Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím ružovou výrobnu zavazadelo_O nabídky prosím holoubkem, jinak sháním dekorku horkovzdušný balon 2010 a JC;)
    Taky můžu nabídnout růžový kukaččí domov a růžový bobří hrad :p

dannger11 a ezzra tohle ocenili.
  2. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

ahojte ponuka niekto strom kozie mlieko, a chliev losa,chliev svišť,

3. taiskav

taiskav Rádoby autor

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek.
    ahoj CASEJ27 mám papouščí pírka vyměním je za cukrářství nebo kerberos ,čarodějnická kuchyně,mike a lili zuzanino letadlo nebo střemhlav

maskovací obchod mám vyměním za karberos nebo čarodějnickou kuchyni,cukrářství,hopsající dort teleportační

Ahoj sháním kapitán strašák,cukrářství,hopsající dort,teleportační paprsek,kerberos,čarodějnická kuchyně,mike a lili,zuzanino letadlo a střemhlav.Nabídni a napiš co za to

Naposledy upraveno moderátorem: 16/1/16
  4. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mám nektarinky, vrby, rakytníky, grepy, nektarinky, baobaby - za vhodný mix chci JC. vrby mám jen 4 ks, zbytek je trošku větší + ledňáčky. Dále skunky a starší chlívky co se už sehnat nedají. Dohoda jistá, nejsem odírač ale nemám růžové chlívky, disponuji pouze stromky. S osvědčenými farmáři měním jako první ;). Nick na farmu je Pučmelounci.

5. Jandulina

Jandulina Pisálek fóra

moc prosím, nektarinku,grep,vrbu,jalovec skalní.napište si co za to. děkuju.Jana

6. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním:
    strom: nektarinkový strom
    dekorace :
    teleportační paprsek
    hopsající dort

louskáček na ořechy
    čas na hraní
    večeře pro tři
    štastný nový rok! do stonku

nabízím:
    stromy: citronovník, zlatý, bez, buk, slaný, sladký, broskvoň, mišpule, vonící, rohovník, papouščí strom, pistáciovník, granátovník, kiwi, delonix, juvie, meruňka, vajíčkový, hvězdný
    XXL: bez, jabloň, kdoule, dub, jedle, granátovník, kiwi, papája, pistáciovník
    chlévy: ptakopysk, želva, pták kivi, lišky, krtka, mývala, losa, čápa, kočku, ježka, holuba, žábu, vlka, křečka, skunka, orla, páva
    neonová kachna,kráva,ovce

Naposledy upraveno: 16/1/16
  7. karolinada

karolinada Pisálek fóra

Ahoj ak by sa chcel niekto podeliť rada príjmem stromy: kozí strom, nektarinku, grefruit, jahodový srom :)

8. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

sháním hopsající dort - mám hodně na výměnu, napište.
    díky

9. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním ledňáčka a vrbu černou!
    Nabízím: pandánovou palmu XXL, mombín XXL, jeřáb oskeruše, rakytník, želvy, parfumerii (pokud lze poslat) a mnohé jiné..

10. vaccis

vaccis Pisálek fóra

zdravim ma tu jeste nekdo dekorky do stomku neonovy krali a neonova koza ????? poslete holubem co z dekorky pozadujes...

11. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Ahoj všichni, mám navíc Strašidelný strašák a strašák Pogo, ale chybí mi Kapitán strašák a Skákající strašák.
    Najde se někdo kdo vymění strašáky?
    Nabídky holubem.

12. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Nabízím pásovce, lednáčky.nektarinu . rakytník . garcinii za růžové bobry nebo pili, nebo za růžové husy, pandy. velbloudy mám i něco růžového kozy krávy ovce. koně písněte kdo máte zájem

13. evula

evula Zelenáč fóra

Já mám skákajícího strašáka a potřebuji strašáka Pongo, ale nevím jak ti to poslat.

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

evula - strašiakov ešte nejde posielať - aspoň nie tých z kolesa štastia

15. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

ahojky scháním pásovce pište co za něj děkuji

16. BOHEMKA

BOHEMKA Pisálek fóra

mám na vyměnu nebo darovat mohu 2 ptakopyska 1 sakura 4 vajcokový strom rakytník kowhai 2mišpule xxl 6 slaný strom 3 holubník 6 ježek psi bouda oranžová 2 žabí 1 kohout 1 kivi 1 motýli dům kozi mlékarna červená 1 1 kravím červený 2 hroznový inspertor

chybí mně zmzlinový kanon a kolotoč

17. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte..prosím ak by mal niekto grep strom pásavca a rybarika...prosím správa dakujem

18. soudce

soudce Zelenáč fóra

Ahoj sháním Ledňáčky,Nektarinku a Korkový dub.Další věci co nemám poslat nejdou a některý snad ani nikdy nepudou.Nabídnout můžu téměř vše.Z těch lepších např.Růžový osly

19. charina

charina Aktivní autor

Zdravím,
    sháním nektarinku, nabízím kowhai, baobab, tomel japonský, sakuru. Napište a domluvíme se.
    charina

20. .maša48.

.maša48. Zelenáč fóra

Ahoj. Sháním pásovce a ledňáčka. Kdo máte navíc a můžete přenechat tak písněte za co. Pošlete holoubka.:(:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.