Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

ahoj nabízím růžové koně, krávy , ovce , koz, kachny výměnou za růžové chameleony, včely, velbloudy pandy

dále nabízím mnoho i starších stájí z tajemných výměnou za řemeslné produkty mám i dekorky rybářská zábava a příšera z rybníku pište holoubka

2. 05beruska

05beruska Zelenáč fóra

Ahoj prosim kto podaruje nejake zbytocne stromy a chlievy. dakujem

3. grease65

grease65 Pisálek fóra

Nabízím ptakopyska, kiwi, rybářskou zábavu.

Spoustu starších dekorek: rozvlněný chomáček organické bavlny, divoký tkalcovský stroj, velikonoční kuřátka, zlatý déšť, valentýnskou krávu a ovce aj.
    Nabídky herní poštou.

4. silaci

silaci Pisálek fóra

Sháním:
    Ježečky,Kohoutky,Lištičku,Želvičku,Losánka,Krečka,kiviho,svišťe,sobíka,veverku
    Stromy:lokatek,Kawhai,malvice rakytníček,mišpulin,plod lípy,samara,silvoň,Káštan,javor,Mirabelka magnolíe slaný strom cukrový strom parvémový strom
    :inlove:Váš (silaci) :inlove:

Prosím neposlal by mi někdo něco zadarmo prosím
    Nic skoro nemám

Naposledy upraveno: 28/7/15
  5. tapinka83

tapinka83 Zelenáč fóra

měl by někdo zájem o ptakopyska? za kiwi

6. lucisekzaza123

lucisekzaza123 Zelenáč fóra

Ahoj,potřebuji rybářskou zábavu oproti marmeládám a chlívkům,ale růžovky nemám.

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj silaci,
    želva, rakytník, lípa nejdou posílat. Plody stromů si můžeš koupit na trhu, nikoliv vyměnit v této akci.

hubabuba1968,
    děkuji za upozornění, nějak jsem byla popletená tím, že byly napsány plody a ne stromy.

8. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním: Horká lázeň
    Nabízím: Výběh pro kivi (nebo si napište, prozkoumám inventář stromů, stájí a dekorací)

9. gret.ka

gret.ka Zelenáč fóra

prosím najde se dobra duše která pošle ptakopyska pošlu ružový chlívek neustále se mi vyhyba holubu myši po 10

10. zuzikk15

zuzikk15 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový ten předchozí si smaž. Děkuji
    Nemáte prosím někdo navíc motýly ? Mohu za to něco poslat, jen si řekněte co a snad se domluvíme

*odstraněna zbytečná citace

Najeďte na poštu, napsat zprávu hráči a poté označit a přidat do přátel

Naposledy upraveno moderátorem: 28/7/15
  11. Netopírek12

Netopírek12 Zelenáč fóra

Ahoj nabízím narozeninové puzzle A,B, C,D,
    vyměním za kouzelná lampa I nebo II
    Pište na Netopírek12

12. pavda

pavda Zelenáč fóra

ahojky scháním rybářskou zábavu dej vědět co za ní potřebuješ a vyměníme to.díky PAVDA

13. vierka199

vierka199 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahoj, motýle mám, ak by bol medveď, napíš ,dohodneme sa.

nemá niekto naviac medveďa?

14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj medved321 - z tvého seznamu přání je bohužel většina toho s čím nejde obchodovat ( garcinie, korkový dub, želva, ledňáček, lípa, , mišpule), prosím pročti si tyto seznamy a podle toho si svůj příspěvek uprav. Děkuji.

Co lze darovat , Co lze vyměnit , Co lze prodat

Přeji ti fajn hru a úspěšné obchodování.

15. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    ahojky. prosím neměl by někdo na výměnu Faraon Tutenramon. dám za ni Nejlepší kamarádi, produkty, stromy dle dohody. pište na farmu určitě se ozvu a domluva jistá.

ahojky. nabízím Příšera z rybníka ( bz 1050) za dekorku stejných, podobných, bz bodů. + jarní věnec. holoubek dohoda?

16. Helnkat

Helnkat Pisálek fóra

Sháním růžový vrány a netopýry, písněte co za ně :)

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj medved321 - ještě jedna malá drobná chybka - baobab a malvice ( jeřáb oskeruše) nejsou též ještě obchodovatelné.

Přeji ti fajn hru a úspěšné obchodování

18. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

Zhanam AMHERSTIU
    mam zaby, kohutov vlkov, medveda, bociana, holuby nieco sa najde

19. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    zdravím, mám stejný problém, tyto dekorky v letadle i na foru jen za růžovky, ač jsem vysoký lv, neplatič, tak toto fakt nemám, mohla bych nabídnout xxl strom třeba,ale o to nikdo nestojí, jak se dočítám.Tím pádem pro mě tato akce končí, nemám za strom, dekorku, stáj nebo cokoliv mi chybí, růžovou stáj nebo výrobnu. Co bych mohla měnit a mám, tak to nejde, takže pasé. A na farmě kde mám co měnit, protože tam občas něco padne, je to dost nízký lv, tak zase nemám licence ani floreny. A to nejsem náročná, opravdu chci jen co mi chybí do úkolů, třeba i po jednom kuse, nežádám ani nedostatkové stáje, ačkoliv jsou pro někoho plevel do lišty.Akce dobrá, ale kdo nic nemá ani ve vysokým lv, tak nic nezíská. A jak tu čtu děkovačky za nezištné dárky, proboha , co to je? Poslala jsem parkrát a ani děkuji, tudíž už ani toto nedělám.

a co za ty skvělé nabídky požaduješ?

anička2303 a vinea05 tohle ocenili.
  20. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hrozně moc toužím po růžové pandě nebo velbloudech na baha, vyměním za ně růžové ryby,oslíky,koně,ovce a ptakopyska přidám dekoraci vířivka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.