Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,chtěla bych moc poprosit o houbičky,kdo jich má víc na poslání.Děkuji předem.

2. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Dobrý večer, moc prosím o zaslání houbiček, nepadají a nepadají. Děkuji Barbora6262

3. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ahojte prosím chýba mi 32 hubičiek :oops::sleepy::p;)

4. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Ahoj,
    Potřeboval bych ještě pár Pavoučích hedvábí , kdo může ať prosím pošle.
    Díky.

5. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj všem :) Prosím o pomoc se sbíráním pavoučích hedvábí, chybí mi jich ještě nějakých 90 :/ Děkuju moc předem :)

6. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    dobry den prosim všechny dobre lidičky tady na farmě chybi mi houbičky pošlete prosim

krasny dobry veěer moc prosim chybi ni 20 houbiček zitra už budu v praci a na počitač se nedostanu tak jestli mužete tak mi pomozte noc děkuji všem kdo mi pošlou houbičku

Naposledy upraveno moderátorem: 2/11/15
  7. Pavca751

Pavca751 Zelenáč fóra

Dobrý den, potřebovala bych pavoučí hedvábí, chybí mi stále 140 kousků, moc prosím, smutně koukám.

8. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

prosím houbičky mam malo moc děkuji

9. majami1

majami1 Pisálek fóra

ahojte, mne chýba ešte posledných 25 zelených svetlielkovačov, mám šancu do rána, potom musím do práce, vopred ďakujem všetkých milých a ochotným hráčom za zaslanie ;)

10. Akae21

Akae21 Zelenáč fóra

Ahoj. Chybí mi houby. Kdyby mi někdo mohl nějakou poslat budu vděčná. Děkuji.

11. xerox43

xerox43 Pisálek fóra

Ahoj,chybí mi hedvábí tak pokud by někdo mohl poslat byl bych rád.Předem děkuju za výpomoc.

12. Terysek08

Terysek08 Pisálek fóra

Prosím, mohl byste mi někdo poslat pavoučí hedvábí, moc mi nepadá a ráda bych dokončila úkol, děkuji. ;)

13. sluníčko-33

sluníčko-33 Zelenáč fóra

prosím o pomoc... kdyby tu byl někdo na noční, schází mi pár ks hedvábí, bo jsem se blbec jednou přehlídla a vyrobila víc látek :-( já jdu na bus do práce ráno (po 6.), ale třeba se sem ještě dostanu, děkuji. pěkný den

14. Davídek79

Davídek79 Zelenáč fóra

Ahoj lidi, chybí mí 25 houbiček abych měl stonek, můžeteli, prosím pošlete, mockrát děkuji...

15. had12345

had12345 Zelenáč fóra

Nemel by prosim nekdo navic ty zelene trpytive potvurky? Chybi, od rana padly 2 a bojim se, ze uz do konce akce to lepsi nebude. Dekuji moc vsem dobrym farmarum.
    Prozatim jmenovite: Imastav, mami314, Dela76, kráčák, Lida7373, Přemulka, DANKA722, anvan, LENTILKA01, 1luc001, farmík84, ThirtyThree, Milena1952 a 55mil (poslu vsem zitra darek-dnes uz je bohuzel vycerpano) + sousedum a doufam :)

EDIT: Diky, diky, diky a jeste jednou DIKY - je HOTOVO, stonek aktivovan! ;)

Naposledy upraveno: 3/11/15
  16. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

ahojte :)...poprosila by som kazdeho kto mi vie poslat svetielkovač,aby mi poslal velmi velmi by som potrebovala..10 kuskov .dakujem vsetkym farmarom :)

17. Player32

Player32 Pisálek fóra

prosimveeelmi pekne chýba mi este 32 hubiciek prosim pomozte :(

18. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

ahoj prosím také o houbičky chybí mi jich už jen 7 mám volné dárky mohu poslat výměnou děkuji

19. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Krásné ráno, moc prosím o houby. Můžu poslat zpět. Předem díky :)

20. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj, mám 6 volných dárků. Komu chybí houby nebo hedvábí, pište na Janké86.

Jonsdorf tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.