Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. veselá-nuda2

veselá-nuda2 Zelenáč fóra

Ahoj, má prosím někdo volný dárek a může poslat řetěz. Moc děkuji a pište, kdo chce poslat zpět.

2. nikisek01

nikisek01 Pisálek fóra

prosím moc o zaslání dárku....řetěz.....chybí mě i po ranní sklizni 52kousků

3. AnMaDi

AnMaDi Pisálek fóra

ahojda, mužete mi moc prosim poslat řetěz? ještě mi jich chybi 80 :cry: předem moc děkuji;)

4. janakad

janakad Pisálek fóra

prosím všechny farmáříčky, kteří mají hotovo a mohou mi poslat řetěz, chybí mi jich 110, jinak to nedodělám a a to jsem už vše do úkolu dala, MOC DÍKY

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

pošli holoubka

6. maky9

maky9 Pisálek fóra

Chybí mi 75 řetězů :oops:, mohu dnes přijmout ještě 12 dárků. Prosím, kdo máte navíc, dnes můžu poslat ještě 3 řetězy, kdo nepotřebuje, pošlu zítra jiný dárek. Děkuji moc.

7. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

Prosím kdo může pošlete mi prosím řetěz chybí mi jich posledních 30 ks díky moc

8. tom.j

tom.j Pisálek fóra

Ahoj moc prosím chybí mi ještě kolem 30 ks řetězů kdo může prosím pošlete mi moc děkuju

9. marima41

marima41 Pisálek fóra

Ahoj všem, pokud někdo ještě potřebje řetěz, pošlete holoubka...mám volné dárky:)

10. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ještě mám volné dárky - jestli někdo potřebuje řetěz, pošlete holoubka!!!!

11. Albyk.Kre

Albyk.Kre Zelenáč fóra

Prosím může ještě někdo poslat dárek řetěz, ještě mi jich 5kusů chybí :-((
    Prosím moc, byla by to moje první dokončená celá akce....

12. mijan7

mijan7 Pisálek fóra

mám volné dárky pošlete holoubka;)

13. jandak

jandak Rádoby autor

• Povolené je mať tu jeden aktívny príspevok za deň.Ak sa rozhodnete napísať ďalší príspevok v ten istý deň, tak si ten predošlý zmažte, ďakujem
    Ahojky, kdo bude chtít poslat řetěz pošlete si holoubka, ráda pomůžu.

mám ještě poslední 3-dárky kdo potřebuje pošlete holoubka.

Naposledy upraveno moderátorem: 13/11/14
  14. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Ahoj farmáři, mám ještě 4 volné dárky, kdo chcete světelný řetěz, pošlete si holoubka ;)

Pro začátečníky - holoubkem je myšlena zpráva v poště (doručení se na farmě objeví jako holub se zprávou) nikoliv vzdušný pozdrav!!
    Díky zprávě v poště vás mohu přidat do přátel a pak poslat dárek, jinak to nejde. Někdo poslal vzdušný pozdrav a po odkliknutí nemůžu trefit kdo to byl...

15. Orliček

Orliček Magnát fóra

• V tvojom príspevku mi chýba žiadosť alebo ponuka ohľadom darčekov. Podobné príspevky poprosím do Debatného kútika,ďakujem
    Asi se ještě sbírat kaštany nebudu moc, jsem teprve levl 15 a nemam otevřenou louku - moc toho mít asi nebudu, škoda že nebudu mít nějakou pohyblivou dekoraci. A o stonek se taky nemusím snažit

Klárka

Naposledy upraveno: 20/11/14
  16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, jsem trh AM, už minule jsem pár lidem se stejným trhem pomáhala při TOPCE. Monička pokud budeš potřebovat napiš a nějak to vymyslíme, plodů ze stomů mám dost. Totéž platí i pro mou úúúúžasnou sousedku Erču, před kterou smekám nejen farmářsky ale i lidsky, přála bych ti florenovník co Veronika a Amálka považují za prodělečný stromek. Přízemnost je bohužel znamení opovrhování...s tím už se nic dělat nedá. Erčo DEJ TO. MÁŚ NA TO. Na příspěvky vlastníků forenovníku nehodlám nijak reagovat, myslím že už tak jste osvícení víc než dost, rozhodně soucit není to co je vám darováno ani ho nepředáváte dál.

Erča101 tohle ocenil(a).
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Prosím, nemůže mi někdo vypomoci MJS ke splnění 5. úkolu Kaštánků? Nějak jsem se kousla na zvířatech.

18. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Ahoj hledám někoho kdo by se mnou vyměnil cukino-jablečný koláč za MJS :)

19. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Prosím nějakou spásnou duši o vypadávátka, protože zase nepadají :)

20. polacka

polacka Baron fóra

Ahojky,
    prosím hodné farmáře o zaslání mikulášských dárků. Nepadají a nepadají. Nezůstanu nic dlužna.
    Děkuji moc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.