Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mikeši, chtěla jsem s tebou něco už vyměnit, ale psalo mi to, že neexistuješ, tak jsem to vzdala :)

2. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

máš ho doma, Mikeši...:inlove:
    A já nabízím růžové kachničky a amherstii za tu dekoraci, jak medvěd loví ryby..nevím, jak se jmenuje, ale moc se mi líbí, jsem na medvídky..třeba bych mohla ještě něco přihodit, pokud by ji někdo měl navíc..
    jo, a taky mám navíc ptakopyska, toho pošlu tomu, jehož nabídka mě nejvíc zaujme..takže prosím posílejte konkrétní nabídky..moc děkuji a přeji úspěšné výměny všem..
    Edit, tak ta dekorace se jmenuje Nejlepší kamarádi..ale o tu je tu fackovačka, takže asi neuspěju..

Naposledy upraveno: 29/7/15
  3. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím Příšeru z rybníka + ptakopyska nebo kivi + stromXXL z farmy dle výběru k tomu za růžovou barvírnu.

Hledám některé červené stáje (
    vraní hnído, lanýžová farma, vraní úkryt, rodeo ranč, pštrosí farma výměnou za jiné....kachnny, chovný rybník, netopýří jeskyně, oslí stáj, koňská stáj).
    Pište nabídky holoubkem, díky.

4. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj plyšulíne - máš zřejmě na mysli dekoraci Nejlepší kamarádi - kuk

Přeji ti fajn hru

plyšulín tohle ocenil(a).
  5. formicka71

formicka71 Zelenáč fóra

Ahoj, nenašel by se u někoho přebytečný sob? Můžu nabídnout řemeslné produkty, na druhu a množství se určitě domluvíme. Předem moc děkuji

6. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

NABÍZÍM:

Pštrosí farma IV.(výrobna na pštrosí vejce), Chameleon IV., Kachník IV., Koza IV., Kravín IV., Koňská stáj IV., Oslí stáj IV.
    Kravín III., Netopýří jeskyně III., Prasečí chlívek III., Koňská stáj III., Chovný rybník III.
    Kurník II., Králík II., Ovčín II., Netopýří jeskyně II., Koňská stáj II., Chovný rybník II.,Včelín II., Pštros II.
    Kivi, Vlk, Čáp, Kohout, Žába, Losí pódium, Ježek, Kočka

Buk, Bez Černý, Lokvát, Broskvoň xxl, Citrónovník xxl, Jeřáb, Meruňka, Kdoule xxl, Datlovník xxl, Jedle xxl, Mandlovník xxl, Javor Cukrový xxl...
    Pistácie xxl, Granátovník xxl, Juvie Ztepilá xxl, Fíkovník xxl, Strom Kiwi xxl, Liči xxl

VLAJKY:

Anglie, Austrálie, ČR, Francie, Řecko, Slovensko, Dánsko, Rusko, Skotsko Španělsko, Švédsko, USA, Švýcarsko...
    Ááááá!,Andělská křídla,Ať teče pivo proudem,Baba Marta,Bonbónová exploze,Borsty špinavý továrník,Borsty a.s.,Brazilské barvy,Bulharské barvy,Crow dsurfing,Černá kočka,Čoko skvrny,Degustace vín,Dýňový řezbář,Duhový strom,Farmářská kočka, ,Fotorealismus,Francouzské barvy,Fraggle jízda Home Run!, Hlavička,Han Saturei,Hřiště pro kočky,Hvězdářský dalekohled,Kocour Boll,
    Lunární raketový batoh,Marcipánové srdce,My Little ponny Fluttershy,My Little ponny pinkie pie,Neočekávaná návštěva,Ničitel paliček,Obrovský farmářský ohňostroj,Perníkový mužíček,Pařížská kavárna, Pantomima,Panthenón I.,Pštrosí běžící pás,
    Pletací ovce,Postřikovač,Přehlídkové molo,Pivní katapult,Přející rybář,Quasimouso,Randy Farmhol,Řecké barvy,Sigi Freund,Stánek s cukrovou vatou,Soutěž v pojídání,Svišť Ruda,Sobí hry,Sněhové dělo,Svatojánská hranice,Sólo slepice,Šťastná kráva,Švih srpem,Tiki ovce s kotlíkem,Trims´N´Roses, ,
    Trouba na sušenky 3000,Trabant,Turbo křeček,Traktor ,Valentýnská ovce,Velikonoční zvyky,Vodní meloun,Velikonoční kuřátka,Vodní hra chytání kachniček,Wembley Fraggle,Zimní čarovná koule,Zmrzlinový vozík II.,Žába pyromanka

Moje nabídky v lodi,můžu stáhnout a vyměnit kdo by měl zájem:

SHÁNÍM:

Postel hrůzy (směním třeba i za kávovar (BBZ)
    Kanón lásky
    Duch lásky

Sýrové fondue
    Stánek se zmrzlinou
    Láska pod větvičkou jmelí (vyměním i xxl stromky vzácné nebo J.C. a pod.)
    Kaštanový pavouk
    Kaštanový farmář
    Samba ovce
    Královská palma se srdíčky
    Srdce pro maminku
    Pohádka na dobrou noc
    Narozeninové balónky
    Valentýnský kohout
    Sněhová fontána
    Láska nebeská
    Pouliční umělec

Barvírna IV., Továrna na koberce IV., Vranní úkryt IV., Netopýří guáno IV., Angorská vlna IV. , Bio Lep IV.

Dám i víc věcí dle nabídky,není problém se dohodnout.

Sháním Horkovzdušný balón
    modrý z MS 2010,pište co by jste za něj chtěli,mám toho dost.nebo vyměním za MS 2011
    ----------------------------------------------------------------------
    Psyché76 daruji mývala

7. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, ponúkam šnorchl obchod najlepšej ponuke. :)

8. STYBI

STYBI Velmistr fóra

nabízím 2 růžové chlívky (slepice, kachny, králící nebo kozy) za růžové chameleony

Naposledy upraveno: 29/7/15
  9. hospodskej

hospodskej Pisálek fóra

Ahoj. Nemá někdo přebytečné skunky nebo sovu?

10. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

dobrý den,
    ještě to zkusím, sháním dekoraci rybářská zábava.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Nabízím 3x ptakopyska za JC, nebo balon 2010.

12. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

stále sháním střemhlav, zuzino letadlo a večeři pro tři.... nabídne ještě někdo?

13. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Nabízím Příšeru z rybníka, soby. Pište do zpráv nabídky

14. Petr

Petr Pisálek fóra

Ahojky všichni, nemohl by mi někdo zaslat Lektvar přátelství nick PeDo61. Děkuji všem

15. Mirkaf

Mirkaf Zelenáč fóra

Pěkně prosím, smutně koukám, potřebovala bych soba do úkolu. Předem moc děkuji

16. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Nemáte někdo oranžové myšky?

17. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

lektvary moc nepadají budu ráda pomoc děkuji

18. getz12

getz12 Pisálek fóra

ahojky farmáři prosím potřebji pomoc s lektvary kdo my pošle tak moc díky

19. HeellMustafa

HeellMustafa Rádoby autor

Ahoj
    potřeboval bych 10 lahviček modrého elixíru,abych mohl splnit první úkol.Děkuji.

20. mikeks

mikeks Rádoby autor

Prosím prosím, nenajde se někdo kdo by mi poslal Lektvar přátelství? chybí asi 30 kusů, děkuji moc :-D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.