Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farma5000

farma5000 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním růžové lanýže, děkuji za nabídky poštou. Hezký den přeji

STYBI tohle ocenil(a).
  2. sophia0803

sophia0803 Zelenáč fóra

STYBI tohle ocenil(a).
  3. jolana4

jolana4 Rádoby autor

Ahoj,sháním růžovou barvírnu a nebo růžové prachové peří,nabídky pošlete prosím ve zprávě a co za ,děkuji.

STYBI tohle ocenil(a).
  4. zuzikk15

zuzikk15 Pisálek fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Tak jsem ti tam poslala dvě výrobny :)

Zdravím mám tu dekorace : Mlsný jako medvěd 2x, konfetový déšť, Rozpálený závodník, Úžasný ohňostroj, Mlsný zobáček, Nadšená porota, Han Salaturei, Müsli králíci, Sobí koledníci.

Nějaký upgrady, ptakopysky, holubi, ježky, mývali, žáby, čápi, kouhoty, vlky a další

A scháním : Baobab strom, Labutě, Pásovce, Kralíky upgrady a nebo se domluvíme nějak :)

Naposledy upraveno moderátorem: 16/1/16
    STYBI tohle ocenil(a).
  5. ]atlas[

]atlas[ Pisálek fóra

Komu by nechýbal sobík a daroval by mi ho budem veľmi povďačný, darujem mu na oplátku niečo zo všetkého čo mám, ak sa tam nájde to čo si zapýta, okrem neoniek - tie neobetujem. Je toho strašne veľa preto to tu nebudem rozpisovať.Najprv nech ma kontaktuje.
    Dík

]atlas[

pravé ALT-G je ]; pravé Alt-F je [

STYBI tohle ocenil(a).
  6. alinkar

alinkar Rádoby autor

Sháním vrbu,neon slepici,kozu a králíka,chlívky i obyč prase,krávu,koně,ryby,včely a pštrose kdo má víc a podaruje?díky

STYBI tohle ocenil(a).
  7. sandra8053

sandra8053 Pisálek fóra

shanim ruzove bobry a dekorace do tajemneho stonku
    stromy xxl
    hady c++
    oranzove nebo cervene pandy a velbloudy
    neonove chlevy
    cervene vyrobny

nabidky prosim na sandra8053

STYBI tohle ocenil(a).
  8. M.DRAHOKAM

M.DRAHOKAM Pisálek fóra

Ahoj lidičky prosím má někdo na víc kotec pro sviště ?Pište co za to

9. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

Ahoj sháním vrbu, nektarinku, ledňáčky...level 94, takže toho mám spoustu co nabídnout, třeba se domluvíme, napiš. díky :)

10. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

poptávám neonového zajíčka a vonící strom, nabídky prosím herní poštou, děkuji

11. STYBI

STYBI Velmistr fóra

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek. Pajda361
    píše mi to, že neexistuješ - nabízím ti vonný strom za vrbu nebo neonového zajíčka

sháním neonového zajíčka a vrbu

mohu nabídnout : růžové ovce, slepice, králíky, kachny, kozy
    nebo dekorace na BAHA

Naposledy upraveno moderátorem: 16/1/16
    Jonsdorf tohle ocenil(a).
  12. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

ahojte,
    sháním buddhova ruka, baobab, oškeruše, lokvát, pásovec a nějaké dekorky jako:
    vítězná penalta, kůň s kopím, španělské barvy, lukostřelba, habero salsa, kouzelný strašák, hopsající dort, veselá lupina, načítací květina, kaštanový farmář, louskáček na ořechy.
    předem děkuji

13. thestana

thestana Pisálek fóra

Hezký den všem,
    poptávám želvu, motýla, veverku, sovu, sviště, medvěda a ze stromů vajíčkovník, strom s kravím mlékem, citron, bezinka, kowhai, tamarind

Můžu nabídnout: baobab, rakytník, kamenná pínie, meruňka, XXL třešeň, XXL buk, holubník, obydlí pro myš, obydlí pro ježka, obydlí pro mývala, rybník pro žáby, výběh pro kohouty, červená jeskyně pro netopýra nebo něco dobrého z pekařství či marmeládovny.

14. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    scháním růžové výrobny,od velbloudů,pand,husí,psíků,bobrů a krocanů.Nabízím za ně Johny Citrony,nebo něco jiné růžové,vzácné stromy.Pošlete nabídku holoubkem.Děkuji

Iwuska a STYBI tohle ocenili.
  15. .Nikísek.

.Nikísek. Zelenáč fóra

Ahoj, je tu nějaká hodná dušička, která by mi něco málo darovala? Prosím.. Třeba jen obyčejné chlívky - všechno se hodí :) Jsem nováček, ale postupuji rychle :D Pokud někdo něco pošle, budu mu moc vděčná :)
    S přáním krásného dne, .Nikísek.

16. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

hľadám dvojchlapovú pílu - obyčajnú, ružovú výrobňu vajec a aj nejaké ružové chlievy-ryby,psy,vrany,bobry,chameleóny,husy,kukučka
    píšte do správy

17. .pasohlavka.

.pasohlavka. Pisálek fóra

Ahoj nabízím růžovou koňskou stáj a Ovčín neonový mám zájem o Eiffelovu věž a vítězný oblouk

18. zuzicekmacicek

zuzicekmacicek Zelenáč fóra

Ahoj sháním labutě, buddhovu ruku, nektarinku, grep a další premium stromy... nabízím ježky, holuby, myši, krtky, žáby, vlky, kivi, orly, buk, kowhai, javor japonský, strom s kravským mlékem... pošlete holuba

Naposledy upraveno: 16/1/16
  19. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

ahoj som novacik v hre.Nema niekto navise nejaku stajnu?,vevericku,klietku pre sovu,korytnacku,losy,kiwi,kohuty,labute,vtakopysk,vydry,klokany,motyle,sviste,skunky,skrecky,pavuky,vrany,kukucky.?Dakujem
    Alebo aj nejake stromy...jarabinu..

Naposledy upraveno: 16/1/16
  20. resl12

resl12 Zelenáč fóra

nabízím růžové ovce sháním růžové ryby,bobry a psa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.