Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Sháním starou dekoraci Májka, mám její upgrade, ale nejde mi bohužel vyměnit, hlásí mi to "Nemáš dostatek zboží". Z minulosti vím, že je to problém s upgrady, kdy se nesprávně rozdělily při odstranění do lišty. Možná by mi stačilo i zapůjčení, pokud by byl někdo ochoten. Pište prosím holoubka, určitě se nějak domluvíme. Díky.

2. smon83

smon83 Zelenáč fóra

Ahoj,sháním výběh pro kiwi a strom amherstie. Pište,co za ně chcete.Díky

3. koudyova

koudyova Rádoby autor

dobrý večer,
    sháním dekoraci horká lázeň, za rozumné nabídky děkuji předem.

4. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Sháním:
    dekorace - zimní pyramida, pečená jablka, kaštanový farmář, Slyšte!Andělé zpívají!

Také JC (Johny Citrón).
    Pište, určitě se domluvíme.

5. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Zdravím farmáře,

sháním: dekorace 2x2 Rybářská zábava a dále dekorky dávající BBZ

nabízím: speciální stromy a chlévy, stromy xxl, jiné dekorace, pište prosím holoubkem nabídky děkuji domluvíme se :)

6. polnimyska44

polnimyska44 Zelenáč fóra

sháním dekoraci přírodní energetický nápoj a stávka....vyměním za ptakopysky nebo želvy

7. silaci

silaci Pisálek fóra

Prosím Pošlete mi někdo něco stromy ,chlévy ,dekorky, Upgrady- objednal jsem si licence na darovaní a tak Vám taky něco pošlu (Nic extra jsem lvl 73 a mám toho málo silaci :oops:(Poslat do správy co chcete podmínka ne co mi dát neslibuji že to budu mít když tak pošlu něco jiného :) Pište do správ.

Naposledy upraveno: 27/7/15
  8. Dora

Dora Zelenáč fóra

• Citace bez vlastního textu je považována za spam.

9. lerkan90

lerkan90 Pisálek fóra

Ahoj, kdyby někdo potřeboval žáby, kočky, granátovník, pistácii,..... Mohu poslat. Pošlete holuba na lerkan

10. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

Ahoj všem sháním dekorku rybářská zábava, pište co byste rádi, mohu nabídnout i kiviho Díky

11. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím dekoraci Příšera z rybníka + k tomu něco přihodím (lokvát, slivoň trnitá) a moc bych chtěla růžovou barvírnu.
    Dál sháním amherstii, za ni můžu nabídnout buddhovu ruku, tamarind a téměř všechny XXL stromy (ne Příšeru...)
    Nabídky prosím na holoubkem, díky moc, jsem na čestné listině.

12. selene90

selene90 Aktivní autor

nevíte prosím někdo proč nejde posílat maskovací obchod díky

13. vochomůrka78

vochomůrka78 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový ten předchozí si smaž. Děkuji
    Ahoj, jako všichni scháním RYBÁŘSKÁ ZÁBAVA A NEJLEPSÍ KAMARÁDI, nabízím za každou dekorku 2x kowai a 1 slivoň, klidně jěště budhovu ruku.

Ahoj, jako všichni scháním RYBÁŘSKÁ ZÁBAVA, nabízím 2x kowai a 1 slivoň, klidně jěště budhovu ruku nebo amrhestii.

Ahoj, jako všichni scháním RYBÁŘSKÁ ZÁBAVA, nabízím 2x kowai a 1 slivoň, klidně jěště budhovu ruku nebo amrhestii.

Děkuji všem za výměnu, podařilo se mi sehnat selý stonek z rybiček. Díky hospodskej a abc23 za super výměnu.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/15
    kubija a abc23 tohle ocenili.
  14. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

Prosím,někdo navíc ptakopyska?pište hploubkem,co sháníte a já bych měla,děkuji,mám čápa,holuba,losí podium,ježka,myš,mývala,kočku,vlka,kohouta

15. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Sháním Příšeru z rybníku. Nabízím Nejlepší kamarády. Děkuji

16. 18500

18500 Rádoby autor

hladam amherstia strom -napis ,co ziadas

17. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

[*] sháním růžové výrobny (koberce, hůlky, šperky, bikiny), dekorky Skákání panáka, Rybářská zábava a Příšera z rybníka, Farmerama aréna, Balón z MS (za tyto dvě mám i růžové chameleony, koně a krávy), Kaštanový ježek, Východ a západ slunce, Samba ovce, Muchovo mistrovské dílo, Skákání na rampě, Velikonoční radovánky, Vyvalené vejce, případně nejvyššího šlechtěnce na trhu AW (chameleon, kráva, prase, ryba)

[*] sháním voňavé stromy, jakékoli stáje i stromy z tajemniček... (ze stromů vajíčkový, s kozím mlékem, jinan, kaštan, vánoční...), starší tajemné stáje (sobi, veverky...), oranžové mývaly, červené kurníky a králíkárny

[*] nabízím Baha XXL stromy, růžové králíky, C++ stáje, oranžové výrobny, stromy z TS, XXL stromy na farmě, řemeslné produkty

[*] mám dekorky na Baha - Kritik kostýmů, Nabitý, Kávovar, Botanická zahrada, Pláž Copacabana + řadu dekorek na farmu včetně květinového králíčka...

[*] běžnější položky nabízím i za Želé z vypoulených očí či další řemeslné produkty

NEJSEM NA FARMĚ POŘÁD, MOC ČASU MÍT NEBUDU, SPÍŠE VEČER, ALE JSEM ČESTNÝ HRÁČ, TAK SE NEBOJTE, KDYŽ SE DOMLUVÍME :)

18. krokodýl2000

krokodýl2000 Pisálek fóra

ahoj sháním soby nebo ptakopysky
    nabízím: losy, losy classic c, myši, klokany, budhovu ruku, červené ryby .... prosím pošlete kdyžtak holuba :)

19. luciezezajeci

luciezezajeci Pisálek fóra

Ahoj nabízím kočku nebo krtka sháním skunka, motýlka, klokana a sviště. Dále moc prosím o amherstii a kowhai nabízím XXL pistacii, granát nebo černý bez.

20. kubija

kubija Pisálek fóra

Ahoj, moc prosííííííím, nenašel by se někdo, kdo by daroval Rybářskou zábavu? Předem děkuji za nabídky. Rozumné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.