Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malýlord

malýlord Zelenáč fóra

Nabízím Příšeru z rybníka a sháním Rybářskou zábavu

2. kiando

kiando Zelenáč fóra

Daroval byste někdo, prosím, dekoraci VESELÁ LILIE?

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kiando,
    dekorace z kola štěstí, tj. kytky a strašáci měnit ani posílat NEJDOU.

4. Folonica

Folonica Rádoby autor

Ahojky, sháním - dekorace: čas na hraní, nejlepší kamarádi, rybářská zábava
    cena dohodou, mám i soby :) o kohoutech, žábách a pod. nemluvě - prosím o holoubka

5. JarcaNedvedova

JarcaNedvedova Zelenáč fóra

Ahoj scháním dekoraci Rybářská zábava a Horskou lázeň jsem v 86 kole pište co za to děkuji.A kdo by mi poslal lektvar přátelství opltím děkuji

Naposledy upraveno: 27/7/15
  6. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

psala jsem Ti pres hru

7. vaccis

vaccis Pisálek fóra

ahoj scháním amherstii kdo muze nabidnout

8. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Shám strom Liči,kdo by mi nabídnul a co by za to chtěl? Děkuji

9. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ahojte spolufarmári, ja zháňam ako asi všetci dekorku najlepší priatelia, a jazerná príšera, napíšte čo by ste za to chceli, som lv. 94 mám toho dosť

10. majka20081

majka20081 Pisálek fóra

nabízím příšeru z rybníka scháním rybářskou zábavu věnuji ptáka kiwi nebo strom slivon dejte vědet

11. 05beruska

05beruska Zelenáč fóra

Ahoj som zaciatocnicka ak by ste mi prosim niekto mohol darovat nejaky strom alebo chliev co mate navyse bude velmi rada. dakujem

12. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Ahojky nabízím Příšeru z rybníka a sháním Nejlepší kamarádi, moc se těším navýměnu ;)

13. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

Ahoj sháním jednu dekoraci Nejlepší kamarádi dám amherstii nebo ptakopyska nebo jiné věci napište si jméno Žumpík

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Jsem hr:cry:omylem jsem vyměnila Delonix královskou.Teď mi zůstala Delonix královská XXLKde se dá sehnat nebo vyměnit?Děkuji Všem za odpovědi a rady.M

Děkuji,už jsem dostala darem:inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/15
  15. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahoj!!Prosím našel by se tu nějaký hodný farmář,který má navíc dekoraci z rybaření - Rybářská zábava!!Napiš co za to žádáš mohu nabídnout i ptakopyska ,nebo ptáčka kiwi...Děkuji!!!Prosím posílejte holoubkem...

Medový strom ti mohu poslat!!Pošli mi holoubka...

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/15
  16. duso75

duso75 Zelenáč fóra

Cawte farmári hľadám tieto stromy:Jahodový strom, Javor japonský, Kow hai, Lokvát, Mišpuľa, Sakura, Pínia, Strom s kozím mliekom, Trnka-strom. Tak ak máte niektorý s týchto stromov a zdá sa vám nepotrebný tak neváhajte a vymeňte ho so mnou za niečo iné čo mám ja vo svojom inventári a vy nie. Alebo mi ho len tak darujte. Môj nick je duso75 tak píšte správy.

17. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    nemá někdo na víc dekoraci příšera z rybníku prosím?

18. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky nemá někdo růžové slepice?Mohu nabídnout růžové kozy za ně.Děkuji :)A kdo by mněl zájem o příšeru z rybníka,pište do pošty :)

19. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

Ahojte.Malé levelíky ktoré chcú zadarmo nejaké tie žlté stajne alebo stromčuliky a stromuliky XL kľudne napíšte posielam zadamo a pre radosť.:inlove:

modro.ocko22 a jaji tohle ocenili.
  20. sassenka

sassenka Pisálek fóra

Ahoj všem :) mám tamarind navíc a vyměnila bych ho za amherstii, pokud máte zájem, pošlete holoubka, děkuji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.