Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Simi8-

-Simi8- Zelenáč fóra

Ahoj všichni,
    vyměnil by prosím někdo ptakopyska (sháním) za ptáka kivi a rybářskou zábavu (sháním) za příšeru z rybníka?

2. damduláček

damduláček Zelenáč fóra

ahoj je mi 7 let a nemám strom budhova ruka a tamarind a karob hledám někoho hodného kdo by mi ho mohl darovat moc toho nemám ale poslal bych hezký dárek děkuji Stáník
    (mám ježka,myšky,krtka chamelona,křečka)

Naposledy upraveno: 28/7/15
  3. marublaha

marublaha Pisálek fóra

Děkuji zúčastněným za Tamarind a Ptakopyska.

Stále sháním Lektvary a ještě mám na vrácení.

4. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

ahoj neposlal by mi prosím někdo lektvar přátelství děkuji

5. Jahodova

Jahodova Pisálek fóra

Ahoj,
    Nabízím:
    Čápi, kočky, myši, mývala, krtka, psa, žáby, vlka, kohouta, párty ovčín, bobry ++
    Červené - netopýry, koně, ryby, včely, pštrosy
    Továrnu na plachty
    Oranžové – barvírny, kozí mlékárna, netopýří guano, pštrosí farma, jídelní hůlky
    Mohu nabídnout i xxl stromy, z farmy jakýkoliv, z baha jich mám taky hodně (nemám ale moringu ani pandán)

pošlete případnou nabídku do pošty. děkuji

6. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím Příšeru z rybníka + ptakopyska nebo kivi + stromXXL z farmy dle výběru k tomu za růžovou barvírnu.

Daruji holubník, čápa, rybník pro žáby, zlaté bobry, výběh pro kohouta...(podle počtu zbývajících licencí...), pište holoubkem.

7. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

pro nováčky co mají farmu krátce, můžu poslat něco jako myši, kočky, holuby,apod. a oranžové výběhy normálních stájí, tak si písněte o co máte zájem, mám 5 darovacích licencí tak si pospěšte

8. lsovova

lsovova Zelenáč fóra

Ahoj, sháním dekorku Nejlepší přátelé a nabízím za ni Příšeru z rybníka...
    Nemáte někdo navíc?

9. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

ahojte sháním anakondy c++,růžové oslíky,nebo růžové včelky

a nabízím za to ptakopyska,kiviho,kowhai,amhertii

Žumpík

10. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stále sháním rybářskou zábavu. Mohu nabídnout příšeru z rybníka a nabo strom Kowahai, Lotvát a spoustu jiných stromu, můžeme se domluvit přes sovu. Díky

11. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Sháním:
    kaštanový farmář,aštanový ježěk
    růžový kurník, růžový prasata
    pište holoubkem co za to :)

12. malýlord

malýlord Zelenáč fóra

Sháním rybářskou zábavu, nejlepší kamarádi a dále vítěznou penaltu, trofej vítěze a veřejné sledování. Mám co na výměnu, takže si napište požadavek;)

13. MOST89

MOST89 Zelenáč fóra

shanim dekoraci ohiva laska dam i kiwiho

14. rrenda

rrenda Pisálek fóra

sháním dekorace úklidový tým a rybí kamarád a xxl pandámová palma xxl moře plodu

15. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

Helou ve spolek. Prosím, dekorku Rybářskou zábavu dám za dekorku Večeře pro tři.
    Pište rovnou na farmu ThirtyThree. Děkuji

16. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    moc děkuji kacaba57 za holubník, čapí hnízdo a obydlí pro ježka.
    Když budete ještě někdo moc hodný a pošlete mi cokoliv co nepotřebujete budu moc šťastná. Jsem 11 - fenyklový farmář.

17. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Prosííím, prosííím, smutně koukám taky hledám hodného farmáře a hlavně normálního. Mám příšeru z rybníku a vyměním za rybářskou zábavu. Najde se někdo takový?

18. Manynek

Manynek Pisálek fóra

Ahoj,mám navíc několikero koček,taky ježka,žabku,myš nevymění někdo nějak rozumně?

19. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Opravdu se nenajde někdo , kdo mám J:C navíc? A já nabízím ptakopyska nejlepší nabídce ;)

20. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Nemám moc čo ponúknuť ale nazbierali sa mi nejaké hlubníky a ježkovia tak ak by mal niekto zaujem píšte :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.