Archiv - Hledání sousedů pro farmu

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -.couralka.-, 10/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RendyMCAir

RendyMCAir Zelenáč fóra

Zdarec, hledám sousedy, lvl 63 , díky.

2. janytta

janytta Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden aktivní příspěvek denně. Chceš-li vložit nový tak si předchozí příspěvek smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    [QUOTE = "radek9669, post: 329440, member: 9370"] Ahojky, hľadám nové susedmi, budem rád za záujem. [/ QUOTE]
    ak chceš budem tvojim susedom

[QUOTE = "RendyMCAir, post: 336749, member: 67518"] Zdarec, hľadám susedov, lvl 63, vďaka. [/ QUOTE]

ak chceš budem rada tvojim susedom

rada budem tvojim susedom

Naposledy upraveno moderátorem: 30/1/18
  3. alteza

alteza Rádoby autor

Ahojky, hledám za jednoho odpadlého souseda náhradníka, který denně aktivně pracuje a pravidelně postupuje.

4. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Našel by se někdo kdo by poslal MJS? Prosím prosím smutně koukám :) Děkuji moc :)

5. medulienka11

medulienka11 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden aktivní příspěvek denně. Chceš-li vložit nový tak si předchozí příspěvek smaž nebo použij tlačítko Upravit.Nevkládej příspěvky bez vlastního textu, považuje se to za spam. Děkuji Natali
    [QUOTE = "karinkakarinkova, post: 333848, member: 2249"] ahojky hledam susedov, som level 99. karinkakarinkova [/ QUOTE]
    budem rada ak budeš mojim susedom

[QUOTE = ". Sabi.fox., Post: 333877, member: 62813"] ahojte hladam si susedov [/ QUOTE]

[QUOTE = "stankovka1992, post: 333862, member: 66959"] Čauko, hľadám ešte pár sousedíčků, hrám teraz necelé 3 týždne a už mám level 42, hrám denne, dík moc za každého suseda :)[/ QUOTE]

Naposledy upraveno moderátorem: 30/1/18
  6. kittenish

kittenish Pisálek fóra

zdravím, prosím pěkně, sháním sousedy pro moje kuřata: W313D(lvl3) natynka205(lvl9) sezemskym(lvl30)

7. Stáník79

Stáník79 Perspektivní autor

Ahoj holky a děvčata hledám 1.sousedku

8. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Ahojky, hledám sousedy :)

9. WildJets

WildJets Stálice fóra

Ahoj, hledám pár sousedů, lvl 96, Baha 321.

10. sedlak56

sedlak56 Pisálek fóra

ahoj sháním pracovité sedláky a selky za lenochy ahoj sedlák56

11. LucieLucieLucka

LucieLucieLucka Zelenáč fóra

• Pro hledání sousedů využij prosím toto vlákno Hledání sousedů pro farmu, není potřeba zakládat nové. . Děkuji, Jituna
    ahoj, hledám sousedy, jsem začátečník
    LucieLucieLucka

12. Jenty

Jenty Zelenáč fóra

ahoj hledám aktivní sousedy,přidejte si mě prosím :)

13. SuperSoused

SuperSoused Zelenáč fóra

Ahojky, hledám sousedy pro svou farmu. Jsem zatím lvl 10, ale celkem rychle postupuju, budu rád za přidání :)

14. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem. Hledám souseda/ku .

15. UdinaZahradník

UdinaZahradník Zelenáč fóra

ahoj hledam sousedy pro vycisteni divoke louky dekuji

16. kroupka1965

kroupka1965 Pisálek fóra

Ahojky,hledám souseda jsem l103.Děkuji;):);)

17. 666monka13

666monka13 Zelenáč fóra

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden aktivní příspěvek denně. Chceš-li vložit nový tak si předchozí příspěvek smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    [QUOTE = "pajda361, post: 303, member: 29"]
    .. :: Hľadanie susedov pre farmu :: ..

1. V tejto téme je povolené iba hľadanie susedov pre vyčistenie divoké lúky a hľadanie priateľov pre vašu farmu!
    2. Ostatné príspevky budú považované za spam a odmenené trestnými bodmi! Preto nezakladajte ďalšie témy kdekoľvek na fóre!
    3. Nepíšte viac svojich príspevkov pod sebou ( také príspevky budú odmenené trestnými bodmi ), ak budete chcieť niečo dodať alebo upraviť, použite u svojho príspevku voľbu upraviť
    4. Zbytočná je aj citácie predchádzajúceho príspevku - stačí, keď dotyčného oslovíte jeho mene.
    5. Pokiaľ svojich susedov už máte, prosím vráťte sa späť k svojmu príspevku a zmažte ho!
    6. Ak sa rozhodnete napísať ďalší príspevok v ten istý deň, tak si ten predošlý zmažte.
    7. Povolené je mať jeden aktívny príspevok za deň! Zmazanie príspevku vykonáte jednoducho: voľba zmazať - tlačidlo [​IMG].

Na odstránenie sutiny a buriny z divokej lúky je potrebná 12 susedov, ale môžete ich mať celkom 17, prémium hráči 23, po aktivácii runy Susedstvo + ďalších 6.

Ak doteraz neviete k čomu sú potrebné susedia a ako si ich pridať, stačí kliknúť na odkaz do nášho FAQ: Záložka susedov .

Dôležité upozornenie: zdôvodu vlastnej ochrany nikdy nezverejňovať svoje osobné údaje, ako meno, priezvisko, bydlisko a vek. [/ QUOTE]

Hľadám susedov.

Naposledy upraveno moderátorem: 31/1/18
  18. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahojky!Hledám jednoho prosím aktivně hrajícího souseda kterého stále farmaření baví hrát!Jsem ve 120 lévlíku a též jsem aktivně hrající.Díky;)

19. úsměv

úsměv Zelenáč fóra

Ahojky odpadlo pár sousedů najdu nějaké aktivní jsem lvl.87. Přihlaste se prosím už kvůli dárkům hraji každý den.

20. olza48

olza48 Pisálek fóra

Ahojky, hledám dva sousedy. Jsem level 94. očla48

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.