Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. eliska194747

eliska194747 Pisálek fóra

Preji hezky a pohodovy den prosim hodne lidicky o zaslani saly.Ještě mi jich dost chybi, snazim se od zacatku,ale není moc casu.Predem dekuji za pomoc. Dekuji Eliska

2. _Jolanka_

_Jolanka_ Zelenáč fóra

Krásnou neděli, prosím také o zaslání šály, ty kteří mohou pomoci. 2 ks šály mám ještě na výměnu. Moc děkuji.

3. kaluha1

kaluha1 Zelenáč fóra

Ahoj. Moc prosím o zaslání vlajek. Chybí mi ještě asi 100 ks a nevím, jestli to do zítřka stihnu. Děkuji a přeji krásnou neděli a fajn hru. Kaluha1

4. Rennie13

Rennie13 Rádoby autor

ahoj všem kdo má ještě volný dáreček tak poprosím o vlajku, díky

5. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj... tak mi chybí jen šály... ach jo ... :/ ... Kdyby jste byli tak hodní farmáři, mohli by jste mi je poslat někdo prosím ? :) Děkuju.. mám volných 7 dárků klidně oplatím :))

6. Verense

Verense Stálice fóra

Ahoj, i já se přidávám k prosbám o šály, budu vděčná za každý kousek!

7. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akci mám splněnou a zbývá mi ještě poslat 6 dárků. Tak pokud někdo potřebujete, pošlete mi holoubka co, zda vlajku nebo šálu. Prvním 6ti obratem zasílám. Přeji klidnou a pohodovou hru.

login: Skeewe

tomokoco tohle ocenil(a).
  8. Betka.9

Betka.9 Zelenáč fóra

Ahojte, ak sa nájdu fajn farmárikovia, čo majú ešte voľné darčeky, tak by som poprosila, či by mi nemohli poslať šál. Veľmi pekne ďakujem.

9. petrasimpaj

petrasimpaj Pisálek fóra

Ahoj, taky prosím o darování šály, kdo máte možnost. Děkuji za pomoc.

10. Brumík

Brumík Aktivní autor

Děkuji všem,kdo mi pomohli k rozsvícení všech luceren.Nevěřila jsem tomu,ale po sto letech jsem splnila. Někomu jsem už také zaslala dárek,ale bohužel,kapacita posílání dárku je brzy vyčerpaná. Haksna

11. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj farmáři, prosím o zaslání šály, kdo má možnost. Děkuji

PS. Prosím už neposílat, akci mám splněnou. Děkuji všem dárcům.

Naposledy upraveno: 26/10/15
  12. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj všem, ještě mi chybí 39 ks šál, tak taky ještě poprosím o pomoc :) Dneska můžu poslat ještě 4 na oplátku, nebo kdyžtak zítra. Díky moc! :)

13. farmářka.cz

farmářka.cz Zelenáč fóra

Ahoj, zdravím všechny, pokud by mi mohla někdo zaslat vlajku budu moc ráda. Díky předem. farmářka.cz

14. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Ahoj,kdo můžete zaslat vlajky,mohu dnes vrátit.Děkuji

15. Focus

Focus Pisálek fóra

Ahoj, já jdu taky poprosit o šálu ... moc moc prosím, díky Petah PS: na oplátku taky můžu poslat ;)

16. vierucka1

vierucka1 Zelenáč fóra

prosim prosim nemam vlajky ešte 50 a mam to prosím

17. lenca_85-2

lenca_85-2 Pisálek fóra

ahoj, kdyby nekdo mohl prosim pomoct a poslat salu, budu rada. zacala jsem az vcera, chybi mi jeste 60 kousku :-(

18. Peťka78

Peťka78 Pisálek fóra

Ahojte, ak má niekto ešte voľné šály, darujte prosím mojim susedom: kuriatkošikovne a Alexandra4703 (chýba im do posledných úloh). Ďakujem všetkým, cmuk :inlove:

19. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný den mám velikou prosbu nenašlo by se pár spoluhráčů co by mi poslaly Světluščí šálu moc moc děkuji za pomoc potřebuju jich ještě 30

20. sluníčko-33

sluníčko-33 Zelenáč fóra

pěkný večer všem, také se přidávám k prosbám o šály .. předem děkuji... dárků už moc nemám, ale jestli neusnu, pošlu po půlnoci - ráno vstávám časně do práce :( mějte se a pěknou hru. držím všem palce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.