Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Mně už sluneční hodiny ne, děkuji, poslední dva úkoly šly nečekaně rychle ;) Kdo potřebujete něco poslat, pište, zatím posílám Rechtarka, son00 a kronox ;)

P.S:Nejde mi poslat pošta, tak to zkusím později ;)

Naposledy upraveno: 6/9/15
  2. getz12

getz12 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji.
    ahojte lidí prosím kdo muže pošletemi egyptský poklad chybí hodně ale nemůžu oplatit už nemám dárky :-( jinak to nedodělám děkuji všem co pomůžou

chybí my dva ukoly prosím o zaslání ještě jednou kdo muže a pomuže já poslat bohužel nemůžu díky moc moc

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/15
  3. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte ak by ste mohli poslat vypadavatko budem rada.Dakujem

4. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Kdo potřebuje poslat dárek, tak ať mi napíše do hry. ;)
    Nick stejný jako tady. ;)

5. -Urbyman91-

-Urbyman91- Zelenáč fóra

Pokud by mohl někdo poslat sluneční hodiny, budu vděčný.

6. ítío

ítío Pisálek fóra

Prosím, kdo může poslat egyptský poklad- ten bohužel chybí. Jinak nemám šanci na dokončení. Díky moc

7. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Ahojky chybí mi ještě 12 vypadávátek kdo by mohl pomoci budu ráda předem dík

8. Enny74

Enny74 Pisálek fóra

prosím kdo má hotovo a mohl by poslat vypadávátko budu moc ráda chybí mi na poslední úkol

9. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

prosím taky o Egyptský poklad, ráno mi něco popadá, ale chybí mi jich ještě hodně :( předem díky za každý kus

10. honzapol

honzapol Pisálek fóra

Já taky prosím moc a moc o poklad - vypadá to, že mi akce unikne o několik kusů. Ráno ještě něco spadne, ale asi to nedám. Díky moc

11. 314je

314je Zelenáč fóra

Mám volné dárky, napište ... nick: 3,14je

12. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

ahojte, prosím pošlite mi hodiny, chýba mi ešte 5 úloh, ale stojím na výmene dve hodiny, aby som to preskočila a ešte dačo urobila, ďakujem veľmi pekne.

13. Sabculiq

Sabculiq Zelenáč fóra

Prosím o zaslání egyptského pokladu, kdo můžete, moc děkuji, chybí mi 52 :(

14. BleskM

BleskM Zelenáč fóra

Pěkně prosím o egyptský poklad... předem moc děkuji.

15. ítío

ítío Pisálek fóra

Moc prosím o zaslání egyptského pokladu. Dost mi jich chybí. Všem moc děkuju

16. nakopečku48

nakopečku48 Pisálek fóra

Prosím o poslání pokladu,chybí mi ještě 21 kousků,předem dík snad to dodělám.

17. jamima

jamima Zelenáč fóra

Ahoj všem farmářům, prosím kdybyste někdo měl volné dárky, prosím pošlete mi egyptský poklad. Chybí mi ještě 40 kousků. Nestíhala jsem to, protože přes víkend u nás vypadává internet a to pak chybí. Moc děkuji jářa.
    Všem přeji zdárné dokončení a předem děkuji naší komunitě za solidaritu :))))

18. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj mám poslední volný dárek kdo potřebuje pomoc napište do pošty nick HELENIE

19. Tesssík

Tesssík Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji.
    prosím o poklady, ještě mi jich pár chybí - díky moc Tesssík

Díky všem za spolupráci, je to doma a celé, ještě jednou díky moc :)

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/15
  20. dasulla1

dasulla1 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat nový, ten předchozí smaž. Děkuji!
    Prosím, kdo múže pošlete mi poklad. moc díky romča2012

prosím romča 2012

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.