Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Avriqa

Avriqa Pisálek fóra

Ahoj potrebovala bych 2 palcaky :) oplatim rada

2. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Ahoj prosim poslal by mi nekdo 6 x rukavice kdo muze už nemužu posílat děkuji

3. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,kdo můžete pošlete mi prosím palčáky,tentokrát mi to nějak nepadalo..Děkuji předem

4. váša)

váša) Zelenáč fóra

Ahoj, prosím hodné farmáře o zaslání palčáků ,chybí mě 20ks ,děkuji .

5. ZitaBP

ZitaBP Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o poslání palčáků, chybí mi jich posledních pár k dokončení. Děkuji moc. ZitaBP

6. Psyché76

Psyché76 Zelenáč fóra

Prosím o palčáky pro moje zmrzlé palečky. Děkuji Psyché76

hrosice tohle ocenil(a).
  7. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Chybí mě 15 pakčáků,ještě budu sklízet dýně,ale co když ten zbytek nevypadne?Moc prosím nemá ještě někdo zbytečný dárek?Můžu i vrátit.

8. pau_linka

pau_linka Pisálek fóra

Pěkný den a pěkně prosím, chybí mi 6 palčáků. Nejdřív mi něco vyroste za 1h 50min a to už soutěž skončí. Nevím jak jsem to počítala, ale teď tu bulím. Prosím prosím kdo mi může pomoci. Mám ještě 4x možnost poslat na oplátku. Děkuji děkuji.

Naposledy upraveno: 9/12/15
    hrosice tohle ocenil(a).
  9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat palčáky

10. olegrinOlegrin

olegrinOlegrin Zelenáč fóra

ahoj hledam kamarada

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,nedostává se mi lahviček s kořením,jestli někdo máte volné,ráda vrátím.[​IMG]

12. zabeva

zabeva Pilný autor

Pěkné svátky všem, prosím o darování nádobek se svařákovým kořením. Mám jich velmi málo pro výrobu potřebných ingrediencí, málo vyskakují z plochy a brzdí mne to v plnění úkolu. Moc děkuji!

13. -ivula-

-ivula- Zelenáč fóra

ahojte poprosim vas o par lahvicek moc nevyskakuju a moji susedia spia :( ako kazdu akciu a moc ma to brzdi...dakujem

14. hroudov

hroudov Veterán fóra

Ahoj pokud mohu poprosit, mohl by mi někdo poslat lahvičky, opět mi to nepadá, už nevím co by mi pomohlo, děkuji :)

15. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

krásné dopoledne všem, nějak mi to nepadá, tak prosím o poslání lahviček...moji sousedi moc neposílají, pošlu zpět!!! děkuji moc...

16. bilykonicek

bilykonicek Zelenáč fóra

prosím prosím prosím o poslání lahviček. Děkuji moc

17. Marčella7770

Marčella7770 Zelenáč fóra

Ahojte, prosím o zaslanie fľaštičiek. Ďakujem krásne :)

18. hanča.71

hanča.71 Pisálek fóra

Dobrý večer nemá někdo volný dáreček? Svařákové koření. Děkuji předem všem.

19. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Moc prosím,kdo by mě mohl poslat nějaké nádobky s kořením,pošlu zpět,ještě mě chybí nakrmit 15 medvědů.Děkuji. :sleepy:

Naposledy upraveno: 27/12/15
  20. honzi

honzi Komisař fóra

Prosím, potřebuji poslat nějaké nádobky s kořením, příliš to nepadá... 7 mohu oplatit.. Díky ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.