Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Mirkaf: Vánoční strom se dá koupit v obchodě za floreny
    No jinak
    Sháním
    soby, tamaridový strom, ptakopysky

Pište holoubka. Určitě se domluvíme

PS. Rád bych kdybyste mi poslali Lektvar přátelství.
    Děkuji

2. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre mna akcia uz konci
    dakujem vsetkym za bezproblemove vymeny, a ostatne veci hadam nabuduce. xD

ostatnym prajem nech sa im podari este co to pomenit a sup sup uz menate moc casuxD;):D

Dakujem velmi pekne mojej farmarskej manzelke tazvenuse za velmi hodnotnu ruzovu stajnu

3. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Nemá nikdo výkonný balič triček?? mužu nabídnout ptáka kiwi, kohouta, lišku, továrnu na plachty, vlčí doupě a plno dalších popřípadě si napište :)

4. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ponúkam teplovzdušný balón MS (2010) najlepšej ponuke :)

5. 18500

18500 Rádoby autor

hladam kowhai a amherstiu a ebenovnik xxl rajciakovy

Naposledy upraveno: 29/7/15
  6. Skalapetra

Skalapetra Pisálek fóra

sháním jinan...např za granátovník apod

7. loopos

loopos Zelenáč fóra

hledám mišpuli 2x a slivoň 1x.. pište do hry, ale jen rozumný nabídky. PS nemám žádné červené, růžové a podobné stáje

8. Crower

Crower Vážený autor

Nabízím

růžové včely za 4 Moring XXL

růžové krůty za 3 Moringy XXL

růžové kozy za 2 Moringy XXL

růžové králíky za 2 Moringy XXL

růžové kachny za 2 Moringy XXL

Poraz Lukáše za Perníkové srdce nebo Srdce pro maminky

Zimoděj 2011 za Perníkové srdce nebo Srdce pro maminky

Farmerama Aréna (Otevřená) Vyměním za Farmerama Arénu (se střechou)

9. kokelika

kokelika Zelenáč fóra

Ahojky

Sháním ještě poslední dekorace:

Čas na hraní
    Čarodějnickou kuchyni
    Stávku

Nabízí třeba více věcí za jednu dekoraci:
    xxl stromy
    kerberos
    chlívky
    výrobny
    spousta dekorací i do stonků

Nabídněte poštou prosím,možností je hodně jen solidní nabídky .... Díky Lenka ve hře kokelika

10. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

EDIT - tak než jsem dovařila oběd, už křečci dorazili a dokonce dva, milionkrát děkuji strašně hodným farmářkám flexka a hudy536, ani nechtěly ty moje přemnožené kočky, mám obrouvskou radost a jsem moc vděčná, pošlu alespoň MJS, snad se bude při příští akci hodit:)

Ahoj, moc prosím o pomoc ty, co mají navíc křečky. Jsem hrozné pako, měla jsem 3 kočky a jedny křečky, no a omylem jsem ty jediné křečky vyměnila za čtvrté kočky, chtěla jsem to samozřejmě udělat naopak :oops: prosím prosím, vyměnil by se mnou někdo ty kočky za křečky, nejlépe 2 za 2, alespoň jedni křečci mi ale moc pomohou. Strašně moc předem děkuji

11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

zdravím našlo by se u někoho:
    Kowhai
    ptakopysk
    amherstie?
    piště prosím poštou mám i jiné speciály k výměně...

12. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Zdravím lidičky, najde se nějaká dobrá duše která by poslala obyčejný kravín, koně nebo ryby? Zase bych se dostala o kus dál s Noemovkou, stáje po splnění přepošlu dál.Děkuji.

13. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;)

nabízím: červený kravín, výroba prach. peří červený, chovný rybník červený, oslí stáj červená
    kotec pro sviště,veverky, kivi, kohouty, křečky, losí pódium
    kozí strom, slivoň trnitá

pošli nabídku (holoubka)

Chtěla bych moc poděkovat své sousedce čarodějka22 poslala mi "Rybářskou zábavu" moc děkuji:D

14. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

SHÁNÍM:
    · Šnorchl obchod
    NABÍZÍM:
    · JC, Dekorku nejlepší kamarádi, , tamarind, amherstii. Kowhai atd. atd
    · růžovou kotlárnu, růžoví osli, růžoví koně, 3x růžové včely, růžoví králíci, prasata růžový, růžové kozy, červený kravín, červený prasečí chlívek, červený včelí úl, červený pštrosí výběh, červená kotlárna, červená oslí stáj, oranžové a žluté chlévy ve velkém množství
    · všechny běžné stromy, všechny stromy z tajemných sazeniček takže např. tamarind, strom
    · dekorace jako: Mrkvový střelec, vítězná fotografie atd…, čoko-kuřátko, narcisy, velikonoční kuřátky, čoko-zajíc… Borsty, a.s.… Narozeninová ovečka Jůlinka, Ovce a jehně, Papírové srdce, Han Salaturei, Alfréd Lahůdkář, Traktor, Turbokřeček 2011, Home-Run, Tiki ovce, Perníkový domeček… Práskací bonbon atd.., Vítězný mlýn atd… Výměna triček, vítězná penalta atd., Kohout monokl atd… Výkonný balič triček atd… (vždycky celej stonekJ)
    · všechny běžné stromy, všechny stromy z tajemných sazeniček takže např. tamarind, strom hroznu moře, mišpule, lokvát, sakury, všechny XXL stromy z farmy i Baha
    · všechny normální chlévy a výrobny, i chlévy a výrobny z tajemných stájí (holuby, čápi, lišky, mýval, ježci, krtci, kočky, myši, medvědy, skunky, křečky, veverky, světlušky, motýly, orly, továrny na hůlky, na koberce atd. atd.) všechna nová zvířata co jdou měnit
    97 lvl, Baha 269 lvl, PE 5/MA 5/KVĚ 5/SPA 4/ALCH 4/TRH AN

Jsem na čestné listině, posílám jako druhá, pokud neodepisuji, nabídka mne nezaujala, nebo mám vyčerpané všechny zprávy, děkuji za pochopení.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nabízím pandánovou palmu XXL za tomel japonský XXL.
    Lidi, proč nic nepotřebujete vyměnit?

Ale to jsem si nevšimnul, že mi někdo někdy ukradl sedmičku.
    Vždycky tam byla. Takže Mikeš7 nebo mikeš7, sám nevím.
    A to jste mě nemohli nakopnout dřív, bando? No hrůza.
    xD

16. osirisone1

osirisone1 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, stačí užít oslovení hráče. Děkuji
    *odstraněna zbytečná citace

za palmu ti pošlu 2x bud.ruku+ 2x tamarin

17. nija´bahe

nija´bahe Pisálek fóra

Ahojte,máte někdo na výměnu dekoraci "Nejlepší kamarádi" pokud ano napiš co by si za ní chtěl.!Děkuji nija´bahe

18. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Ahoj, nepodaroval by někdo obyčejný bez, buk, dub či jiný obyčejný strom?
    Moc děkuji.
    Rosmas34

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeši ...vyměním za co požaduješ. Píše mi to, že neeexistuješ, pošli holoubka na pajaable

20. marima41

marima41 Pisálek fóra

Tak ještě můžu nabídnout kowhai, amherstii a ptakopyska. Uvítala bych růžové krůty, netopýry, oslíky, chameleony nebo výrobny:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.