Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Prosím prosím o sáčky, je mi to blbý, ale zkusit to musím, mám namleto, napěstováno pro 4.úkol (+MJS+cukiňák+pidipole), a přesto mi jich chybí 275... Děkuju všem předem, a ráda bych oplatila, ale trochu nevím jak, zatím mám jen 5 dárků denně..
    Dík a hezkou hru a ostatním ať to padá lépe a taky hezké svátky !

kikushha a lubin1234 tohle ocenili.
  2. papulice

papulice Hrabě fóra

prosím prosím o sáčky vůbec mi to nepadá děkuji

Kačenka-5 tohle ocenil(a).
  3. Bobula

Bobula Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych poprosit o nějaké sáčky, ještě mi jich chybí 140, už to není moc, ale trochu tomu pomoci by bylo fajn.
    Předem mockrát děkuji!

Naposledy upraveno: 23/12/14
  4. snailice

snailice Zelenáč fóra

Ahojky, sáčky nějak ke mě nechtějí, ještě mi jich chybí cca 180. Proto bych chtěla moc a moc poprosit, zda by byl někdo ochotný a pár sáčků mi poslal. Děkuji

5. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte.
    Prosím, tí čo máte ešte voľné darčeky pošlite mi sáčky. Vôbec mi nepadajú a aj keď viem, že nestihnem celú akciu chcem dokončiť aspoň pár úloh. Ďakujem.
    sksima

6. colorka1990

colorka1990 Pisálek fóra

Ahoj, mohla bych také poprosit o sáčky? :) mnohokrát děkuji :)

7. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Ahoj poslete mi cukrářký sáček. díki :)

8. marie61h

marie61h Zelenáč fóra

• Prosím dodržuj rozdelenie tém. Tvoj príspevok patrí do sekcie: Hledání sousedů pro farmu, ďakujem
    Ahoj,hledám souseda.

9. Aintcha

Aintcha Zelenáč fóra

Ahoj, moc mi nepadají sáčky. Prosím kdo můžete pošlete. Děkuji

10. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Ahojte.Prosím vás kto mi pomôže zo sáčkami málo mi padajú.Ďakujem.

11. Ria30.

Ria30. Guest

12. Bobula

Bobula Zelenáč fóra

Ahoj, já se k tomu snad cíli nedohrabu... Stále 100 mi jich chybí, a to jsem měla přes noc lískáče, a vypadalo jich hrozně málo... Kdo má volné dárky, prosím pošlete nějaký pytlík. Mockrát děkuji a přeji krásné Vánoce.

EliM77 tohle ocenil(a).
  13. vvv2222

vvv2222 Zelenáč fóra

neměl by jste někdo volný dáreček, chybí mi dost vypadávátek i přes to, že pěstuji maliny - a nějak mi to nepadá, děkuji moc. Přeju krásné Vánoce

14. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Ahojte, ďakujem všetkým, čo mi posielali darčeky, svoj cieľ ( 3.úloha) som dokončila, čiže s touto akciu končím :) Kto ešte potrebuje sáčky píšte holúbka, mám ich dosť :)
    A ešte, mám veľa produktov z remesiel kto by mal záujem tak píšte holúbka :) skôr hráči s nižším levelom, ktorý ešte nemajú remeslá :)
    Ďakujem :)

15. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Prosím vás kto má voľné darčeky keby ste mi poslali.Ďakujem.

16. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Zdravím farmáře, mám 6 dárků, tak kdo chcete poslat vypadávátko, pošlete si holoubka!!! ;)

17. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj mám volné tři dárky..pište.

18. džejna3

džejna3 Zelenáč fóra

dakujem vsetkym co mi poslali darcek hlasim akcia uspesne hotova aj vdaka vam

19. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Neviem čo mám ešte sadiť sáčky nie a nie padať.Ešte mi ich chýba 9.Ešte raz vás prosím o pomoc kto mi môže poslať darčeky.Ďakujem veľmi pekne.

Naposledy upraveno: 25/12/14
  20. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

prosím prosím o sáčky vůbec mi to nepadá děkuji¨

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.