Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .sasinka.

.sasinka. Pisálek fóra

Teď jsem s ním měnila a bylo všechno v pořádku

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Frantanec, celou dobu tu sháníš pandy, ale ty je nemáš v chrámu aktivované a tedy ti nejdou poslat.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  3. Delibor

Delibor Zelenáč fóra

Ahoj Farmáři, Přátelé, prosím, pomozte - sháním staré chlívky: Sob, Los, Veverka. Kdo má a chce pomoci, pomozte prosím...A moc by pomohla i Želva. Děkuju moc.

4. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,

nehledám novinky, jednou přijdou.
    Ale neměl by někdo zbytečnou magnolii a třeba losí podium. Jinak nevím co mi chybí
    Asi světlušky, mam jenom 2 louky, ale na ty asi není žádná šance, a nevím co bych mohla nabídnout.
    JC, to je stejné
    Děkuju moc

všem
    Klárka

5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

ahoj sháním želvu mohu za ní nabídnout nějaký neon. chlívek stříbrný flašinet a spoustu stromu xxl

6. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový ten předešlý si smaž.Děkuji
    shanim vsechny stromy a vybehy ale hlavne pandy, nabidky piste holubi postou, to se mi skutecne vazne nikdo neozve, Frantanec

shanim vsechny stromy a vybehy ale hlavne pandy, nabidky piste holubi postou, to se mi skutecne vazne nikdo neozve, Frantanec

Naposledy upraveno moderátorem: 1/10/15
  7. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

Ahoj všem sháním tyto dekorace:
    Nejlepší kamarádi
    hopsající dort
    šťastný nový rok

nabízím
    :
    ospalý host
    ringo král
    svišť ruda
    návrat nublonů
    duhový strom

sháním baobab
    díky za zprávy

8. Blazzineceq

Blazzineceq Pisálek fóra

Děkuji za zastání matlafous123 a .sasinko. Frantanec je totiž "krapet mimo"... Já dobrá duše se mu snažila vysvětlit, že pandy by mu stejně byly k ničemu, ale komu není rady........ :-/ :D

Abych nebyla off topic..

Mám tu stále nějaká zvířátka i stromky navíc:

Lišky, Veverky, Křečky, Sovičky, Jeřáb, Vánoční stromek, Slaný, Cukrový

Pokud by chtěl někdo vyměnit za nějaký novější stromek dejte vědět.

Mám tu i pár věcí pro nováčky, tak se nebojte napsat! :)

9. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

zháňam: Sud piva a Dvojchlapová píla,rakytník,nektarinka,garcínia a korytnačky
    ponúkam: neónky,losie pódium a iné.

10. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Ahojda, sháním - želvy, oskeruši, rybářskou zábavu.
    Nabízím - kivi, ptakopysk, baobab, kowhai, xxl - broskev, pinii, liči, mombín, většinu starších tajemných stájí i stromů....

11. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji.
    Prosím sháním Příšeru z rybníka a Rybářskou zábavu.Kdo daruje a nebo mám i ve výměně-Děkuji moc.
    Pomožte zlatíčka.

Prosím sháním Příšeru z rybníka a Rybářskou zábavu.Kdo daruje a nebo mám i ve výměně-Děkuji moc.
    Pomožte zlatíčka. I vyměním -budu-li mít.

Naposledy upraveno moderátorem: 1/10/15
  12. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Nabízím: amherstie, kowhai, papouščí, budhova ruka a lokvát za kustovnici XXL. Takže 5 za 1! Jsem na listině spolehlivých. Pokud máte zájem, prosím prostřednictvím holuba.

13. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Ahoj, potřebuji dekorky do stromku:

Kerberos
    Čarodějnická kuchyně
    Zajíc Drákula

případně i:

Příšerný traktor
    Piraňazila
    Děsivý pštros
    Ghůlonéza

Prosím pošlete holoubka na "Skeewe" a napište co potřebujete výměnou.
    Díky.

14. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Neměl by někdo navíc Baobab, Rakytník, Garcinii, Jeřáb oskeruši, Nektarinku nebo Vrbu černou?A ze zvířátek Želvu či Lednáčka?A ještě z výroben mi chybí Maskovací obchod a Textilní mlýn ;) Předem děkuji:) zuzkaf

15. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Ahoj, sháním dekorace kaštanový ježek, skákání na rampě a skákání panáka. Pište, prosím, požadavky, domluvíme se:)

16. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Prosím,nemá niekto rakytník,achacha a korytnačky,vymením za čo budete chcieť.Ďakujem.

17. misakuh

misakuh Pisálek fóra

I já jsem dneska měnila s hráčem blazzineceq a vše proběhlo naprosto v pořádku, jak jsme se domluvili tak bylo.

Abych nebyla mimo téma sháním vánoční stromek, veverku, pokud máte napište - však se domluvíme :)

18. Monnila

Monnila Pisálek fóra

Ak má niekto nejaké veci a darovacie kupóny nazvyš, poteší ma hocičo, keďže ja ešte moc vecí na výmenu nemám. :)

19. lu79va

lu79va Zelenáč fóra

ahojte, nemá někdo navíc veverku?

20. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Zdravím,
    Hledám John Citron. Napiště holoubka a zkusíme se dohodnout. :)

Pro nováčky tu mám také něco :)
    Jestli je tu nováček, tak ať mi napíše zprávu a domluvíme se. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.