Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pulpul111

pulpul111 Zelenáč fóra

Ahojky,
    chtěla bych poprosit farmáře vyšších levelů, jestli by mi nemohl někdo z nich poslat MJS popřípadě dýňovou marmeládu.Jsem level 28 a chtěla bych co nejvíce splnit v právě probíhající akci.Už mám 3 lampičky.Předem děkuji

2. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

dobré ráno,
    dneska jsem až do večera v práci a zítra taktéž, jelikož nemohu sbírat motanice kolem krku, prosím o zaslání od úžasných farmářů,kteří v nouzi pomůžou. chybí mi jich 67.
    díky moc

pepino1972

3. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Krásny den přeji všem, mohl by prosim někdo poslat světluščí šál, předem děkuji všem u kterych se najde dareček na zbyt pig_boy

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,děkuji všem za zasílání šál,vrátila jsem,teď mám zase nedostatek vlajek.Děkuji M

5. veine11

veine11 Pisálek fóra

Ahoj. Moc prosím ty, kteří mají volné dárky, zda by mi nemohli poslat šálu...

Děkuji :)

6. anešabambula

anešabambula Zelenáč fóra

• V tomto vláknu se pouze žádá o zaslání dárků, sousedé se hledají jinde. Jituna
    Ahoj, jsem nováčkem na farmě a hledám sousedy :p

7. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Ahoj anešabambula,
    v tomto vláknu se pouze žádá o zaslání či výměnu dárků, sousedy prosím hledej ve vláknu sousedé, děkuji :)

8. celypytel

celypytel Zelenáč fóra

Ahoj, prosím moc o 16 vlajek. Odjíždím na víkend, tak ať to stihnu. Díky moc.

celypytel

9. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Ahojky,
    akcia super, len keby bolo tých šálov viacej... chýba mi ešte 67 ks... ak sa u niekoho ešte nejaké zvyšné nájdu, môžete mi prosím poslať na nick hviezda66
    ďakujem :)

10. bolek6

bolek6 Pisálek fóra

Ahoj chtěl bych poprosit všechny hodné farmáře o nějaké šály11 kousku my chybí dárek vrátím.Děkuji

Naposledy upraveno: 24/10/15
  11. rrenda

rrenda Pisálek fóra

prosím pokud někdo může zaslat šálu budu moc vděčná moc mi pomůžete děkuji všem dobrým duším

12. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ahojte, prosím vás ak môžete pošlite mi prosím vlajku, veľmi ďakujem

13. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

Ahoj, taky bych ještě potřebovala nějaké šály.... nedaří se mi jich moc nasbírat, potřebuju ještě 52 kousků a moc bych chtěla akci dokoncit, mám ještě volné dárky, můžu oplatit.

14. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj farmáři,
    pokud máte volný dárek, prosím o šálu. Chybí mi jich ještě 78, to nemůžu sama stihnout. :( Díky moc za pomoc :) Pošlu zpět, pokud bude třeba :)

15. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Prosím, kto máte volný darček o Šál svetlušiek :) zbieram v slabých intervaloch a nejak stále chýbajú :)
    ďakujem

16. monicka7210

monicka7210 Zelenáč fóra

Ahoj moc prosím o ŠÁLU chybí ještě 40 ks mám ještě 7 volných dárků tak můžu oplatit

17. Brumík

Brumík Aktivní autor

Ahoj,prosím kdo můžete,pošlete vlaječku,mám mít ještě víc než sto kusů,pošlu taky dárek,díky pošlete na Haksna

18. bolek6

bolek6 Pisálek fóra

Dobré ráno farmáři prosím o 3 kusy šály moc děkuji pošlu zpět

19. HorseAcademy

HorseAcademy Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o darování šály, kdo máte možnost. Děkuji za pomoc.

20. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Ahojte farmári.Stále mi ešte chýba 15 šálov,asi to nestíham.Prosím,kto má voľný darček o zaslanie šálu.Pošlem späť.Ďakujem;)
    P.S. ktorý mi poslali,ďakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.