Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. manys

manys Pisálek fóra

Ahoj sháním

-Zajíc Drákula
    -Čarodějn.kuchyně
    -Kaštanový pavouk
    -Kaštan.farmář
    -Johna Citrona

Mám nektarinku, XXL stromy,téměř všechny stáje, nějaké červené stáje, příp. růžové pštrosy

Nabídněte, určitě se dohodneme, moc děkuji

2. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdravím, sháním zejména:
    • Baobaby
    • Garcinie
    • Nektarinky (jestli již jdou poslat)
    • Amherstie
    • Oskeruše
    • Vrbu černou
    • Rakytník
    • Pásovce
    • Želvu
    • Ledňáčky (jestli již jdou)
    Nabídky prosím do pošty - rovnou relevantní poptávky.

3. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj hledám krejcarové dekorace kolotoč duch lásky, cukrovinkový domeček a podobně, něco mám snad se domluvíme:) (nečekejte nektarinku a podobně) nebo jestli se někomu v liště válí jakékoliv krejcarové dekorace pro které nemá využití:) předem moc děkuji

Naposledy upraveno: 16/1/16
  4. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj, nabízím ptakopyska, žáby, čápy, meruňku xxl, sakuru, lišky, myš, kočky, ježka, holuba, mývala, vlka, kivi, losí pódium.
    Pošlete nabídky holoubkem, děkuji.

STYBI tohle ocenil(a).
  5. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    Ahoj lidičky, najde se nějaká dobrá duše, která by vyměnila popř. darovala nektarinkový strom a vrbu černou... Marně sháním....

ahoj sháním vrbu černou, mangostan a nektarinkový strom... pište co za to...

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
    STYBI tohle ocenil(a).
  6. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

Zdravím vás,měl by někdo ledňáčka na výměnu?prosím napište,co za něj.děkuji
    růžové stáje nemám..pouze sny:D

STYBI tohle ocenil(a).
  7. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Ahoj, hezký večer. Sháním dekoraci Úklidový tým, je z akce Světový den oceánů. Nabízím baobab nebo garcinii nebo napište, co sháníte, domluvíme se. Těším se na zprávy holubí poštou a děkuji.

8. 8kure

8kure Zelenáč fóra

Zdravím, jsem nováček ( level 6), tak pokud se vám v liště válí cokoliv ze starých tajemnic ( ať už chlívky nebo stromy) uvítám na své farmičce. děkuji

9. 201215

201215 Zelenáč fóra

Ahojte, pokud se někomu válí v liště něco nepotřebného a chce se toho zbavit, uvítám cokoli. Hraji hru od konce prosince, takže mi toho chybí opravdu hodně.
    Děkuji

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky, sháním růžové husy a velbloudy. Mohu nabídnout růžové oslíky, ovečky, mnoho dekorací, černou vrbu, stromy XXL na baha i z farmy. Pokud máte zájem pošlete holoubka! Pěkný den;););)

11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Krásný den, prosím máte někdo grapefruit navíc?

12. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Doufám,že jdou vyměnit květiny....potřebuji načítací květinu a nabízím...veselou lupinu nebo zpívající tulipán nebo veselou lilii...napište...ja-pe

13. vikimka

vikimka Zelenáč fóra

prosím sháním skunka vyměním ho za mývala

14. Dododino

Dododino Zelenáč fóra

nenašla by se garcinie a nektarinka, za každou mohu nabídnout 2 amhrestie

15. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Ahoj, sháním kozí nebo kravský strom. Děkuji

16. Krysolet

Krysolet Zelenáč fóra

Ahojky lidiicky

chtel bych poprosit o nějaké stromy, jsem nováček a tak uvítám pomoc. Děkuji

17. nepleska

nepleska Aktivní autor

Ahojte, po úspešných výmenách pripájam upravený príspevok(starý som zmazala)

ponúkam stromy:
    Kowhai,Sakura,Vajíčkový strom, Ginko Dvojlaločné (jinan), Magnólia, Zlatý listnáč, Mirabelka, Moruša, Gaštan, Mišpuľa,Citrónovník, Marhuľa,Pínia.

Chlievy:
    holubník, ježko,vtákopysk, vlk,kohút, klokan, lúka svätojánskych mušiek, svište, jubilejný ovčín,ohrada pre losy, červené netopiere.

Dekorácie:
    neónové kurča, červená kométa, modrý pruh

Hľadám:
    skúste niečo ponúknuť :)

Ďakujem hráčom -Danielaa25, LubicaKrakova,tomokoco, Kačenka=), osirisone1, cocacolalajt, hospodskej, zdenkaamirek10, k.vitek, vojtakapr Mahira72 a evainfo za darceky a úspešné výmeny.

18. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Prosím může mi někdo darovat stromečky? Třeba pistáciovník, bez černý, vajíčkovník, nejsem vybíravá děkuji a hezkou hru

19. rado1216

rado1216 Pisálek fóra

ahoj najde sa u niekoho ešte rybarik strašne by ma potešil kedže chyba v mojej zbierke prosim

Naposledy upraveno: 17/1/16
  20. Barca.123

Barca.123 Zelenáč fóra

Nabízím dekorace kaštanový farmář, kaštanový pavouk. Má někdo zájem? Kdyžtak mi pošlete nabídku, ale přednost má pásovec, ledňáček, nektarinka nebo černá vrba :)

Naposledy upraveno: 17/1/16
    ldivacka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.