Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sasinkia100

sasinkia100 Pisálek fóra

Poóóóóc, chybí mi 17 čepic!!! Martina

2. farmicka.86

farmicka.86 Pisálek fóra

Prosím pomozte, chybí ještě asi 15 čepic, něco snad vypadne z poslední sklizně, ale nedá se na to spolehnout. Kája

3. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Moc prosím, pošlete mi nějakou čapku a mikulášský dárek. Chybí mi jich jen pár. Předem kuju.

4. 1karas

1karas Zelenáč fóra

Ahojky, mám vše vypěstováno, ale dárky a čepice padají velmi málo. Najde se někdo, komu dárky zbyly a je ochoten poslat? Předem děkuji

5. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

ahojky prosím máte-li dárky navíc moc prosím chybí mi jich ještě pár děkuji

6. PeS

PeS Pisálek fóra

Kdopak potrebujete darek nebo cepici, pisnete PSovic a poslu (bohuzel lze pouze 1ks/hrac).
    A hlavne jeste zkuste rychle neco napestovat, pada to ted docela dost ;)

7. denwer47

denwer47 Zelenáč fóra

prosím dobré dušičky za skrinku s náradím :inlove:

8. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, dneska jsem v kalendáři dostala marmeládu, chtěla jsem si koupit pinky pie koláč (to co tu marmošku prodlužuje), ale jsem levl 23 a nemám si jí kde koupit, nemáte někdo navíc,

děkuju moc, poslala bych něco co můžu

Klárka

9. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj Orlíček,
    mě to ukazuje, že řemeslné produkty jsou dostupné od levelu 40. Proto je také nemůžeš koupit. A řekl bych, že ani použít :-(

10. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

Ahoj,
    dlouho jsem nehrála a nemám tedy sousedy, mohl by mi někdo občas poslat akční vyskakovátko? Myslím že je to ten cukrářský sáček. Díky předem za každý kus, pošlu taky

11. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahoj.
    Súrne potrebujem strešnú krytinu a tehly, prosím pošlite mi ten kufrík s náradím. Ďakujem.
    sksima

12. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Ahojky!
    prosím o akční dárek- cukrářský pytlík...vůbec mi to nepadá :-(
    děkuji :)

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mohu poslat cukrářský pytlík pošlete holoubka
    můj nick: .Johnny2

14. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Ahoj farmáři, prosím kdo můžete poslat cukrářsý pytlík někde se asi zatoulali a nechcou padat :(
    Moc děkuji. ;)

15. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte.
    Tak myslím, že to náradie môžem nazbierať aj potom a radšej vás poprosím aby ste mi posielali cukrárske sáčky. Mám ich strašne málo, ešte som nestihla ani prvú úlohu. :( Ďakujem.
    sksima

16. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Ahojte všetci, kto máte záujem o Curkárske sáčky, píšte mi správu :) Kto prvý napíše, má najviac :) Tak rýchlo správy :)

17. Mona7

Mona7 Zelenáč fóra

Ahoj, budu moc ráda za každý zaslaný cukrářský sáček :). Málo vyskakují :( nevím si s tím rady :(, zasekla jsem se na druhém úkolu a čekám a čekám a pořád jich je málo :( Díky moc ochotným dárcům!!! Mona7

18. Opicka88

Opicka88 Zelenáč fóra

Ahoj, pokud někdo můžete, pošlete prosím nějaký ten sáček, ráda oplatím. Moji drazí přátelé se k tomu zrovna moc nemají. díky moc a přeji fajn hru.

19. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Zdravím,
    Kdo potřebuje vypadávátko (vánoční sáček), tak ať mi napíše holoubkem :)

20. džejna3

džejna3 Zelenáč fóra

ahojte ak by som mohla poprosit o vypadavatka malo to pada a chyba mi okolo 300 tak neviem ci to dam predom dakujem za kazde

lubin1234 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.