Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

ahoj, už dlouho nemůžu sehnat dekorku do stonku čoko-zajíček, pokud ho někdo může postrádat, ozvěte se, dík :)

2. osirisone1

osirisone1 Pisálek fóra

potřebuji želvu,šnorchl obchod a garcínie. Můžu poslat stáj kiwi,ptakopyska,C++ stáje, vonavý strom, baobab, červené stáje na farmu

3. kotatko2212

kotatko2212 Pisálek fóra

Už před hodinkou jsem ti psala zprávu. Máš stejnej nick?

4. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    muže něko postrádat HLAVIČKA STÁVKA PŘÍRODNÍ ENERGETICKÝ NÁPOJ PŘÍŠERA Z RYBNÍKA A HELOUVINSKÝ MEDVÍDEK nabídněte dám neonky

Dám holuby ježky

Naposledy upraveno moderátorem: 6/11/15
  5. luciezezajeci

luciezezajeci Pisálek fóra

Ahoj nemáte někdo přebytečné motýly a vánoční strom pěkně prosííííím. (pošta přes holoubka)

6. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj, stále mi ještě chybí Rybářská zábava do stonku.. John Citron na padátka, skunka mám jednoho, ledňáčka jednoho... růžovky nemám žádné, červený jen po jedné asi od 3 zvířat, takže ty potřebuju... Některých chlívků a stromů mám ale víc - pokud by něco z nich dotyčnému chybělo...
    A díky moc všem, co mi poslali nezištně stromky, chlívky a výrobny.. Pán vám odplať..

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Najde se dobrá duše co vymění kaštanového farmáře? Z růžovek mám jen kozy, mám neonky a různé dekorky, písněte co by jste chtěli, díky moc!

8. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Sháním: Sluneční hodiny a JC
    Nabízím za každého: balíček 5ti nejnovějších stromů, nebo XXLka, želvy, i nějakou růžovku mám... prosím nabídne někdo?

9. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte prosím vás veľmi by som chcela korytnačiu stajňu, ale na výmenu mám len vtákopyska, kiwi, baobab, amherstiu, a možno nejaké xxl stromy. Ďakujem :)

10. pondělí73

pondělí73 Zelenáč fóra

Nedaří se mi sehnat STŘEMHLAV,tak snad udělám radost NOVÁČKŮM a nabízím stromy GRANÁTOVNÍK,PAPOUŠČÍ,JUVII,HVĚZDNÝ,PISTÁCIOVNÍK. NIC za ně nechci!!!!!!Kdo má zájem písněte

11. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Chci hrozně moc poděkovat farmám h.....6, b.....9 a m......v za super obchod a hlavně za dárečky pro holky navíc. Moc si toho vážím a budeme na vás pamatovat v příští OaD :)

Pokud byste měl někdo navíc strom s kozím mlékem, mirabelku, magnolii, vrbu, prosím napište. Moc toho nemáme a tak můžeme na oplátku zaslat nějaký produkt a nebo starší dekorace, jako plný dům II, slyšte andělé a podobné. Budu na farmě už jen asi 15 minut, tak pošlete holoubka a pokud neodpovím, nezlobte se prosím :)

12. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdravím.

Primárně sháním:
    baobab
    rakytník
    oskeruše
    garcini
    želvy

Na výměnu mám více věcí, pište nabídky - vypište více věcí co sháníte, nicméně dekorace k výměně nemám.

13. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Sháním dekorku Kaštanový farmář

Nabízím výměnu za dekorku stejné nebo vyšší BBZ hodnoty, případně chlévy nebo stromy.
    Přidám 18denní balíček dárků. Hráč, který mi pošle Kaštanového farmáře, bude ode mě po dobu 18 dnů dostávat jeden dárek v podobě řemeslného produktu:
    3x Mrkvovo-jablečnou směs
    3x Mangovo-pomerančové smoothie
    3x Zelené matéto
    3x Čokoládový nápoj
    3x Pinkie Pie koláč
    3x Žlutý kokos

Hodnota uvedených produktů dle cen na mém trhu je 500.000 krejcarů.

Pište po holoubkovi, jistě se dohodneme

14. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám acai palmu XXL a červené barvírny (aspoň dvě).
    Na výměnu mám růžové králíky, růžové kozy, výběh pro želvy, červenou oslí stáj, červený kachník, červený kravín....
    + ze stromů všechny normální XXL a určitě se najdou i nějaké speciální + plno dalších starších TS....JC nemám.
    Nabídky poštou, díky moc.

15. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Ahoj scháním:
    Hallowenského medvídka
    hopsající dort
    Sluneční hodny

Nabízim XXL stromy mám i speciální XXL + barevné zvířátka

16. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Ponúkam:ruž.neóny,ruž.kačky,ovce,prasatá,xxl baha aj farma,TS a iné,pýtajte sa

Hľadám:ruž.ryby,vrany,chameleóny,kukučky,pandy,ťavy

za delo lásky dám iné delo ako napr. snežné,slizové,padajúca
    hviezda,jesenné,konfetové
    dvojchlapová píla - dám kiwi,vtákopysk alebo achacha/garcíniu/

17. mařenka70

mařenka70 Zelenáč fóra

Ve vzducholodi mam JC a chci za něj STŘEMHLAV,ale nic.Je tady někdo kdo tuto výměnu provede????

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Už jen pár minut do konce , nemá někdo sluneční hodiny

19. jandak

jandak Rádoby autor

• V tomto vlákně můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    Ahojky, prosím neměl by někdo NEJLEPŠÍ KAMARÁDI . Domluvíme se za co bude potřeba stáj, strom či výrobnu nebo i jiné děkuji

moc moc prosím neměl by někdo NEJLEPŠÍ KARÁDI

Naposledy upraveno moderátorem: 6/11/15
  20. amís

amís Zelenáč fóra

Ahoj,
    nemá někdo, prosím, navíc jeřáb oskeruši, stále se mi nedaří ho za něco vyměnit. Nabízela jsem meruňku xxl, delonix xxl, moruši xxl nebo dub xxl. Mám i juvii xxl.
    .amís.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.