Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Sháním dekorace Úklidový tým, Přízrak v poušti a Rybářská zábava - na výměnu toho mám spoustu, stačí říct (samozřejmě rozumně).
    Dále sháním stromy - bobule rakytníku.

Nabízím dekorace - Ááááá!, flašinet, grilované jehněčí, hlavička, Hon na vajíčka, Lajkonik, polská vlajka, postel hrůzy, věrní fanoušci, waršavská mořská panna, novoroční ohňostroj, narozeninová kočička, přímý přenos..... je jich mnohem víc, klidně napište, pokud budu mít, vyměním.
    Ze stájí nabízím Bobří hrad classik ++, netopýří jeskyně III červená, vlčí doupě, psí boudu, rybník pro žáby, příbytek pro krtka, obydlí pro mývala, obydlí pro myš, obydlí pro kočky, obydlí pro ježky, ale určitě i další... myslím, že by se našel i ptakopysk, kivi apod.

Naposledy upraveno: 3/10/15
  2. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

hledám dekoraci do stonku kočičí skříň, za rozumné nabídky předem děkuji.

3. kubija

kubija Pisálek fóra

Sháním dekoraci kaštanový farmář. Ta jediná mi chybí do stonku. Mě někdo nepotřebnou? Za rozumnou nabídku? Moc děkuji.

4. wocicko

wocicko Pisálek fóra

Ahoj.
    Sháním dekorace:
    Výměna triček,
    Vítězná penalta,
    Veřejné sledování,
    Kočičí skříň.

Vyměním za jiné dekorace, JC, mám baobab, želvy, kivi, všechny vzácné stromy i XXL, oranž. i červené chlévy. Nabídky holoubkem. Děkuji.

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Tak jsem dorazila konečně z práce ,jsem na hromadě,tak se léčím vším možným,čaj s cibulí,se zázvorem nebo slivkou,ráno šumivá tabletka atd.Snad to nějak stopnu a nebude hůř,mám před sebou ještě dlouhýýýý prac. výkend,ale zítra jdu až na 11h..

Zháním :
    výrobnu palet - Barvírnu IV.,Vranní úkryt IV.

z dekorek:

z Oktoberfest : dekorky na obyč.+stříbrnou řadu stonku ( Dřevařská pila,Flašinet,Stříbrnná bečka a Stříbr.flašinet)

Balón z MS 2010 (nebo vyměním za MS 2011 červený)
    Duch lásky

Kaštanový pavouk
    Kaštanový farmář
    Samba ovce
    Láska pod větvičkou jmelí
    Postel hrůzy
    Kanón lásky
    Královská palma se srdíčky
    Srdce pro maminku
    Pohádka na dobrou noc
    Narozeninové balónky
    Valentýnský kohout
    Sněhová fontána
    Láska nebeská
    Pouliční umělec

Nabízím:
    Neon králíkárna,Neon kurník,Výrobnu pštrosích vajec IV.,Ptakopysk,Kivi,Kurník IV.,Králík IV.,Kachník IV.,Koza IV.,Kravín IV.,Čuník IV.,Kůň IV.,Osel IV.,Chameleon IV.
    ,Čáp,Žába,Kohout,Kočka,Ježek,Krtek,Vlk...
    Amherstie,Lokvát, Broskvoň xxl, Citrónovník xxl,Kdoule xxl, Datlovník xxl, Jedle xxl, Mandlovník xxl, Javor Cukrový xxl...
    Pistácie xxl, Granátovník xxl, Juvie Ztepilá xxl, Fíkovník xxl, Strom Kiwi xxl, Liči xxl

VLAJKY:
    Anglie, Austrálie, ČR, Francie, Řecko, Slovensko, Dánsko, Rusko, Skotsko Španělsko, Švédsko, USA, Švýcarsko...

DEKORKY:

Ááááá!,Andělská křídla,Ať teče pivo proudem,Baba Marta,Bonbónová exploze,Borsty špinavý továrník,Borsty a.s.,Brazilské barvy,Bulharské barvy,Crow dsurfing,Černá kočka,Čoko skvrny,Degustace vín,Dýňový řezbář,Duhový strom,Farmářská kočka, ,Fotorealismus,Francouzské barvy,Fraggle jízda Home Run!, Hlavička,Han Saturei,Hřiště pro kočky,Hvězdářský dalekohled,Kocour Boll,
    Lunární raketový batoh,Marcipánové srdce,My Little ponny Fluttershy,My Little ponny pinkie pie,Neočekávaná návštěva,Ničitel paliček,Obrovský farmářský ohňostroj,Perníkový mužíček,Pařížská kavárna, Pantomima,Panthenón I.,Pštrosí běžící pás,
    Pletací ovce,Postřikovač,Přehlídkové molo,Pivní katapult,Přející rybář,Quasimouso,Randy Farmhol,Řecké barvy,Sigi Freund,Stánek s cukrovou vatou,Soutěž v pojídání,Svišť Ruda,Sobí hry,Sněhové dělo,Svatojánská hranice,Sólo slepice,Šťastná kráva,Švih srpem,Tiki ovce s kotlíkem,Trims´N´Roses, ,Trouba na sušenky 3000,Trabant,Turbo křeček,Traktor ,Valentýnská ovce,Velikonoční zvyky,Vodní meloun,Velikonoční kuřátka,Vodní hra chytání kachniček,Wembley Fraggle,Zimní čarovná koule,Zmrzlinový vozík II.,Žába pyromanka

