Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kulíšek09

kulíšek09 Zelenáč fóra

• Prosím dodržuj rozdelenie tém. Tvoj príspevok patrí do sekcie: Trh-kdo kde jsme,, ďakujem
    prosím o zapsání na trh AY žena,kulíšek09 moc děkuji

2. hellka7

hellka7 Zelenáč fóra

• Prosím dodržuj rozdelenie tém. Tvoj príspevok patrí do sekcie: Hledání sousedů pro farmu, ďakujem
    potrebujem priatelov. Hlaste sa :) dakujem ;)

3. mousicka

mousicka Guest

Ahoj kulíšek09,
    tu sa pýtajú a ponúkajú darčeky. O zapísanie na trh si musíš napísať tu-trh kto kde sme.

Ahoj hellka7,

susedia sa hladajú tu-hladanie susedov. Toto je téma na ponuku a pýtanie darčekov.

Peknú hru

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat dárečky
    nick: .Johnny2

5. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte.
    Tak alchymistu už mám a teraz sa snažím splniť SPA tak prosím kto máte voľné darčeky pošlite mi tie skrinky s náradím, lebo už mi skoro nič neostalo. Ďakujem :)
    sksima

6. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj, potřebovala bych do stonku několik 2x1 dekorací, takže pokud někdo můžete poslat plážový klub, budu vděčná :) Napište si, co budete chtít poslat na oplátku, díky :)

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj .roksy.,

nepotěším Tě, plážový klub nejde do stonku použít.

babioli a Ria30. tohle ocenili.
  8. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Mohu potvrdit, Santův pomocník šel, mám ho nacpaný všude, ale klub ne. Pěkně děkujeme za vylepšení....

9. leonka41

leonka41 Rádoby autor

• Prosím o dodržanie vlákna. Tvoj príspevok patrí do sekcii Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.
    chtěla bych se zeptat kdy bude akce obchodovat a darovat mám dosti hodně zvířat děkují za odpověd:D

10. koki22

koki22 Zelenáč fóra

• Prosím o dodržanie vlákna. Susedia sa hľadajú vo vlákne: Hledání sousedů pro farmu, ďakujem.
    ahoj hledam sousedy jsem nova ale hraji denne dekuji vsechny sousedy vitam koki22

11. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte

leonka41, kedy bude akcia O&D nevieme, ale ak budeš sledovať oficiálne oznámenia, tak sa včas dozvieš.
    Podobné otázky smeruj prosím do sekcii Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.

koki22, tu sa ponúkajú a žiadajú darčeky. O susedov si požiadaj v tomto vlákne > Hledání sousedů pro farmu <, ďakujem

Peknú hru prajem

babioli tohle ocenil(a).
  12. kronox

kronox Pisálek fóra

Ahoj, sklidil jsem celou farmu s top stromama a vyskočilo jenom 120 nákladů, tau už vím, že budou na konci chybět, tak kdyby někdo zaslal budu moc rád. Díky a farmě zdar

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat dárečky náklad
    nick: .Johnny2

14. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Kto potrebuje darčeky náklad pošlite holúbka.

Naposledy upraveno: 20/1/15
  15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

potrebuji vypadavatka kdyby nekdo mel navic tak bych byl rad diky fsem.

16. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Také prosím o vypadávátka a radu....je některá marmeládka dobrá na zvýšení vypadávátek? Díky

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ja-pe,

přímo na zvýšení šance na vypadnutí předmětů s polí, žádná marmeláda neexistuje.Prosím otázky ke hře směřuj do sekce: Všeobecné dotazy

18. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

prosím, prosím o vypadávátka-náklad, chybí 100 ks. Děkuji
    janoti70

19. cicimana

cicimana Rádoby autor

Prosím, o dárek v podobě nákladu, chybí mi ještě 75 kusů. Děkuji.

20. swellt

swellt Zelenáč fóra

Ahoj všichni, ráda bych poprosila o dárek v podobě Nákladu.... Chybí mi 200kousků, pochybuji, že posbírám, ale když budu moct, ráda oplatím.
    Děkuji předem.
    swellt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.