Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,také mi chybí nádobky s kořením,moc prosím o poslání..na výměnu už ale nemám

2. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

ahoj mohla by som poprosit o par nadobiek s korenim?potrebujem este 12 kus aby som si dokoncila aspon po darcek :)..velmi pekne kazdemu dakujem :)

3. vcelka9988vc

vcelka9988vc Zelenáč fóra

schází mi nádobky s kořením, může mi někdo pomoci?

4. ivotek85

ivotek85 Pisálek fóra

Ahoj, kdo by měl dárek navíc, mohl by mi poslat nádobku s kořením, ještě mi chybí, na výměnu mám ještě 3dárky, ty pošlu prvním třem... díky

5. mila1529m15

mila1529m15 Zelenáč fóra

ahoj, mám nedostatek nádobek s kořením, prosím, pokud máte navíc, pošlete mi.
    předem děkuji

6. versacebae

versacebae Zelenáč fóra

• Zde se pouze žádá o výměnu dárků. K hledání sousedů slouží jiné vlákno.sopti
    Hledám sousedy na výměnu dárků. Versacebae

7. kajaa84

kajaa84 Zelenáč fóra

prosim prosim kdo by mohl poslat jeste lahvicky proste nevypadli tak mi jich24 chybí :(

8. .fukarka1.

.fukarka1. Zelenáč fóra

Ahojky prosím chybí mi 5 nádobek s kořením němáte někdo volnej dárek pošlu zpět Moc děkuji.

9. .houvíček.

.houvíček. Pisálek fóra

Ahoj,
    moccc prosím chybí mi 10 vypadávátek,budu vděčná děkuji

10. xčikyna

xčikyna Zelenáč fóra

kdo by mi mohl pomoct chybí mi 13 bílých lahviček na koření pomozte prosím na učet xčikyna předem všem děkuji

11. AliceDh

AliceDh Zelenáč fóra

Ahoj všem, prosím, chybí mi už jen 12 vypadávátek. Byl by někdo tak hodný a poslal by mi nějaké. Předem mooooc děkuji.:)

12. Krasava

Krasava Pisálek fóra

Ahoj všem, taky mi ještě chybí nějaké nádobky... tak kdo by byl tak hodný a poslal, budu ráda. A napiště, jesti chcete taky poslat, mám jich ještě 6 na poslání:)

13. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Prosím vás Ktorí budete takí dobrí a pošlete mi darček?Díky moc.

14. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Prosím o poslání akčního vypadávátka svařákového koření. Moc děkuji.

15. bumbrdlík70

bumbrdlík70 Pisálek fóra

Ahoj všem, také poprosím o svařákové koření, ještě jich pár chybí :(:(

16. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Moc prosím o vypadávátko nádobku. Předem moc díky :)

17. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

mě taky chybí nádobky s kořením a nejdou mi z pejka nabít floreny, pomůže někdo prosím, sousedi neposlali a nejsou online
    díky dobré dušičky

18. Davídek79

Davídek79 Zelenáč fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně.Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    Ahoj, prosím, chybí mi cca 10 vypadávátek, máte někdo volnej dárek??? budu moc moc rád za poslání. Děkuji

Prosím prosím, kdo můžete poslat lahvinku, ovšem už nemám na oplátku.... Děkuji, mnohokrát díky.
    ...na výrobu třech lízátek :-( ....už jen dvě lízátka

Prosím prosím, kdo můžete poslat lahvinku, ovšem už nemám na oplátku.... Děkuji, mnohokrát díky.
    ...na výrobu třech lízátek :-( ....už jen dvě lízátka

Naposledy upraveno moderátorem: 28/12/15
  19. Renataxyx

Renataxyx Pisálek fóra

taky mi chybí nádobky :-( prosím, prosím o dárečky

20. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Všech 7 nádobek jsem mezi vás rozdělila, snad vám to všem trošku pomůže, hodně štěstí při dodělání akce přeju :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.