Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hubertik poslala jsem ti soukromou zprávu co bys chtěl za stáj asi neumíš odpovědět -/lvl.5/, tak to zkus tady ahoj

Džejminka73 pošlu ti medový, ozvi se

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

sháním jakékoliv stromy XXL i na BAHA

mohu poslat jako dárek produkty z řemesel : MJS, cukíňák, velikonoční marmeládu atd. - napište o co máte zájem

3. Mladase24

Mladase24 Zelenáč fóra

mám strom hroznu moře XXL - dám nejlepší nabídce

4. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Vie niekto ponúknuť

srdiečko love
    surfujúceho Daffsona
    arénu 2010
    arénu 2011
    kvetinovú ovečku

5. jindra.korc

jindra.korc Zelenáč fóra

Ahojky, prosím jestli má někdo nepotřebné dekorace (nehodnotné) na pole 1x2..... Potřebuji do stonku.....Všem dárcům předem děkuji.... jindra.korc

6. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Kdyby někdo potřeboval mývala a nebo bobra classic++ tak zdarma pošlu. N.

7. -pody-

-pody- Rádoby autor

Sháním želvy, dám za ně cokoli.

8. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj -pody- sice moc nerada, ale musím tě zklamat, želvy nejsou obchodovatelné. Obchodovat se dá s předměty, které jsou ve hře déle než 4 měsíce.

medved321 - své poděkování prosím příště směruj do tohoto tématu - Poděkování - je k tomuto určené. Děkuji

Přeji ti fajn hru

9. opicevpeci93

opicevpeci93 Pisálek fóra

ahoj. vyměním Rybářskou zábavu (bz 2150) za dekoraci stejné nebo podobné bz protihodnoty. pište na farmu

10. teddysek1911

teddysek1911 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Pre miladky
    Ahoj poslala som ti dnes holubka, samozrejme aj slubeny strom a par veci navyse, kvoli oneskoreniu, ktore vsak nebolo mojou vinou. Bohuzial ked mi vypadne net, v noci vela toho nespravim, kedze to nebolo len u mna.

Ahojte,
    Zhanam este dekorku cas na hrani, uz mi chyba len ta. Mam skoro vsetko, vcetne novych stromov, chlievov, staci sa opytat

Pre miladky, mas holubka, slubene veci aj prispevok pod svojou spravou

Naposledy upraveno moderátorem: 28/7/15
  11. nublon58

nublon58 Zelenáč fóra

Ahoj. Rád bych získal růžové chameleony, nabídnout toho mohu dost - kombinaci několika věcí, např. ptakopyska, rybářskou zabavu, jinou růžovou stáj, JC, amherstii apod. Dekuji za nabídky do posty

12. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    přestože asi mám minimální šanci, tak nic nedělá sice nic nezkazí, ale taky nic nezíská.
    Sháním nejlepší kamarádi, rybářská zábava, ptakopyska.
    Nemám nic růžového, červené mám koně, pštrosy, kozu, kravín, výrobnu prachového peří, netopýry.
    Dále mohu nabídnout tajemné chlévy a stromy. Dám 3 kousky(prakticky libovolné kombinace, avšak po jednom kousku od každého) a k tomu přidám buď bio lep nebo kotlárnu. Při rychlé nabídce obě dvě.
    dále sháním dekorky na Ostrov(dávají BBZ - alespoň 800BBZ za den), ale tam dám max jeden kousek (vlci, holubi, čápi, bio lep, kotlárnu)
    Nabídky případně do pošty

13. -fannylove-

-fannylove- Aktivní autor

Ahoj
    Sháním dekorace na BAHA a stromy XXL na BAHA.
    Nabídněte a třeba se domluvíme.

14. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

ahoj, nabízím příšeru z rybníka, zjistila jsem, že mám dvě, ani nevím, co za ní chtít, růžovky mi netřeba, spousty mi toho chybí, tak se někdo ozvěte a dáme to dohromady

15. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Nabízím příšeru z rybníka za ptakopyska :)

16. farmář1970

farmář1970 Rádoby autor

Zdravím všechny ve spolek :) Nutně sháním dané dekorace a to: NEJLEPŠÍ KAMARÁDI a RYBÁŘSKÁ ZÁBAVA. Poté sháním další dekorace a to ze STRAŠIDELNÉHO ÚPLŇKU, ZLATÉHO OXCARA, STINKYHO SUPERSTAR 2, dále sháním ČERVENÉ UPGRADY PŘÍBYTKŮ a DÍLEN a XXL LIČI.
    Pokud by někdo něco měl, prosím pište mi a poté se zkusíme dohodnout co a jak? :) Předem děkuji.

17. 02elda

02elda Zelenáč fóra

Nabízím nejlepší kamarádi za ptakopyska

18. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj ve spolek, omylem jsem si vyměnila stříhárnu ovcí lV, není někdo kdo by jí mohl postrádat?Nabízím ptakop. nebo jiné ružové stáje.Přeji hezký den a děkuji

19. silaci

silaci Pisálek fóra

• Prosím - používej velikost písma pro běžný text max. 4. velikost písma 5 je povolen pouze pro zvýraznění části textu. Děkuji
    Sháním:
    Ježečky,Kohoutky,Lištičku,Želvičku,Losánka,Krečka,kiviho,svišťe,sobíka,veverku
    Stromy:lokatek,Kawhai,malvice rakytníček,mišpulin,plod lípy,samara,silvoň,Káštan,javor,Mirabelka magnolíe slaný strom cukrový strom parvémový strom
    :inlove:Váš (silaci) :inlove:

Prosím neposlal by mi někdo něco zadarmo prosím
    prosím Nic sto ho nemám moc prosím

(Poslal mi něco jen 1 člověk)

20. 3lida

3lida Zelenáč fóra

Nabízím příšera z rybníka za ptakopyska

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.