Dnes tu budu asi do 01h ranní.Zítra 3.10. tu budu jen cca do 10:00h dopoledne,večer už nestihnu,přijdu až někdy před půlnocí

6. medved321

medved321 Zelenáč fóra

Ahojte, našel by se prosím někdo kdo by mohl darovat baobab?Děkuji

7. PeS

PeS Pisálek fóra

Ahoj, shanim zelvy a rybarskou zabavu.
    Za zelvy muzu dat jine - kouhout, cap, zaba,...
    Rybarskou zabavu za jednu z tech zbylych dvou - mam kazdou 2x a zabavu ani jednou ;-/
    A kdyby mel nekdo navic amherstii za napr. sakuru ci slivon, tamarind, kozi,...
    Kdyztak pisnete ingame na PSovic.

Diky.

8. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

Ahojte.

Zhanam:
    Oskorusu

Alebo dekorky:
    Sud piva (becka),
    Najlepsi kamarati (Najlepsi kamaradi),
    Termalny kupel (Horka lazen)

Na vymenu mam stromy (aj XXL), stajne, chlievy, vyrobne
    (Nemam cervene a ruzove chlievy, nemam cervene a ruzove stajne).

9. **jahodak**

**jahodak** Zelenáč fóra

ahoj daruji zacatecnikum capa zabu a kohouta, piste si :)

10. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním:
    stromy : jeřáb oskeruše, baobab
    dekorace :
    teleportační paprsek
    hopsající dort

louskáček na ořechy
    německé barvy
    čas na hraní
    večeře pro tři
    štastný nový rok!

nabízím:
    stromy: citronovník, zlatý, bez, buk, slaný, sladký, broskvoň, mišpule, vonící, rohovník, papouščí strom, pistáciovník, granátovník, kiwi, delonix, juvie, meruňka, vajíčkový
    XXL: bez, jabloň, kdoule, dub, jedle, granátovník, kiwi, papája, pistáciovník
    chlévy: ptakopysk, lišky, krtka, mývala, losí podium, losa, čápa, kočku, ježka, holuba, žábu, vlka, křečka, skunka, orla, páva
    za oskeruši toho dám i více :)

Naposledy upraveno: 3/10/15
  11. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Shaním želvy, přišla jsem o ně blbě jsem klikla a získala strom drát. Nesoustředila jsem se mám rozbolavěný zub, který mě lečí a pak to takto dopadá. Máte-li měkdo pošlete sovu a co za želvy hledáte, nemám ani jednu růžovku.

12. 12monika12

12monika12 Pisálek fóra

Ahoj,
    nabízím: příbytek pro krtka, holubník, výběh pro kivi, výběh pro chameleona, knírový salon... A potom oranžové chlévy: kozí chlívek, prasečí, kravín, chovný rybník, koňská stáj a potom slaný strom ;)...
    Pokud chceš něco vyměnit pošli holuba rovnou s nabídkou co můžeš poslat ;)... Na výměně se určitě domluvíme :)
    Přeju příjemnou výměnu :):):)

13. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Nabízím .... požaduji

Sluneční hodiny ..... 3x Johny Citron
    Samba ovce .......... 2x JC
    Amazonská ovce ... 1x JC
    Zlaty/nebo/Stříbrný flašinet ........... 2x JC
    Kaštanový ježek .... 2x JC
    Neónové chlívky .... 2x JC
    Vyvalené vejce/nebo/Příšera z rybníku ... 2x JC
    Kowhai/Amherstie/Oskeruše/Tamarind/Slivoň ... 1x JC kus

14. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ponúkam horkovzdušný balón MS 2010 len za dekorácie dávajúce BBS :)

15. idka76

idka76 Zelenáč fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový ten předešlý si smaž.Děkuji
    ponukam
    soby losa orlie hniezdo vlci vybeh tovaren na plachty

hladam
    korytnacku a motyli vybeh co dava trblietavy prasok

ponukam
    soby losa orlie hniezdo vlci vybeh tovaren na plachty

hladam
    korytnacku a motyli vybeh co dava trblietavy prasok​

zhanam papgajovy strom a kozi strom prosim ozvite sa mi niekto cez holuba

Naposledy upraveno moderátorem: 3/10/15
  16. anička2303

anička2303 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním želvy-nabízím kivi,žáby ,čápa,ježky,děkuji

17. grease65

grease65 Pisálek fóra

Hezkou sobotu farmáři, nabízím želvičky, neonový kurník nejlépe za xxl acai palmu nebo nějaký barevný chlívek na baha, nepohrdnu ani jinou nabídkou
    Krom jiného nabízím dekorky: paella pro všechny, botanická zahrada, velikonoční kuřátka, zlatý déšť, valentýnské ovce i jiné starší dekorky.

18. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj sháním krejcarové dekorace, nabídněte na výměnu se určitě něco najde, zvlášt pokud máte kolotor nebo dekorky dávající větší množství krejcarů

19. podoliakovacudlice

podoliakovacudlice Zelenáč fóra

Ahoj
    nabízím myšky a mývaly pošlete s návrhy holoubky.
    kromě jiného hledám také ++ stáje ( ty jejíž kamarádi se už šlechtí) a obyč.sobíka :)

20. rrenda

rrenda Pisálek fóra

sháním dekorace 1x2

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.