Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. thestana

thestana Pisálek fóra

Hezký den všem, kdybyste měl někdo volný dárek, budu moc ráda za lahvičku s kořením. Moc ráda bych akci dokončila, ale vypadávátek je málo. Děkuji

2. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

ahojte, nemohli by ste mi poslať akciovku, prosím, chýba mi ich ešte skoro 300 , nedarí sa mi nikdy splniť akcie kvôli vypadávatkám :-( každému jednému za darček veľmi pekne ďakujem.

3. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky ještě mi zbývá láhvičky na 9 lízátek takže potřebuji 108 kusů. nejhorší je na tom že to nestiham dnes mam na to poslední den a zítra jsem celý den v práci do večera takže se už nečapu potřebuji dodělat to poslední abych dostal ten stonek. Pokud někdo má volné dárečky a byl hodný a poslal mi flaštičku byl bych moc rád díky všem co pošlou.

4. plazma04

plazma04 Pisálek fóra

prosím kdo může ještě poslat nádobku s kořením, chybí jich ještě dosti a zítra nebudu na pC, bohužel bez pomoci asi nesplním
    díky moc
    plazma04

5. Šššmoulinka

Šššmoulinka Zelenáč fóra

Ahojky, potřebuju ještě pár lahviček s kořením,vždy posílám dárky nazpět, děkuji :)

6. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Přeji hezký večer všem! Musím přiznat, že se mi dlouho nestalo, aby mi chyběli vypadávátka... :( Ale chybí, tak bych chtěla požádat, pokud má někdo nazbyt o zaslání. ;)
    Děkuji a přeji fajn hru

7. Irka80

Irka80 Zelenáč fóra

Ahojky, hezký večer.... prosím o poslání nádobky s kořením.... sousedi moc neposílají :-(((( Budu se snažit o oplátku.... Děkuji předem a přeji prima hru.

8. starakovarna

starakovarna Zelenáč fóra

Ahoj, kdyby měl ještě někdo volné dárky, hodily by se mi nádobky se svař. koření. Nepadají a nepadají :-( Bojím se, že to nestihnu dokončit. Předem děkuji.

9. DavidkoB

DavidkoB Zelenáč fóra

chýbajú mi posledné dve nádobky a zajtra nebudem mať možnosť byť v hre. Ďakujem dvom dobrým ľuďom, ktorí sa obetujú a pošlú mi ich

10. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,chtěla bych moc poprosit o nádobku s kořením.Děkuji moc předem:)

11. Klárinečinka

Klárinečinka Zelenáč fóra

Ahoj, prosím moc o poslání nádobky s kořením, nepadajííí :( a určitě pošlu nazpět. :)

12. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

prosím o darování nádobek s kořením. Mám jich velmi málo pro výrobu potřebných ingrediencí, málo vyskakují z plochy a brzdí mne to v plnění úkolu. Moc děkuji!

13. Bizonka68

Bizonka68 Rádoby autor

Také prosím o zasílání nádobek s kořením, chybí mi cca 30 kousků a bojím se, že mi "nenaskáčou"....moc děkuji všem dobrodincům ;)

14. mila2113

mila2113 Pisálek fóra

tak i me stale chybi cca 40 nadobek s korenim :-( pokud dnes chcete udelat dobry skutek :) za pripadnou pomoc dekuji mila2113

15. dkacka

dkacka Rádoby autor

Zdravím farmáři, chybí mi přesně 60 padátek, abych akci zdárně ukončila. Do 14:00 už asi pěstováním 60 nádobek nenasbírám. Můžete mi pomoci a poslat mi nějaké? :) Děkuji moc za ochotu. :)

16. Jandulina

Jandulina Pisálek fóra

Moc prosím,mohl by mi ještě někdo poslat nádobky s kořením,pomohl by mi to. Moc děkuju . Jana

17. Orol_Tatransky

Orol_Tatransky Zelenáč fóra

Ahoj,
    chcel by som týmto poprosiť farmárov, ktorý už stihli dokončiť vianočný zhon, či by mi mohli poslať tú fľašku. Chýba mi ich 56. Snažil som sa celú súťaž. Veľmi by ma mrzelo, keby to vyšlo nazmar. Ďakujem týmto všetkým prípadným darcom. Táto súťaž bola pre mňa náročná. Mám ešte jeden voľný darček ak by niekto potreboval.

18. getz12

getz12 Pisálek fóra

prosím potřebuji 60 vypadávátek té nádobky kdo by mohl poslat děkuji moc , jinak to nedodělám chybí mi posledních 10 lizátek na mlýt

19. Šárulkaa

Šárulkaa Zelenáč fóra

Ahojky všem, najdu tu mezi vámi hodnou dušičku, která by mi pomohla s nádobkami? Chybí mi jich ještě 78. Všechny vás tu moc prosím a za ochotu předem velice děkuji. Šárulkaa

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, chybí mi 20 lízátek, to asi nedám, kdo může poslat nádobku, budu ráda
    já můžu ještě 5 dárků, napište si

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.