Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jusa63

jusa63 Zelenáč fóra

Moc,moc prosím,buďte někdo tak hodní a pošlete turbolínky;)Všem předem moooc děkuji:inlove:

2. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahojky všem, chybí mi pár turbolínů na dokončení celé akce. Pokud někdo máte ještě volné dárky, moc prosím o pomoc :)

Už prosím neposílejte a pomozte jiným :) Moc děkuji za pomoc, hodně si toho vážím, kor v téhle době :) Děkuji ;)

Naposledy upraveno: 30/11/15
  3. marioland82

marioland82 Zelenáč fóra

Moc prosim pokud by mohl nekdo poslat turboin byla bych moc rada,chybi jich ještě par ale asi to nedam.Predem dekuji

4. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Prosím nemáte někdo navíc turbolin dárky už mám rozeslané bohužel nemůžu oplatit :(

5. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

lidicky moc prosim o padatko jsem tesne pred koncem akce rada bych ji dodelala dekuju vsem a pomoc jen uz nemuzu oplatit darecek zpatky

6. formix

formix Pisálek fóra

Pěkně prosím, smutně koukám, kdo může, pošlete mi vypadávátko. Nějak mi to při této akci nepadalo :-( Předem moc děkuji

7. mastr68

mastr68 Zelenáč fóra

Také pěkně prosím, chybí mi tři baterky. Také předem moc děkuji. mastr68

8. sanny_02

sanny_02 Zelenáč fóra

chýbajú mi 4 na zlaté banány..prosím poslem aj ja

9. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Prosím,ještě mě chybí 24 turbolinu abych dosáhnul na stonek,pomozte mi a mám 3 volné dárky,oplatím.

Tak už jenom 16,ale vidím to bledě,stonek nebude. :sleepy:

Takže to nevyšlo,chybělo mě 7 kousků,škoda,ale i tak děkuju všem,co mě poslali.:)

Naposledy upraveno: 30/11/15
  10. Moni13

Moni13 Zelenáč fóra

Mooooc prosím, také mi chybí turbolínky, přebývají vám někomu?....moc prosím pošlete...dopředu moc moc děkuji, Moni*

11. horpa888

horpa888 Zelenáč fóra

Prosím o 2 turboliny. Mohu oplatit. Děkuji

12. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Ahoj potřebovala bych 8 turbolitů byl by tu někdo kdo by mi poslal? dárky oplácím

13. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Prosím moc, kdyby se našly nějaké dobré dušičky, které by mi pomohly s palčáky - minule jsem akci nedokončila kvůli padátkům, teď už hned první den mi přišly od sousedů jiné dárky, než palčáky, sama můžu posílat jen 7 lidem dárky a mně jich pak taky víc nepřijde, takže jestli to tak půjde dál, tak zase nebudu mít skoro nic..
    Divím se, jak je to možné, že někteří píšou, jak jim chodí 20 dárků denně..
    :(:cry:

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

[​IMG] Velký nedostatek palčáků mám,kdo mi pošle ráda mu vrátím M

15. Rennie13

Rennie13 Rádoby autor

Ahoj a hezký den všem, sháním palčáky, tak kdo může poslat, předem děkuji

16. .somi01.

.somi01. Zelenáč fóra

ahojky, nemáte někdo volné dárečky? potřebuji ještě palčáky, díky

17. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Prosim o zaslání vypadávek -rukavice-.Předem děkuji :)

18. mikeks

mikeks Rádoby autor

Ahoj prosím nemohl by mi někdo poslat palčák? chybí mi už jen 80 ks, děkuji budu vám velmi věčná :-D nick: mikeks

19. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Moc prosím dobré dušičky o zaslání palčáků chybí mi jich 35ks moc děkuji lucie1978

20. Jandulina

Jandulina Pisálek fóra

Ahoj,moc prosím ,nemáte někdo navíc palčáky,byla bych moc ráda a pomohlo by mi to.Moc děkuju Jana

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.