Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stanka2020

stanka2020 Pisálek fóra

Ahoj farmári.Ak má niekto z Vás na darovanie prebytočné stromy rada ich prijímem.Potrebujem ginko,mirabelku,voňavý,zlatý,magnólia,marhuľu,miečny,vajcový,medový.Nemám toho veľa na ponúknutie,broskyňu,píniu.Ďakujem.

2. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

mužeš potrádat příšeru z rybníka nabídni prosíííím

3. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

schaním recyklační bunku Příšera z rybníku Nejlepší kamarádi
    napište mi na farmu přijdu cca za 2 hodiny

4. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Scháním Přízrak v poušti, úklidový tým. Na nabídnutí toho mám spoustu, myslím, že to co jde posílat mám všechno. Stačí si říct. Samozřejmě ale rozumně. Růžovky za dekorace nedám.
    Pro představu můžu nabídnout kowhai, čápy, lišky, holuby, ježky, myši, obydlí pro mývala, krtky, psy, žáby, továrnu na plachty, vlky, výběh pro kiwi i ptakopyska, Granátovník, pistáciovník, budhovu ruku, hvězdný strom, delonix královská,.... spoustu dalšího

Naposledy upraveno: 17/1/16
  5. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Začiatočníkom ponúkam stajne a stromy,hladám nektarinku.

6. můrinka70

můrinka70 Zelenáč fóra

Ahoj. Nabízím k výměně chlévy - holubník, čapí hnízdo, liščí nora, ježek, mýval, křeček, myš, krtek, vlk, kohout, žába a kotlárna.
    Sháním - labuť, ledňáček, vydra, pásovec, skunk, želva, veverka.

7. immortal67

immortal67 Expert fóra

Scháním vyvalené vejce,nabízím baobab,vrbu,nebo nektarinku jak kdo chce.

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

ponukam na vymenu rozne dekorky hlavne z poslednych dvoch rokov
    zhanam JC a ruzove stajne a vyrobne ponuknite dekoriez za ruzove dam viac vsak sa dohodneme
    a este ponukam na vymenu ruzove zajac kacka moriak prasa kon chameleon

9. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Ráda bych oranžové velblouby. Na výměnu mám oranžové stáje z farmy i jiné žádané stáje a nějaké stromy XXL. Domluva holubem.

10. draakula

draakula Pisálek fóra

ahoj, sháním kozí strom, na výměnu mám: buk, citronovník, zlatý listnáč, vajíčkový strom, meruňka obecná

11. farma5000

farma5000 Zelenáč fóra

Ahoj, ráda bych sehnala růžové psy - moc děkuji za nabídky do pošty.

12. Papillon4

Papillon4 Zelenáč fóra

Ahoj. Sháním bahamastromy - nektarinka, grapefruit, baobab, mangostan, amherstie, garcinia.
    Mohu nabídnout téměř cokoli z ostatních bahamáků.

13. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Nemáte někdo Lukostřelbu.. napište za co.

14. emmka1

emmka1 Zelenáč fóra

Ahoj vymením kiwi za medvede,skunky,veveričky,losa,trnku...

15. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Ahoj nejdřív chci poděkovat farmářům tomaskomiska, muchabezucha, zuzikk15, sousedce sophia0803 a hlavně monicka79, mirbel46, jitunka1444, p-eetra a pavlahan za spoustu pro mně super věcí, začala jsem hrát na Vánoce a teď mám dalšího Ježíška.

Pokud by někomu přebýval křeček, motýl, sob, medvěd, klokan, světluška, veverka, kaštan, jinan, sakura nebo magnólie budu moc ráda.

16. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek. Pajda361
    potrebuju vsechy tri druhy neonovych vybehu, piste holubem, Frantanec

mam lednacky, potrebuju neonove vybehy slepice, kralik a koza, piste holubem, Frantanec

mam lednacky, potrebuju neonove vybehy slepice, kralik a koza, piste holubem, Frantanec

potrebuju neonove vybehy slepice, kralik a koza, piste holubem, Frantanec

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/3/82/7/38219716_1453048558.jpg

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  17. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Ahojky fifipa,píše mi to,že tento hráč neexistuje,tak mi pošli holuba,na jaký nick Ti mám poslat dárky.

18. dadape58

dadape58 Pisálek fóra

Ahoj prosím,prosím smutně koukám,pošle mi někdo obyčejnou stáj pro soby?Dám cokoli,když to budu mít.Ještě sháním strom:plod mangastanu a nektarinku.Děkuji

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dadape58 za stáj pro soby je škoda licence, tu koupíš v obchodě za krejcary (2 500 krejcarů)

mituli tohle ocenil(a).
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Od hodných sousedů i nesousedů jsem dostala spoustu dárků (za což všem děkuji), také Slaný strom XXL. Nejde mi ale zasadit, asi potřebuje ten obyčejný. Moc bych prosila, kdyby mohl někdo jeden postrádat, jestli by mi ho mohl poslat. Až budu mít co nabídnout já, oplatím to. Děkuji za laskavost. Mája

Už nepotřebuji, dostala jsem, děkuji moc!

Naposledy upraveno: 17/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.