XXL stromy
    za růžový chlév neonové kozy + třeba pár neonových dekorek nebo baha XXL
    namixuji věci na výměnu dle zájmu;)

Naposledy upraveno: 17/1/16
  2. DRAHUNACZ

DRAHUNACZ Zelenáč fóra

sháním růžové výrobny-zavazadla a hydranty.Na výměnu nabízím lednáčka+neonový chlívek.kdo má zájem,at pošle holuba

3. charina

charina Aktivní autor

Zdravím,
    sháním nektarinku, nabízím za ni např. baobab, kowhai, ptakopyska. Napište a domluvíme se.
    charina

4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím nemáte někdo na výměnu růžovou výrobnu pštrosích vajec, růžové pandy. S obchodem se zavazadly a bobří růžovou pilou jsem to vzdala.

5. .houvíček.

.houvíček. Pisálek fóra

Ahoj,hodil by se mi santa ve výslužbě,ale nemám nic růžového ani lednáčka...

6. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Mám tu Růžové bobry, pandy, vrány, pštrosy, ryby, velbloudy, opice vyměním (libovolně)

TŘI RŮŽOVKY za jednu růžovou výrobnu bud na baha nebo pilu ,zavazadla

Naposledy upraveno: 17/1/16
  7. sandra8053

sandra8053 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    shanim :

cervene velbloudy
    cervene pandy
    anakondy c++
    cervenou vyrobnu....bobry,pstrosy,pandy,velbloudy

vymenim slane stromy za sladke 1:1

poptavam parfemovniky a cukrove stromy

8. Baruu99

Baruu99 Zelenáč fóra

Ahoj, s bolavým srdíčkem bych přece jen nabídla něco kaštanového, takže nabídněte, co byste za to obětovali :) Hodila by se vrba, nektarinka, JC nebo třeba i ledňáček :)

9. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Nabízím dekorace, dávají BBZ: Botanickou zahradu, český záhon, kritik kostýmů, jarní uklid.
    Nabídky prosím na farmu... děkuji.​

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Sháním růžové výrobny (mimo těch, co jsou na to stromy, oslích hrnců a ovčí stříhárny).

Pokud někdo bude mít zájem, dám za jednu ledňáčky (nebo růžový chovný rybník) + 5 stromků (vrba černá, rakytník, garcinie, nektarinka, acai xxl, kustovnice xxl, nebo nějaký jiný, co budu mít)​

11. The_Brindle_Cat

The_Brindle_Cat Pisálek fóra

Dobré odpoledne,
    potřebuji dosti nutně tyto dekorace: Lukostřelba, Přírodní energetický nápoj a Stávka!
    Nabízím cokoliv, jestli to nemám tak určitě seženu :)
    Nabídky prosím poštou

12. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Ahoj, sháním vrbu černou. Nabízím amhersii, kowhai, garcinii, broskev xxl .... ptakopyska, kivi...

13. dannger11

dannger11 Expert fóra

Nabídne někdo růžovou výrobnu vajíček,hydranty,nebo bobří pilu?Pokud ano,napište si,co za to požadujete.
    Jinak děkuji všem s kým jsem měnila,za super výměny:)

14. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

Ahojte.
    Chýbajú mi tieto dekorky:

Štrajk (Stávka) - z akcie Preč s Borstym 2014
    Termálny kúpeľ (Horká lázeň) - z akcie Mazaný lišiak
    Sud piva (Bečka) - z akcie Septemberfest 2015

Máte niekto niečo z toho navyše? Spravili by ste mi veľkú radosť. Ružové ani červené chlievy nemám, ale mám výrobne, nejaké XXL stromy alebo nejaké tajomné chlievy.

15. akyraa

akyraa Aktivní autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    ahoj píše mi to že neexituješ tak když tak písni

zjistila jsem, že mi chybí pavoučci a veverky nemá někdo navýměnu?

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  16. JarcaNedvedova

JarcaNedvedova Zelenáč fóra

• Nevhodná velikost písma. sopti
    Ahoj sháním růžové chlívky nebo výrobny

*Upravena velikost písma*

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  17. Petr

Petr Pisálek fóra

Ahojky,
    na to, že jsi zelenáč a hraješ to chvíli tak požaduješ skoro samé novinky. Nejsi náhodou - Hanzi - ?

18. 18500

18500 Rádoby autor

hladam stajnu pre pasavca

19. ivos50

ivos50 Pisálek fóra

Ahoj, hezký den. Sháním dekoraci Leonardo Kočvinci, je z akce Týden umění 2013. Nabízím ledňáčky nebo napište, co sháníte, domluvíme se. Těším se na zprávy holubí poštou a děkuji.

20. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Nějaké dárky jsem poslala Kacickovo, tak snad udělají radost. Mám toho moc a nepotřebuji to. Hezkou hru přeji.

tomokoco tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.