Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    díky moc všem kdo poslali mám hotovo :D 3 volné dárky napište si kdo potřebuje

Naposledy upraveno: 26/10/15
  2. bija79

bija79 Zelenáč fóra

farmari prosííím, posledne 2 šaly na domletie bedne, pomožete??? dakujem

3. Luci007ana

Luci007ana Zelenáč fóra

Ahoj, zbyla ještě nějaká šála?

4. l.p.k

l.p.k Zelenáč fóra

• Toto vlákno slouží pouze pro žádosti o výměnu dárků. Pro poděkování využij prosím příslušné vlákno. Děkuji, Jituna
    Všem, kteří mi poslali šálu, moc děkuji. Soutěž jsem tímto zdárně ukončil.:p

5. 111dannda70

111dannda70 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    ahojik všem moc moc prosim kdo mužete pošlete mi šalu pořad mi jich 25 chybi je mi to tak lito že tuhle soutěž nedokončim

děkuji všem kdo pomohli mam splněno ještě mam volne darky tak pište

Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/15
  6. elen22*

elen22* Perspektivní autor

veľmi prosím, chýbajú mi tri kusy ďakujem moc čo mi poslali ešte jeden kus poprosím a budem hotová
    ďakujem zlatým farmárom Stephanie0907,niky2008,zemedelec_Jaryn,micca1, a poslednému EdmondDantes, ktorý mi poslal posledný kusy a akciu som mohla splniť, a tiež mojim zlatým susedom, vrelá vďaka. Som rada, že sa môžem obrátiť na mojich spolufarmárov o pomoc. Je mi ľúto, že som nemohla opätovať darčeky, škoda, že ich môžem za deň poslať tak málo.

7. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Prosím si o pomoc, chybí mi 8x šála do konce akce

Ještě mi chybí 6x šála. Mých 7 dárků jsem hned z rána rozeslala prvním sedmi lidem, kteří mi poslali. Tak bohužel nemám na výměnu

8. Rennie13

Rennie13 Rádoby autor

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým příspěvkem, stačí hráče pouze oslovit, nepoužívej citace. Děkuji, Jituna
    *odstraněna zbytečná citace*

ahoj pošlu ti ale pošli holuba, mne chybí VLAJKA

Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/15
  9. Zemědělec_Jaryn

Zemědělec_Jaryn Zelenáč fóra

prosím o šály, chybí mi 6.
    Posílám, ale nikdo nemá na poslání zpět:(

Ještě 1! Prosím! ;):p Moc prosím!:oops:

Tak o tu jednu šálu mi to uteklo....
    Děkuju všem, co poslali! :)

10. horpa888

horpa888 Zelenáč fóra

Prosím ... 9 vlajek na horpa888
    Děkuji

11. Stephanie0907

Stephanie0907 Zelenáč fóra

Zemědělec_Jaryn, to jsme na tom stejně, poslala jsem z druhého účtu, chybí mi 6 balíčků i´, přes snahu se nepovedlo, nevadí, jinak splněno vše.
    Jinak děkuji všem za zaslání dárečků

12. -petr02-

-petr02- Pisálek fóra

Prosím o zaslání několika kusů Třpytivé houby. Děkuji
    -.-

13. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Prosím, prosím o houbičky. Kdo můžete pošlete, mohu vrátit. Kuju.

14. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Pokud máte někdo zbytečnou "Levandulovou marmeládu" [​IMG] (občas padá v kole) a pošlete mi ji,

rád Vám na oplátku zašlu "Langoše" [​IMG] (dává 750BBZ pro Baha)
    nebo "Masku Tiki" [​IMG] (zrychlí zeleninu na Baha o 20% na 6hodin).

(cena na trhu se u Levandulové marmelády a Langoše pohybuje zhruba na stejné úrovni, Maska Tiky se na trhu neprodává)

V případě zasílání pošlete prosím i holoubka co mám poslat zpět a hlavně abych Vás nepřehlédl !!!

Přeji pohodovou hru, hodně úspěchů a postupů na farmě.

login: Skeewe

p.s. sháním i "Svatební květinové aranžmá" [​IMG]

Naposledy upraveno: 31/10/15
  15. koudy777

koudy777 Zelenáč fóra

Poprosil by som ak mate možnosť poslať svetielkovač...nechce sa mu vyskakovať :) ĎAKUJEM

16. magnum1977

magnum1977 Pisálek fóra

Dobry vecer vsem preji.Take prosim jestli by nekdo neposlal houby budu se snazit darecek oplatit dekuji predem

17. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akci mám hotovou a zbývá mi ještě pár dárků. Pokud potřebujete, pošlete holoubka co a prvním 6-ti mohu poslat.

Kdyby Vám přebývala na polici Levandulová marmeláda nebo Svatební květinové aranžmá,
    budu velice vděčen, jinak nic nepotřebuji.

Přeji pohodovou hru a snadné dokončení akce.

p.s. nezapoměňte dnes otevřít poslední dárek z Hellowena, jako hlavní bonus je chapadlová vrba i s vylepšením XL, to by byla škoda propást.

Janké861 tohle ocenil(a).
  18. gabig1

gabig1 Zelenáč fóra

Moc moc prosím chybí mi třpytivé houby,děkuji G.

19. rudocs

rudocs Rádoby autor

Ja budem určite potrebovať svetielkovač (třpytivé houby) ak môžete , pomôžte ... ďakujem

20. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

ahoj potřebuji pomoct nemam hedvabi najde se někdo hodny budu stastna ze dokoncim akci

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.