Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. adrimek

adrimek Zelenáč fóra

S.O.S. - chybí mi ještě asi 24 šál k dokončení akce a po ránu se přidám k pracujícím, kteří se sem do konce akce nedostanou :-( já už dárky poslány mám, děkuji

Naposledy upraveno: 25/10/15
  2. majami1

majami1 Pisálek fóra

ahojte, aj ja mám veľkú prosbu, potrebujem posledných 10 šálov, aby som dokončila akciu a ráno musím ísť do práce, ak má niekto navyše, pošlite, vopred veľká vďaka :) majami1

3. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

děkuji kdo mi poslal šál ale bohužel mi jich stále 30 chyby pokud máte někdo volné pěkně prosím a zítra mohu poslat výměnou díky

4. ewaxys

ewaxys Zelenáč fóra

Ahojte všichni, mooooc prosím, ještě mi chybí 18 šál a zítra dopoledne se k PC moc nedostanu. Najde se někdo, kdo pomůže? Díky, klidně si napište o dárek zpět (poslat ale můžu až zítra). Ewaxys

5. l.p.k

l.p.k Zelenáč fóra

Zdravím a všechny moc pěkně prosím kdo už má hotovo a může posílat dárky v podobě světluščích šál, budu moc rád. Chybí mi ještě 28 kusů. Všem, kteří pomůžou předem moc děkuji za pomoc i ochotu. Jsem farmář l.p.k

6. pohoda0

pohoda0 Zelenáč fóra

zdravim, potrebujem sal svetlusiek, chybaju mi este 20ks, v pondelok mozem vratit este 7ks. Ďakujem vsetkym za vsetko

7. dracice-86

dracice-86 Pisálek fóra

• Toto vlákno slouží jen k žádosti o dárky. K poděkování máme jiné vlákno. sopti
    všem, kdo přispěli dárkem děkuji za pomoc, i díky vám mám splněno ... spokojenou hru

8. LEVIATHAN.LK

LEVIATHAN.LK Zelenáč fóra

pohřešuji posledních 10 šál mě dělí od pásovce, najdou se? děkuji

PS: tak bohužel, jdu do práce a stále chybí a fl mám málo :-(

Naposledy upraveno: 26/10/15
  9. adrimek

adrimek Zelenáč fóra

najde se 8 šál, které mi chybí k pásovci? děkuji

10. sluníčko-33

sluníčko-33 Zelenáč fóra

pěkný večer/ráno všem, ,,také se přidávám k prosbám o šály .. předem děkuji... chybí mi 9 ks - ráno vstávám časně do práce :( mějte se a pěknou hru. držím všem palce

11. kuriatkošikovné

kuriatkošikovné Zelenáč fóra

Chýba mi 12 šálikov do konca, prosím kto má, pošlite. Ďakuje: kuriatkošikovne

12. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Zdravím farmáře, mám ještě volné dárky, kdo chcete, napište si :)

13. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Prosím o zaslání dárků, moc by mi to pomohlo, už mi chybí jen 14 šál, které potřebuji. Děkuji.

14. Rennie13

Rennie13 Rádoby autor

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Ahoj všem a hezký den, jestli máte ještě někdo volný dárek tak poprosím vlajku, děkuji

ahoj, jestli tedy můžeš, tak poprosím vlajku, děkuji

15. KarinTh

KarinTh Zelenáč fóra

Ahojky, moc bych prosila, kdo má volný dárek, zda by mi nemohl poslat vlajku, ještě mi schází. Děkuji moc! ;)

16. farmarlaszlo

farmarlaszlo Zelenáč fóra

• V této sekci je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji. Jituna
    Ahojte,
    prosím ešte raz dobrých farmárov o vlajky(šálov mám dosť), chýba mi ich asi 30, ale čakám na zber a pošlem vám nejaké rem. produkty čo mám v stodole.
    Veľmi by som rád získal toho pásovca:)
    Vopred všetkým ďakujem!

Ospravedlňujem sa moderátorovi za moju chybu.

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Těm, kterým ještě chybí nějaké vlaky nebo šály pište na michalka59 , máte na to 30 minut potom frčím do práce.:sleepy:

elen22* tohle ocenil(a).
  18. Natalyk77

Natalyk77 Pisálek fóra

dobrý deň, môžte mi pomôct so šálmi? na dokončenie mi ich chýba 11 a času už nie je veľa, o 12 frčím do práce :( dakujem všetkým

19. angel.J74

angel.J74 Zelenáč fóra

zdravím všechny
    moc prosím o zaslání šál - chybí mě pro namletí posledních pár kusů. DĚKUJI
    angel.J74

20. kali987654321

kali987654321 Zelenáč fóra

dobre rano všem prosim chybi mi 25 ks šaly tak jstli někdo mužete tak prosim pošlete diky všem

lidičky prosim ještě 15 ks šali pomozte

chybi mi ještě 10 šal tak kdo mužete pošlete pošlu něco na oplatku pište co

ještě 6 šal prosim za chvili musim do prace

všem kdo mi pomohli diky diky mam diky vam splněno jestli mužu ještě někomu pomoct pište do pošty

Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.