Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slajsm

slajsm Pisálek fóra

Sháním dekoraci RYBÁŘSKÁ ZÁBAVA, vymění za ní buď dekoraci Nejlepší kamarádi nebo Příšera z rybníka :)

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zdravím, nabízím dekorky příšera z rybníku a rybářská zábava, recyklační buňka a recyklační střelnice. Chci pouze Johny Citrony. Pište si na farmu Pučmelounci.

Budu na farmě večer od 19ti hodin, pokud se neozvu hned tak žádnou paniku. Díky a fajn směnárnu.

3. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

Prosím, pošlete jakoukoliv dekorku 1x2 bez upgrade vhodnou do stonku. Nemám už darovací licence, tak nabízím zaslat v režimu normálních dárků
    MJM, cukino-jabl. koláč, velikonoční marmeládu, čoko lívanec nebo nápoj, možná i něco dalšího - podle výběru. Napište si.

4. gret.ka

gret.ka Zelenáč fóra

hledam želvu najde se děkuji

5. alinkar

alinkar Rádoby autor

Sháním amherstii,baobab jeřáb oskeruši nabídne někdo kdo má víc?díky

6. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

• Nepiš se zapnutým CapsLock (velkými písmeny). Špatně se to čte a na fóru je to bráno jako křik. Děkuji
    NABÍZIM JOHNY CITRONY DÁM POUZE ZA RŮŽOVÉ VÝROBNY

7. Ohnivakdrak

Ohnivakdrak Zelenáč fóra

Nabízím: bečku, stříbrnou bečku, Holo-vejce, počítání oveček, kočku sphynx, přízrak v poušti, obelisk.

Hledám: kaštanový farmář, kaštanová srna, kaštanový ježek, kaštanový pavouk, chamelekýn, chamele-sprcha, nejlepší kamarádi, příšera z rybníku, rybářská zábava, teleportační paprsek, nabitý a hopsající dort.

8. manys

manys Pisálek fóra

sháním Baobab, růž.výrobny,Johna Citrona
    nabízím kivi, želvy, ptakopyska, mám i ledňáčky (nevím zda jdou měnit), příp. další stáje

9. Shrekin

Shrekin Pisálek fóra

Scháním dekoraci Stávka!
    Nabízím dekorace...pouštění draka,posměváček,mike a lilly,perníkový domeček,cukrovinkový domeček

10. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

hezký den farmáři,
    začátečníci, pište si-pošlu základní chlívky i tajemné chlívky, stromy i z tajemných sazenic

11. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Nabízím Johna Citrona za růžovou továrnu na koberce,nebo růžovou výrobnu jídelních hůlek.

12. rrenda

rrenda Pisálek fóra

sháním dekorace kaštanový farmář
    úklidový tým
    rybí kamarád

13. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdravím.

Sháním:
    • 2× kowhai
    • 2× mišpule
    • 11× Oskeruše
    • 12× Vrba černá
    • 12× Rakytník
    • 1× slivoň trnitá
    • 3× Tamarindový strom
    • 6× amherstie
    • 12× baobab
    • 12× garcinia
    • 12× nektarinkový strom
    • Veškeré XXL upgrady BAHAMA
    • 2× želvy
    • 4× parfumerie
    Nabízím k výměně spoustu různých ostatních starších i novějších stromů, speciální stáje se také naleznou. Prosím piště přes poštu ve hře konkrétní nabídky, klidně všeho, co sháníte, je pak lepší možnost domluvy. Posílám jako druhý - jsem v listině Fair Play. Některé druhy stromů patrně nelze poslat.

Naposledy upraveno: 1/10/15
    k.vitek tohle ocenil(a).
  14. Helli88

Helli88 Zelenáč fóra

Pro nováčky, můžu darovat krtka, mývala, myš, kohouta a plno dalšího. Napište si holoubkem;)

15. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji.
    Nabízím jakykoliv strom-obyč,xxl., i z tajemných sazenicek
    dale parfumerii,snorchl,tovarnu na plachty....
    schanim ruzove chlivky a pandamovou palmu xxl

piste oc mate zajem

nabizim amherstii baobab tamarind budhova ruka oskeruse
    schanim xxl baha a ruzzove chlivky jakekoliv

16. siolawan

siolawan Zelenáč fóra

Ahoj.Jsem celkem skromný :) Sháním do stonku Cukrářství,kdyby někdo měl pošlete holuba co za něj.mám skoro všechno.Díky

17. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Nabízím růžovou výrobnu pštrosích vajec plus něco dalšího z velkého výběru (nechci vypisovat a zahlcovat fórum, při zájmu napíši)
    za růžovou výrobnu koberců¨
    nebo růžový knírový salon
    nebo růžovou bio-lep laboratoř

Další výměny až zítra, dnes není čas - na tohle smršť nabídek nečekám:p

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

omylem jsem klikla na špatnou výměnu, jde to nějak vrátit zpět?? :oops:

19. hanka005

hanka005 Pisálek fóra

Nabízím příšeru z rybníku,poptávám baobab

20. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte dobrí ľudkovia,
    ja zháňam "len"striebornú hraciu skrinku, resp. vymením za dvojchapovú striebornú pílu-tie mám dve. Nejako som to pri poslednej akcii doplietlaxD

Veľká vďaka hráčke Mahira72 za hraciu skrinku-flašinet! Si poklad! Ani som nedúfala, že sa niekde jedna pre mňa nájde. Stonka je komplet-mám radosť!

Všetkým vám prajem veľa šťastia pri výmenách!

Naposledy upraveno: 1/10/15
    DANKA722 a Mahira72 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.