Archiv - Hledání sousedů pro farmu

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -.couralka.-, 10/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmáč63

Farmáč63 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji
    rád budu tvým sousedem farmář63

mohu být tvým sousedem farmář63

Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/15
  2. -Yaraa-

-Yaraa- Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji
    Ahoj, ráda se přidám, jsem v 89 levelu :)

Hledám dobré sousedy, jsem v 89 levelu :)

3. Luciuchp

Luciuchp Pisálek fóra

Ahooooj jsem tu nová a hledám sousedy :) kdo bude chtít přidejte si mě :)
    ..:: Hledání sousedů pro farmu ::..

1. V tomto tématu je povoleno pouze hledání sousedů pro vyčištění divoké louky a hledání přátel pro vaši farmu!
    2. Ostatní příspěvky budou považovány za spam a odměněny trestnými body! Proto nezakládejte další témata kdekoliv na fóru!
    3. Nepište více svých příspěvků pod sebou (takové příspěvky budou odměněny trestnými body), pokud budete chtít něco dodat nebo upravit, použijte u svého příspěvku volbu upravit
    4. Zbytečná je i citace předcházejícího příspěvku - stačí, když dotyčného oslovíte jeho jménem.
    5. Pokud své sousedy již máte, prosím vraťte se zpět ke svému příspěvku a smažte jej!
    6. Pokud se rozhodnete napsat další příspěvek v ten samý den, tak si ten předešlý smažte.
    7. Povoleno je mít jeden aktivní příspěvek za den! Smazání příspěvku provedete jednoduše : volba smazat - tlačítko [​IMG] .

Na odstranění suti a plevele z divoké louky je zapotřebí 12 sousedů, ale můžete jich mít celkem 17, prémium hráči 23, po aktivaci runy Sousedství + dalších 6.

Jestliže doposud nevíte k čemu jsou zapotřebí sousedi a jak si je přidat, stačí kliknout na odkaz do našeho FAQ: Záložka sousedů.

Důležité upozornění: z důvodu vlastní ochrany nikdy nezveřejňujte svoje osobní údaje, jako jméno, příjmení, bydliště a věk.[/QUOTE]

4. lucka

lucka Zelenáč fóra

Ahoj, hladám susedov, moj level 83.

5. Nikyska1

Nikyska1 Zelenáč fóra

hledám souseda za odpadlíka

6. soustruznice11

soustruznice11 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji.
    Můžeme být sousedé.

Hledám sousedy na pomoc s loukou, můj level 17.

7. .smoulinka86.

.smoulinka86. Zelenáč fóra

1 soused- konkurz

8. Mephala

Mephala Zelenáč fóra

Po pauze se vracím ke hraní a tak hledám pár sousedů :) Mám lvl 90. Pište ve hře, nick Mephala.

9. JancaD

JancaD Zelenáč fóra

Nazdar, hledám dva sousedy za odpadlíky. Já lvl 89.

10. maxmili8n

maxmili8n Zelenáč fóra

hledám sousedy

11. Adan121

Adan121 Zelenáč fóra

Ahojky :) Taky hledám přátele, jsem zatím na levelu 16, ale snažím se :p kdyby měl někdo zájem o přátelství, přidejte se mě (Adan121) zatím pa :)

12. Ivana0312

Ivana0312 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně.Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž.Děkuji
    Ahoj přidám se

ahoj přidám se

13. Milan2501

Milan2501 Zelenáč fóra

Ahoj,hledám sousedy milan2501

14. lucinka1685

lucinka1685 Zelenáč fóra

Hladam susedov na farmu hrám aktívne tak ak niekto potrebuje pridajte sima potvrdím dakujem

15. lena3576

lena3576 Pilný autor

ahoj,hledám 1 souseda,mám level 90

16. Elík2001

Elík2001 Zelenáč fóra

Ahoj,hledám sousedy,mám level 76:)

17. Moozek

Moozek Pisálek fóra

ahoj hledám sousedy, kteří mi budou každý den posílat dárek. momentálně bych chtěla polní bambuli. Když pošleš ty mě, pošlu já tobě - toť mé pravidlo

18. **hroch44**

**hroch44** Zelenáč fóra

Ahoj hledám sousedy, začínám.

19. Maty40

Maty40 Zelenáč fóra

• Při psaní příspěvku nepoužívej Caps Lock. Zpráva je pak chápána jako křičení.
    AHOJ, JE TO JEŠTĚ AKTUÁLNÍ? TAKE HLEDÁM SOUSEDY. Maty40

Ahoj, hledám souseda. Level 81.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/15
  20. Katka174

Katka174 Zelenáč fóra

Ahojky hledám souseda :) Já 39 lvl

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.